- 16 Haziran 2010
- 875
- 58
- 323
- Konu Sahibi denizeliklim
-
benimkide sürekli kiloyu problem etmemden şikayetçi ya iradeli ol kilonu ver yada şikayet etme diyor :26::26:
öncelikle sen de hoşgeldinsanırım bende kendıme bır gunluk acsam cok ıyı olacak :) birde bunu deneyelım bakalım cokkk kıloo vermem lazım cokkkkkkk...
bol bol saglıklı kılo vermeler dılegımle
:))) ikisidehahahaha okadar basitmiş yani öylemi :)) kendisi zayıf sanırım. iradeli ol ve dediğine göre. yiyip kilo almayanlardan mı? kilolarıyla mutlu olanlardan mı?
öncelikle sen de hoşgeldin
kilonun çok olması önemli değil önemli olan senin bunları verebilmek için istemen ve bu yolda çaba göstermendir
bnm de ideal kiloma ulaşmam için 30 kg vermem lazım ne var yani?
ben en az 25 versem yeter diyorum son 5 kilo da çok bişey farketmiyor sonuçta ideal aralıkta olacağım çok ince olacağım diye kendini yıpratmanın alemi yok
günlük açıp açmamak sana kalmış, burdan diger arkadasların günlüğüne de yazıp onlarla bu yolda yürüyebilirsin hem eşlik etmiş olursun hatta liste yapan bi arkadas da var haftada yarım kilo diye topik açtı, istersen de kendi başına açar yediklerini sporlarını paylaşırsın sen ne yapmak istiyorsan onu yapabilirsin ama yeter ki iste, kilolarından kurtulmak için çaba göster
az olsun kalıcı olsun bizim ilkemiz
ben ayda 4 yerine 2 de verebilirim 6 da ama önemli olan kilo vermek yeter ki üstüne almayalım
kararlıysan gel bize katıl bize, verelim bu fazlalıkları
üzülme emin ol burada gereken psikolojik ve diyet hakkında gerekli yardımı alacaksın
biz burada birbirimizin diyetisyeniyiz, herkes yorum yapar bu olmamış bugun şunu kaçırmışsın gibi topa da tutarız, aferin bak ne güzel menüne hayran kaldım deyip pohpohlarız da
sen de hoşgeldin
seni de artık aramızda kabul ediyoruz tamam mı???
boyunu kilonu ve hedefini yaz, yediklerini yaptığın sporları bizimle paylaşmaya çalış
bilmediklerin konusunda danışmanlık ücretsiz
sevgiler...
mrb aynı gun gunluk açmşz hg aramıza.oncelıkle boyumuz aynı ve yaklask 3hafta oncekı kılom 63du benımde yedklerme dkkat ettm ekmegı azaltm.58.6dusdum şımdı 55 ıcn azmettm.benımde 9aylık bı bebegm war.rejm yapmam zor olsada elmdn gelenı yapcm.
hosbulduk :)
evet bende kendıme bır gunluk actım ve yarından ıtıbaren ne yedıysem ne yaptıysam sızlerle paylasacagım byuk bır zevkle :)kendı kendıme hep yarn baslayacagım dıyorum ama o yarın ne hıkmetse bı gelemedı :) sımdı burda yazdım ya yarın baslayacagımı artık herkes bılıor o yuzden kesın baslarım ve devamıda gelır ınsss..... :)) sımdıden hersey ıcın cok tesekkurler :)
canım niye yarını bekliyorsunki
karar verdiğin an diyete başlamış ol
o ana kadar ne yediysen onut ve birsonraki öğününden itibaren diyete başla
böylece başlaman daha kolay olur
rica ederim tatlım ben herkesi takip ediyorumhosbulduk :)
evet bende kendıme bır gunluk actım ve yarından ıtıbaren ne yedıysem ne yaptıysam sızlerle paylasacagım byuk bır zevkle :)kendı kendıme hep yarn baslayacagım dıyorum ama o yarın ne hıkmetse bı gelemedı :) sımdı burda yazdım ya yarın baslayacagımı artık herkes bılıor o yuzden kesın baslarım ve devamıda gelır ınsss..... :)) sımdıden hersey ıcın cok tesekkurler :)
cnm alışsan iyi olur her topik sahibi yokken bile maşallah doluay kızlar ben yokken topiğime sahip çıkmış bol bol yazmışsınız.gerçekten çok memnun oldum.
bugünün raporunu veriyim hemen.
sabah geç kalktığım için kahvaltımı yapamadım
okula bir kasede nesfit ve birazda diyet süt götürdüm
saat 9 gibi nesfitimi yedim
saat 12 de çeyrek dilim katıklı ekmek
okulda yapılması gereken işler vardı bu yüzden eve saat 2 de geldim
doğal olarak çok acıkmıştım
bir kase mercimek çorbası 1 dilimden az kepek ekmeği iki kaşık makarna yedim.
ara bir erik
akşam yemeğimi saat 6.30 yedim ama yine fazla kaçırdım :18::18::18:
4 kaşık kadar pirinç pilavı,5-6 kaşık belkide daha fazla etli türlü ekmek yok
şu ana kadar sadece 1 litre su içebildim.
bu gün yeşil çay, sirkeli su vs hiç içemedim
sporda malesef yok ama sağolsun müdürüm beni çok çalıştırdı bugün spora gerek kalmadı
müdürün odası bir üst katta sınıfımla müdür odası arasında en az 10 kere mekik dokudum
yatana kadar birazdaha su içmeye çalışacam
çocuklar izin verirse az sonra yeşil çayımıda içecem
yatana kadar başka birşey yok.
canım mesleklerimiz aynı.aslında durumlarda çok farklı değil.ben de iki ayda yani okul açıldığından bu yana saldım çayıra olayına girdim.sanırım okulun ilk dönemi insan dağıtıyor biraz.ama bu forum da sürekli paylaşımların işe yarayacağını düşünüyorum.bir de nacizane fikrim gündüz yediklerini arttırırsan akşam daha az yersin.ben gündüz geçiştirince akşam dayanamıyorum.
Ama iki çocuk annesi için çok iyi bir kilodasın.
Bu arada yeşil çayımı içtim
bir adet küçük boy elma yedim
yarım litre su daha içtim
toplamda 1,5 litre oldu sabaha kadarda bi yarım litre daha içerim
anca 2 litreyi bulurum
bugünde böyle kapanmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?