Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriDenizli de tüp bebek yaptıran varmı??
merhabalar..denizlide tüp bebek yaptıran varmı?
ben erpa da yaptırmayı düşünüyorum..herhangi bir bilgisi,tavsiyesi olan varsa yardımlarını bekliyorum..
teşekkürler..
çalıştığım için şehir dışı biraz zor olacak banim için..bide tam olarak ne kadar sürecek süreç bilemiyorum öncesinde bi tedavi almam gerekirmi nasıl yapıcam kafam çok karışık yaaa..
eser beyi duydum bende bide nihat bey varmış ikisinide iyi diyolar..
merkez olarak başarı oranları kullandığı yöntemlerde önemli bunları nasıl öğrenebilirim bilmiyorum..
merhabalar..denizlide tüp bebek yaptıran varmı?
ben erpa da yaptırmayı düşünüyorum..herhangi bir bilgisi,tavsiyesi olan varsa yardımlarını bekliyorum..
teşekkürler..
Bende ERPA Hastanesine Rıdvan Beye gittim. Önce Septum ameliyatı oldum. Nihat Bey ve Rıdvan Bey ikisi yaptılar. Memnun kaldım. 1 ay sonra tekrar gidicem rahim filmi için. Sonra karar vereceğiz Tüp Bebek yaptırıp yaptırmayacağımıza. Rıdvan Beyin Sigorta anlaşması yok 120 tl muayene ücrete. Nihat Beyin ise anlaşması var o da 40 tl olması lazım.
ben de rıdvan beye gittim pek memnun kalmadım imkanlarını zorlayabileceksen şehir dışında yaptır bence duydun mu bilmiyorum aret kamer var onu tavsiye edebilirim daha önce denizlide çalışmış bi doktordu buldan da çalışıyordu