hayırlı olsun canım..hangi ilaçlarla başladın ?Arkadaşlar benimde adetim geldi ve dün başladık tedaviye hayırlısıyla.. Bahsettiğim gibi Babür Kaleliyle başladık bakalım inşallah sonu iyi biter.. gelişmelerden haberdar ederim sizleri..
Canim gonal f 150 ve menopur 75 lik vuruluyorum simdilik persembe kontrolum var bakalim duruma gore dozaj ayarlanir sanırımhayırlı olsun canım..hangi ilaçlarla başladın ?
hadi bakalım..güzel güzel büyüsün yumuşların..haberdar et bizi..merakda bırakma cnm..Canim gonal f 150 ve menopur 75 lik vuruluyorum simdilik persembe kontrolum var bakalim duruma gore dozaj ayarlanir sanırım
Merhaba kızlar bende burdaki doktorumun tavsiyesi üzerine özel sağlık hastanesine nihat beyle görüşmeye geldim asilamami yoksa tup bebekmi olsun diye.ve ilgi ve alakasından memnun kaldım.Denizliye kadarda gelmişken arkadaşımın sürekli bahsettiği erkan alataş hocamada muayene olmak ve görüşlerini almak istedim.kendisi bizi öyle güzel aydınlattiki kafamdaki bütün soru işaretlerinin cevabını buldum nihat bey için geldiğim denizliden erkan hocamdan karar kilarak döndüm.Allah nasip ederse 22 temmuzda sonra tup bebek tedavim başlıcak.ama şöyle bi durum varki kafamı karıştırıyor yaşadığım çevredeki bi çok kişi erkan beyde deneyeceğim tup bek ile nihat beyde 2 kere deneyebilirsiniz diyo.sizce hangisinde denemeliyim
Merhaba lar..
Benim bu ay tedavim baslamadi..ilac kullaniyorum..inşallah bidahaki aya baslarim nasipse..
Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah. ..
Nihat bey den memnunmusun canm benimde dun kurtajimi nihat bey yapti 2 ay sonra tekrar gidicem nihat beye eger pataloji raporumuz dis gebelik gelirse tup bebek tedavisine baslicazmerhaba cnm.hepimizinde sorunları var ve herkese açamıyoruz.rabbim hepimize sağlıklı,hayrlı evlatlar nasip etsin..semih mun u hiç duymadım..biz nihat beye gidiyoruz..hakkımızda hayrlısı olsun..
Evet sorun var..fsh hormonu yüksek mis..OTE="Denizlilisrsy, post: 42187099, member: 687274"]Nihat bey den memnunmusun canm benimde dun kurtajimi nihat bey yapti 2 ay sonra tekrar gidicem nihat beye eger pataloji raporumuz dis gebelik gelirse tup bebek tedavisine baslicaz[/QUOTE]Aaa tedavin neden baslamadiki sorunmu var
Evet memnunum ben..Evet sorun var..fsh hormonu yüksek mis..OTE="Denizlilisrsy, post: 42187099, member: 687274"]Nihat bey den memnunmusun canm benimde dun kurtajimi nihat bey yapti 2 ay sonra tekrar gidicem nihat beye eger pataloji raporumuz dis gebelik gelirse tup bebek tedavisine baslicaz
Evet memnunum ben..
Aa canm geçmiş olsun. .nasil oldu yani kurtaj niye oldu..cok üzüldüm. .
bunları nihat beymi dedi..cnm herşey için gerçekten üzüldüm..Allah yardmcın olsun..inş.nihat beyle tedavin çok iyi devam eder..olumlu sonuç alıkrsın..[/QUOTE]8. Haftaya girdik ama bebek ne dis gebelik oldugu belli ne dustugu belli ve ilerisi icin patalojiye parca gondermemiz lazim dedi ve bizde oyle yaptik 2 ay beklemede kalicam kan pihtilasmasi genetik falan tahlillerimi yaptirip devam edicem nihat bey le
bunları nihat beymi dedi..cnm herşey için gerçekten üzüldüm..Allah yardmcın olsun..inş.nihat beyle tedavin çok iyi devam eder..olumlu sonuç alıkrsın..
tahlilleri ne zaman yaptırcaksın ? senin aşılama yaptrdığın dr.afyondaydı demi ? burda nihat beyden önce kime gitmiştinz ?yok tahlilleri nihat bey istemedi ben kendim üniverstede yaptırıcam çünkü tekrar aynı eyleri yaşamak istemiyorum onun içinde önlem almam gerekiyor yoksa hangi dr a gidersen git en az 2 bebek kaybın olmadan bu tahlilleri istemiyorlar bende üniversteye 2. kaybım dedim onun sayesinde yapılıcak tahliller
ama pataloji raporunun önemini nihat bey söyledi hoş ünivestedeki dr da söyledi bizde yaptırdık cumartesiden beri hamilelik belirtilerim nerseyse sıfıra indi sadece koku hassasiyeti dışında gögüslerimim şişliği acısı falan geçti kürtajdan sonra
a.s. evet var..bi arkadaş.şu anda tanferi oldu..buraya gelirse yazar sana..Slm arkadaşlar, dr babür kaleliye tedavi olan var mı? Ben orayı düşünüyorum.
Merhaba canim ben Babür beyle yaptim tedavimi transferim oldu suan beklemedeyim.. ogrenmek istedigin bisi varsa çekinmeden sor canim olur mu..Slm arkadaşlar, dr babür kaleliye tedavi olan var mı? Ben orayı düşünüyorum.
Merhaba canim ben Babür beyle yaptim tedavimi transferim oldu suan beklemedeyim.. ogrenmek istedigin bisi varsa çekinmeden sor canim olur mu..
Bildiğim kadarıyla 250 canim..prof.olunca ücrede tuzlu malesefbabür beyin muayene ücreti ne kadar peki 40 tl diğer doktorlar rıdvan beyinde ek ücreti var ama babür beyin varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?