Hadi hayırlısı canım. Nihat bey hepimize uğurlu gelir inşallah. Regl tarihin nedir? Benim bu ay tutmazsa bende adetimin 2-3 günü gidicem. Öyle demişti. Öbür hafta Cumartesine denk geliyor.Kizlar Merhaba, Bende kararımı verdim.Allah nasip ederse regl olduktan sonra nihat gül hocamda başlıcam.çok heyecanlıyım.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Canım çok sevindim inan. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bak hiç umudun yoktu hatırlıyor musun? Sinirliyim falan diyordun. Ayy bir sonraki haberi ben veririm inşallahkızlar dayanamadım yaptırdım beta hcg mi tekden hastanesinde ve sonucum pozitif 57,9 oranımız
doktorumu aradım hemen gözümüz aydın hamilesin dedi rabbim sizlerede en yakın zamanda bu duyguyu tattırsın ağlamaktan bi hal oldum
aynenCanım çok sevindim inan. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bak hiç umudun yoktu hatırlıyor musun? Sinirliyim falan diyordun. Ayy bir sonraki haberi ben veririm inşallah
hemen hemen her dakikam dualarımla dolu hepimize dua ediyorum melek anne adayları hepimiz bu mutluluğu yaşıcaz görürsünüzSenin adına çok sevindim.Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin.Bizler içinde dua et...
Hayir cnm adetimi bekliyorumYardm naptın canım başladı mı tedavin.
Ha asilamayimi sordun cnm tutmadiki oCanım 22 sinde olmam gerekiyordu hala olmadım. Benim normalde gecikir.Allah nasip ederse iki üç güne orda olurum.insallah senin tutarda tup bebege gerek kalmaz.insallah nihat beyde yüz yüze görüşme fırsatımizda olur.
Evet canim önce yapilmasi gerekir..once daha iyi olur..tutma sansini arttirir..benim mesela tup bebek tuttu ama ki yasalla sinuclandi..belki histereskopi once olsaydi hamilelik devam ederdi.histeroskopi sonra yapildi boyle olunca..dr.da degistrdim bu arada..Canım biraz önce nihat hocayla görüştüm bu ay histereskopi çekelim tup bebek tedavisine bidahaki ay başlayalım dedi.ben daha hic tup bebek denemedim bu ilk olacak.histeroskopi tup bebekten önce yapılması gereken bi işlemmi
ben adet oldum kızlar. Yarın doktora gitcem. Bu sefer Nihat beye gidemicem sanırım. Bu ay devlette denicem. Olmazsa tekrar Sağlık Hastanesine giderim mecbur.
tedavin hayırlı olsun cnm.inş.emeklerin boşa çıkmaz..devletde hangi dr cnm ? üniversitede aysun karabulut uda öeriyorlar cnm..ben adet oldum kızlar. Yarın doktora gitcem. Bu sefer Nihat beye gidemicem sanırım. Bu ay devlette denicem. Olmazsa tekrar Sağlık Hastanesine giderim mecbur.
Ben Denizli'de değilim canım. Muğla'dayım ve burada Doçente gittim. O da önce Tüp Bebekliksin dedi sonra muayne etti ve 6 ay daha dene. İlaç kullanma Dış Gebeliği artırırsın dedi. Bende bekleyeyim bari dedim. Bu arada buraya da yazayım. PRE SEED Jel sipariş verdim. Bu ay böyle deneyeceğim. Hiç duydunuz mu bu jeli? Olumlu yorumları okuyunca bende neden olmasın dedim. Ovulasyon Testide sipariş verdim. Pozitif olursa buraya yazarım inşallah.tedavin hayırlı olsun cnm.inş.emeklerin boşa çıkmaz..devletde hangi dr cnm ? üniversitede aysun karabulut uda öeriyorlar cnm..
bu jel ne işe yarıyor ? inş.tüp bebeğe gerek kalmadan geir bebişin..Ben Denizli'de değilim canım. Muğla'dayım ve burada Doçente gittim. O da önce Tüp Bebekliksin dedi sonra muayne etti ve 6 ay daha dene. İlaç kullanma Dış Gebeliği artırırsın dedi. Bende bekleyeyim bari dedim. Bu arada buraya da yazayım. PRE SEED Jel sipariş verdim. Bu ay böyle deneyeceğim. Hiç duydunuz mu bu jeli? Olumlu yorumları okuyunca bende neden olmasın dedim. Ovulasyon Testide sipariş verdim. Pozitif olursa buraya yazarım inşallah.
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bende ilk defa denicem. Spermleri öldürmüyormuş ve yollarını kolaylaştırıyormuş.bu jel ne işe yarıyor ? inş.tüp bebeğe gerek kalmadan geir bebişin..
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bende ilk defa denicem. Spermleri öldürmüyormuş ve yollarını kolaylaştırıyormuş.
merhaba cnm.hepimizinde sorunları var ve herkese açamıyoruz.rabbim hepimize sağlıklı,hayrlı evlatlar nasip etsin..semih mun u hiç duymadım..biz nihat beye gidiyoruz..hakkımızda hayrlısı olsun..Merhaba kızlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum eşimin morfolojisi %4 bendede polikistik var ilk bir yıl mehmet gencere gittim yogunluğundan cok sikayetciyim sonra bir sure ara verdim semih mun a gidiyorum ilac tedavisi ve aşılama yaptrdm olumsuz somuclar aldm hep birazda sabırsızım herhalde şuan tüp bebekle yatıp kalkıyorum herseyimi feda edebilirim bebegim olması için ama napsam hangi dr gitsem hic bilmiyorum cevremde dururumumu bilen kimsede yok bahsetmiyorum kimseyede cok yanlzım tek basıma sürdürcem bu süreci nasıl olcak bilmiyorum
merhaba cnm.hepimizinde sorunları var ve herkese açamıyoruz.rabbim hepimize sağlıklı,hayrlı evlatlar nasip etsin..semih mun u hiç duymadım..biz nihat beye gidiyoruz..hakkımızda hayrlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?