- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 123
Slm ben ekim i bekliyorum. Sen eylülde başlıyo musun tedaviye?Slm nasıl gidiyor kizlar
İnşallah başlarım. .bilmiyorum. yani hersey yolunda giderse baslarim..tahliller falan normal olursa..sen ekim demi gelceksin demek..hadi inşallah hersey sorunsuz ilerler cnm..Slm ben ekim i bekliyorum. Sen eylülde başlıyo musun tedaviye?
hem düşük olduğu için hemde ilerisi için dış gebelikmi yoksa sonlanan gebelikmi öğrenmemiz iyi olur dedi nihat bey o yüzden vakumlu kürtaj oldum ve parça patalojiye gitti patalojiden gelen sonuç gebelik yok ama beta hcg düşmediği için nihat bey bebeği düşürmüşsün ama dış gebelik geçirmişsin geçiriyorsun dedi cuma akşamı yaptırdım iğneyi bu cuma tekrar hcg bakılıcak bakalım ona göre ne dicekŞimdi senin düşük olduğu icinmi kürtaj olmussun..iğne iyi olucaksa yaptir canim niye yaptrmak istemiyorsun
Yarın git bakalım nedicek..hayirlisi olsun cnm.
Cok geçmiş olsun. .ins.ikinci igneye gerek kalmaz..Allah yardimcn olsun..hem düşük olduğu için hemde ilerisi için dış gebelikmi yoksa sonlanan gebelikmi öğrenmemiz iyi olur dedi nihat bey o yüzden vakumlu kürtaj oldum ve parça patalojiye gitti patalojiden gelen sonuç gebelik yok ama beta hcg düşmediği için nihat bey bebeği düşürmüşsün ama dış gebelik geçirmişsin geçiriyorsun dedi cuma akşamı yaptırdım iğneyi bu cuma tekrar hcg bakılıcak bakalım ona göre ne dicek
iğneyi yaptırmak istemedimki zaten doktorlar bile son çare olarak veriyorlar iğneyi çünkü yan etkisi çok fazla kemoterapi iğnesi sonuçta fena can acıtıyor ve yakıyorinşallah ikinci doza geek kalmadan düşer artık kendiliğinden
Geçmiş olsun cnm. Bu yapılan igne ne için?hem düşük olduğu için hemde ilerisi için dış gebelikmi yoksa sonlanan gebelikmi öğrenmemiz iyi olur dedi nihat bey o yüzden vakumlu kürtaj oldum ve parça patalojiye gitti patalojiden gelen sonuç gebelik yok ama beta hcg düşmediği için nihat bey bebeği düşürmüşsün ama dış gebelik geçirmişsin geçiriyorsun dedi cuma akşamı yaptırdım iğneyi bu cuma tekrar hcg bakılıcak bakalım ona göre ne dicek
iğneyi yaptırmak istemedimki zaten doktorlar bile son çare olarak veriyorlar iğneyi çünkü yan etkisi çok fazla kemoterapi iğnesi sonuçta fena can acıtıyor ve yakıyorinşallah ikinci doza geek kalmadan düşer artık kendiliğinden
İnşallah cnm sende başlarsın bir an önce. Allahın izniyle gelip hemen tedaviye başlamak istiyoruz, inşallah herşey yolunda gider ve başlayabiliriz. Sen nihat gül de tedavi oluyodun demi? Ama sonuçta herşey özel saglık hastanesinde oluyor, yani hepimizin işlemleri orda mı oluyor?İnşallah başlarım. .bilmiyorum. yani hersey yolunda giderse baslarim..tahliller falan normal olursa..sen ekim demi gelceksin demek..hadi inşallah hersey sorunsuz ilerler cnm..
sağol canım inşallah gerek kalmaz bakalım yarın ne dicek nihat gülCok geçmiş olsun. .ins.ikinci igneye gerek kalmaz..Allah yardimcn olsun..
bu yapılan iğne içerde hamilelikte oluşan hüçreleri ve eğer embriyo hala yapışıksa onu eritip yok etmek için ne yazıkkiGeçmiş olsun cnm. Bu yapılan igne ne için?
Cnm ya çok geçmiş olsun. Demekki daha zamanı diyilmiş. Yarabbim inşallah en kısa zamanda bizimde dualarımızı kabul eder. Herşeyin vakti zamanı vardır elbet.bu yapılan iğne içerde hamilelikte oluşan hüçreleri ve eğer embriyo hala yapışıksa onu eritip yok etmek için ne yazıkki
Aynen oyle herseyde bir hayir var iste demekki daha bu yolda vermemiz gereken sinavlarimiz varmisCnm ya çok geçmiş olsun. Demekki daha zamanı diyilmiş. Yarabbim inşallah en kısa zamanda bizimde dualarımızı kabul eder. Herşeyin vakti zamanı vardır elbet.
Evet nihat beyde tedavi oluyorum..yani evet özel saglikda oluyor..senin dr.kim olucakdi ?İnşallah cnm sende başlarsın bir an önce. Allahın izniyle gelip hemen tedaviye başlamak istiyoruz, inşallah herşey yolunda gider ve başlayabiliriz. Sen nihat gül de tedavi oluyodun demi? Ama sonuçta herşey özel saglık hastanesinde oluyor, yani hepimizin işlemleri orda mı oluyor?
İnşallah beraberce bekliyoruz o güzel haberi merakla..Lioness nasılsın, girmiyorsun herhalde. Transfer olmuştun, inşallah herşey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Cnm dr babür kaleli olcak inşallah. Adet zamanı falan inşallah denk gelir hayırlısıyla.Evet nihat beyde tedavi oluyorum..yani evet özel saglikda oluyor..senin dr.kim olucakdi ?
Benim bu hafta adet olmamam lazım fakat adet sancım var. Yoksa tedavi planlar alt üst olcak, yetişemicem.Yoksa bu sancı psikolojik mi korkudan anlamadım
Daha baslamadim tedaviye, bi dahaki adete baslamam gerek. Ve bu adet erken gelirse hersey kotu olcak tedaviye yetisemicemBelki ilaclardandir igneler yumurtalari gelistirdigi icin olabilir
Daha baslamadim tedaviye, bi dahaki adete baslamam gerek. Ve bu adet erken gelirse hersey kotu olcak tedaviye yetisemicem
Yok cnm ben suan yurtdışındayım ve bidahaki adet tedavi olcam, uçak biletimi aldım. Ama bu ay erken gelirse adetim kötü olcak, yani tarihler tutmicak. Kendimi pek iyi hissetmiyorumYok canımmm doktor değişiklik yapar mutlaka adetten dolayı tedavin kapatılmaz olurmu hiç öyle şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?