denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

Arkadaşlar benimde adetim geldi ve dün başladık tedaviye hayırlısıyla.. Bahsettiğim gibi Babür Kaleliyle başladık bakalım inşallah sonu iyi biter.. gelişmelerden haberdar ederim sizleri..

Arkadaşlar benimde adetim geldi ve dün başladık tedaviye hayırlısıyla.. Bahsettiğim gibi Babür Kaleliyle başladık bakalım inşallah sonu iyi biter.. gelişmelerden haberdar ederim sizleri..
hayırlı olsun canım..hangi ilaçlarla başladın ?

Merhaba cnm ben tüp bebek tarihini görünce yanıtlamak istedim mesajını inşaallah allah kucağına almayı nasip eder. ben de erkan hoca da eylül gibi düşünüyorum. zaten kiminle görüştüysem ilkte tutturur Erkan Hoca işinin ehlidir dediler ya hayırlısı. şimdiden bol şanslar sana. Bence denemişken Erkan hoca'da dene ben öyle yapacağım hem o en uygun zamano seçiyor zaten ve üstelik çok ayrıntılı ilgileniyor. benim endometriozis var diye biraz beklememi söyledi tüp bebek konusunda. üstelik diğer bir doktora gittik o hemen aşılama yaptı sonuçsuz kalmış umudumuzu yitirmiştik... erkan alataşla konuşana kadar, sağolsun çok aydınlattı, kuzenimin ilk deneme de ikizlere hamile kalması da beni çok ümitlendirdi :)

Merhaba lar..
Benim bu ay tedavim baslamadi..ilac kullaniyorum..inşallah bidahaki aya baslarim nasipse..
Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah. ..

merhaba cnm.hepimizinde sorunları var ve herkese açamıyoruz.rabbim hepimize sağlıklı,hayrlı evlatlar nasip etsin..semih mun u hiç duymadım..biz nihat beye gidiyoruz..hakkımızda hayrlısı olsun..
Nihat bey den memnunmusun canm benimde dun kurtajimi nihat bey yapti 2 ay sonra tekrar gidicem nihat beye eger pataloji raporumuz dis gebelik gelirse tup bebek tedavisine baslicaz

Aaa tedavin neden baslamadiki sorunmu var
Evet sorun var..fsh hormonu yüksek mis..OTE="Denizlilisrsy, post: 42187099, member: 687274"]Nihat bey den memnunmusun canm benimde dun kurtajimi nihat bey yapti 2 ay sonra tekrar gidicem nihat beye eger pataloji raporumuz dis gebelik gelirse tup bebek tedavisine baslicaz[/QUOTE]
Evet memnunum ben..
Aa canm geçmiş olsun. .nasil oldu yani kurtaj niye oldu..cok üzüldüm. .

Evet memnunum ben..
Aa canm geçmiş olsun. .nasil oldu yani kurtaj niye oldu..cok üzüldüm. .[/QUOTE]

8. Haftaya girdik ama bebek ne dis gebelik oldugu belli ne dustugu belli ve ilerisi icin patalojiye parca gondermemiz lazim dedi ve bizde oyle yaptik 2 ay beklemede kalicam kan pihtilasmasi genetik falan tahlillerimi yaptirip devam edicem nihat bey le

Evet memnunum ben..
Aa canm geçmiş olsun. .nasil oldu yani kurtaj niye oldu..cok üzüldüm. .

8. Haftaya girdik ama bebek ne dis gebelik oldugu belli ne dustugu belli ve ilerisi icin patalojiye parca gondermemiz lazim dedi ve bizde oyle yaptik 2 ay beklemede kalicam kan pihtilasmasi genetik falan tahlillerimi yaptirip devam edicem nihat bey le[/QUOTE]
bunları nihat beymi dedi..cnm herşey için gerçekten üzüldüm..Allah yardmcın olsun..inş.nihat beyle tedavin çok iyi devam eder..olumlu sonuç alıkrsın..

bunları nihat beymi dedi..cnm herşey için gerçekten üzüldüm..Allah yardmcın olsun..inş.nihat beyle tedavin çok iyi devam eder..olumlu sonuç alıkrsın..[/QUOTE]

yok tahlilleri nihat bey istemedi ben kendim üniverstede yaptırıcam çünkü tekrar aynı eyleri yaşamak istemiyorum onun içinde önlem almam gerekiyor yoksa hangi dr a gidersen git en az 2 bebek kaybın olmadan bu tahlilleri istemiyorlar bende üniversteye 2. kaybım dedim onun sayesinde yapılıcak tahliller
ama pataloji raporunun önemini nihat bey söyledi hoş ünivestedeki dr da söyledi bizde yaptırdık cumartesiden beri hamilelik belirtilerim nerseyse sıfıra indi sadece koku hassasiyeti dışında gögüslerimim şişliği acısı falan geçti kürtajdan sonra

bunları nihat beymi dedi..cnm herşey için gerçekten üzüldüm..Allah yardmcın olsun..inş.nihat beyle tedavin çok iyi devam eder..olumlu sonuç alıkrsın..

yok tahlilleri nihat bey istemedi ben kendim üniverstede yaptırıcam çünkü tekrar aynı eyleri yaşamak istemiyorum onun içinde önlem almam gerekiyor yoksa hangi dr a gidersen git en az 2 bebek kaybın olmadan bu tahlilleri istemiyorlar bende üniversteye 2. kaybım dedim onun sayesinde yapılıcak tahliller
ama pataloji raporunun önemini nihat bey söyledi hoş ünivestedeki dr da söyledi bizde yaptırdık cumartesiden beri hamilelik belirtilerim nerseyse sıfıra indi sadece koku hassasiyeti dışında gögüslerimim şişliği acısı falan geçti kürtajdan sonra[/QUOTE]
tahlilleri ne zaman yaptırcaksın ? senin aşılama yaptrdığın dr.afyondaydı demi ? burda nihat beyden önce kime gitmiştinz ?
inş.snçların iyi çıkar hayrlısyla bebeğine kavuşrsun cnm..

tahlilleri ne zaman yaptırcaksın ? senin aşılama yaptrdığın dr.afyondaydı demi ? burda nihat beyden önce kime gitmiştinz ?
inş.snçların iyi çıkar hayrlısyla bebeğine kavuşrsun cnm..[/QUOTE]

ilk adetimi bekliyorum şimdi 3. gün gidip yumurtalıklara baktırıcam adet biimindede tahlilleri yaptırıcam
evet aşılama doktorum afyondaydı nihat beyden önce erkan alataşa gitmiştik tüp bebek demişti şimdilik nihat bey den memnunum bakalım
sonuçlar çıkmamış daha bekliyorum bakalım bu hafta sonu çıkıcak dediler bugün bende drla konuşturdum hızlandırıcaz durumun acileyetinin farkında değiliz gibi slakca bi cevap aldım labaratuvardan umarım yarın çıkar
inşşallah tertemiz çıkarda biran önce hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
sen ne yaptın bu arada nasıl gidiyor

Bende ilaç kullaniyorum..inşallah degerim düzelir. .gelcek ay yine giderim dr.belli olur nasıl olduğu. .

Merhaba canim ben Babür beyle yaptim tedavimi transferim oldu suan beklemedeyim.. ogrenmek istedigin bisi varsa çekinmeden sor canim olur mu..

babür beyin muayene ücreti ne kadar peki 40 tl diğer doktorlar rıdvan beyinde ek ücreti var ama babür beyin varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…