denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

Merhaba canim ben Babür beyle yaptim tedavimi transferim oldu suan beklemedeyim.. ogrenmek istedigin bisi varsa çekinmeden sor canim olur mu..
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Cnm soracagım çok sorum var. Bizde ekimde Allah izin verirse başlamayı düşünüyoruz. Randevu lazım mı, hemen başlanıyor mu? Adetliyken mi gitmem lazım yoksa önce mi? Hormonlara bakılıyor mu? Cnm sen nasıl başladıgını anlatsan kısaca çok sevinirim. Tşkler

Canim ben adetimden önce randevu alip muayene oldum hormon tahlilleri istedi sonucuna göre baslayalim yada baslamayalim diyo kendisi sen gelmeden önce mutlaka ara görüş ve baslamayi düşündüğün aydan önce buraya gel bence.. Babür beyle baslayarak iyi bi tercih yapiyorsun canim cok iyi niyetli bir dr sorduğun herseyi sıkılmadan cevaplıyor.. ben cok memnun kaldim inşallah sonucumda hayirlisiyla iyi olur..
Aklina takılan bisi olursa sor mutlaka canim çekinme

Cnm çok tşk ederim. Sizin transferden sonra kaçıncı gün? Kaç embriyo oluştu ve transfer yapıldı? Yani kaçıncı gün gitmem lazım, hormon tahlili 2. Veya 3. Gün olmuyor mu?

Cnm benim günüm kısıtlı oldugu için adetime yakın gelmem gerekte o yüzden. Bi tanıdıgım arkadaşımda hamile zaten o önerdi, ama pek görüşme fırsatım olmadı

Cnm çok tşk ederim. Sizin transferden sonra kaçıncı gün? Kaç embriyo oluştu ve transfer yapıldı? Yani kaçıncı gün gitmem lazım, hormon tahlili 2. Veya 3. Gün olmuyor mu?
Canim benim transferden sonra 3. Gün bugun zaman gecmek bilmiyo
Benim 7 yumurtam toplanti 4 tanesi dollendi ve 3 embriyo olustu hepsini koydular bakalim artik nasip gerisi Allah kaldi
Hormon tahlilleri icin adetin 2. Yada 3. Günü yeterli oluyo canim ben tedaviden onceki adetimde yaptırmıştım tahlilleri bir sonraki ayda basladik ama belki ayni ayda da baslayabilir dr.. benim zamanim vardi ama senin acelen varsa tahlillerle tedavi ayni ay olabilir arayip sor bence Babür beye

Hayırlı olsun cnm inşallah tedavin olumlu olur. Maalesef tedavi olucam ay gelmem lazım inşallah olur. Her muayene ücretli mi ne kadar ödediniz? Tedavi falan?

Evet nihat beyde iyiymiş hatta geçen sene görüşmüştüm ama muayene olmamıştım. Nasip işte. İgnelere başladınız mı?
Benim bu ay ertelendi canim..fsh hormonum yüksek olduğu için dr.bey baslatmadi tedaviye. .su an ilaç kullaniyorum. .dua edin banada inşallah hormonlar normal seviyede olur..en kısa zamanda bende basliyabilirim..

Benim bu ay ertelendi canim..fsh hormonum yüksek olduğu için dr.bey baslatmadi tedaviye. .su an ilaç kullaniyorum. .dua edin banada inşallah hormonlar normal seviyede olur..en kısa zamanda bende basliyabilirim..
İnşallah düzelir cnm hormonları herşey etkiliyo. İnşallah ben geldigimde hormonlar iyi olur, çünkü benim ertelemeye şansım yok

İnşallah düzelir cnm hormonları herşey etkiliyo. İnşallah ben geldigimde hormonlar iyi olur, çünkü benim ertelemeye şansım yok
İnşallah cnm. .yasiya yasiya ogreniyoruz oyleymis..hersey etkiliyormus hormon ları. .inşallah senin hiç sıkıntı olmadan baslarsin..

Benimde pataloji sonucum çıkdı bugün dıs gebelik değilmiş beta hcgm de 164 e anca düsmüs kurtaja girmeden once 200 dü 5 günde anca bu kdr düşmüş nihat bey hcg oranina göre igne yapabilir 1 doz dedi ama bakalim bugün sadece telefonla konuştuk nihat beyle yarin gidicem ögleden sonra ne dicek acaba iğneyide hiç yaptirasım yok

Hayırlı olsun cnm inşallah tedavin olumlu olur. Maalesef tedavi olucam ay gelmem lazım inşallah olur. Her muayene ücretli mi ne kadar ödediniz? Tedavi falan?
Tesekkur ederim canim insallah sende baslarsin hayirlisiyla.. ücrete gelince bi tedavi baslayacagi icin sadece ilk muayenede 250 lira aliyo sonra bi daha odemiyosun.. transferden sonra tüp bebek ucretini aliyo raporsuz 3750 -4000 civari sanirim fiyati ben raporlu oldugum icin daha az odedim canim

Şimdi senin düşük olduğu icinmi kürtaj olmussun..iğne iyi olucaksa yaptir canim niye yaptrmak istemiyorsun
Yarın git bakalım nedicek..hayirlisi olsun cnm.

Saol cnm inşallah tedavimiz hayırlı olur. Senin test günün ne zaman? Herhangi bi belirtin falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…