Tüp Bebek Merkezleri Denizli de tüp bebek yaptıran varmı??

avci82

meleklerime kavuştum:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.116
3
116
Diğer
merhabalar..denizlide tüp bebek yaptıran varmı?
ben erpa da yaptırmayı düşünüyorum..herhangi bir bilgisi,tavsiyesi olan varsa yardımlarını bekliyorum..
teşekkürler..

Küçük merkezlerde yaptırmanı tavsiye etmem. Amerikan Hastanesi, Memorial, Acıbadem, Florance gibi büyük merkezlerde denemekde fayda var bence...

Eser Bey gerçekten iyi ancak siyah saçlı hemşiresi de halkla ilşkiler kursu alması lazım.Bu işlerde pskolojide önemli

Küçük merkezlerde yaptırmanı tavsiye etmem. Amerikan Hastanesi, Memorial, Acıbadem, Florance gibi büyük merkezlerde denemekde fayda var bence...

çalıştığım için şehir dışı biraz zor olacak banim için..bide tam olarak ne kadar sürecek süreç bilemiyorum öncesinde bi tedavi almam gerekirmi nasıl yapıcam kafam çok karışık yaaa..

Eser Bey gerçekten iyi ancak siyah saçlı hemşiresi de halkla ilşkiler kursu alması lazım.Bu işlerde pskolojide önemli

eser beyi duydum bende bide nihat bey varmış ikisinide iyi diyolar..
merkez olarak başarı oranları kullandığı yöntemlerde önemli bunları nasıl öğrenebilirim bilmiyorum..

paylaşımlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
teşekkürler..

paylaşımlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
teşekkürler..

merhabalar..denizlide tüp bebek yaptıran varmı?
ben erpa da yaptırmayı düşünüyorum..herhangi bir bilgisi,tavsiyesi olan varsa yardımlarını bekliyorum..
teşekkürler..

Bende ERPA Hastanesine Rıdvan Beye gittim. Önce Septum ameliyatı oldum. Nihat Bey ve Rıdvan Bey ikisi yaptılar. Memnun kaldım. 1 ay sonra tekrar gidicem rahim filmi için. Sonra karar vereceğiz Tüp Bebek yaptırıp yaptırmayacağımıza. Rıdvan Beyin Sigorta anlaşması yok 120 tl muayene ücrete. Nihat Beyin ise anlaşması var o da 40 tl olması lazım.

ben de rıdvan beye gittim pek memnun kalmadım imkanlarını zorlayabileceksen şehir dışında yaptır bence duydun mu bilmiyorum aret kamer var onu tavsiye edebilirim daha önce denizlide çalışmış bi doktordu buldan da çalışıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…