Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Son haftalar cok hizli geciyo canim sende eksiklerini tamamla yavastan cantani hazirla dursun ne olur olmaz ins hemen toparlaniriz ya grupta yunus beyde sezeryan olan arkadaslar var mi ki
Canım şükür eksiğim kalmadı beşik siparişi verdik daha gelmedi ama yakında gelir.çantamı hazırladım iki üç hafta önce birde 34 haftayı bitirdikten sonra kasılmalarım çoğaldı seninde öyle oldumu acaba magnezyum da kullanıyorum ama ona rağmen bu hafta karnımda sertleşmeler çoğaldı.hareketleri normal çok şükür.

Çok sağol canım inşallah sende bu günleri yaşarsın hayırlısıyla.geçmiş olsun bu arada çok dikkat et kendine fazla yorulma.sık sık dinlen ama 2 saatten fazlada hareketsiz kalma kan dolaşımı olsun.

Canim benimde dedin gibi artmisti yalanci sancilar oluyomus bebek buyuyo artik yer daraliyo kasilmalarin olmasi iyi bsy dedi doktorumuz magnezyumu ben 1 iciyorum kasilmanin cok oldugu gun 3 kdr cikarabilirsin kontrollerdr sknti cikmassa korkma artik olcak bunlar

İnşallah çıkmaz bi sıkıntı canım daha nst ye girmedim ben bu gidişimde girecem inşallah normal çıkar bi sorun olmaz.bana da ilk yazdığın da gün üç tane yazmış iki gün içtim afedersin ama ishal yaptı hemşireye söyledim ikiye düşür dedi hala devam ederse bir iç dedi bu aralar sıklaşınca ben yine iki içiyorum günde.

Iyi kuzum hersey yolunda sukur nasipse persembe son kontrol bakalim aksilik olmassa dogum tarihi ayarlancak senin kontrol ne zaman hersey yolunda dimi
Benim de perşembe günü canım Ayy ne güzel sona yaklaştın iyice bende hemen o günlere gelmeyi istiyorum hayırlısıyla.saat 11 gibi kontrolüm var sonrasında hafta bir demişti büyük ihtimal bu kontrolümden hariç 2 kere daha giderim eğer başka bir gelişme olmaz ise.

Son haftalar da heycanli geciyo canim seninde az kaldi nasipse saglikla gelsin prensesler

Şikâyetlerim azaldı biraz. Cuma kontrolum var. Henuz cinsiyet öğrenemedim. Belki bu sefer ogrenebiliriz.
Maşallah sizlerin de az kalmış dogumlara. Meleklerinize kavuşmaya az kalmis. Darısı bizlere...
Bu sefer öğrenirsin canım inşallah.evet az kaldı darısı sana inşallah hayırlısıyla eline aldığın günleride görürsün.@Sabrsukurdua benden daha önce alıcak hayırlısıyla ben ondan sonra inşallah rabbim hepimizede hayırlısıyla elimize almayı sağlıkla evimize çıkmayı nasip etsin inşallah.ilk zamanlar çok zor geçiyor ama 33. yada 34.haftadan sonra çabuk geçiyor zaman özelliklede yapılacak işlerin olduğu için telaş oluyor yetişirmi diye.

5 51nisa45 canim nasil gecti kontrolun bizim dogum tarihimiz belli oldu nasip olursa 4 ocak
Senin adına çok sevindim canım ayyy ne güzel çok az kaldı kavuşmanıza.darısı bizim başımıza inşallah.benim de 4 ocakta nst var.saat kaç gibi alıcak seni canım bir de epidural mi yoksa genel anestezimi olucaksın.ben kilo vermişim ve bebek iki haftada 150 gr almış sadece neden öyle oldu anlamadım ama Dr haftasıyla uyumlu dedi.

Canim 2 hafta once bende yarim kg vermistim benimkide 1 hafta geriden geliyo haftada 200 grm almasi gerekirken 2 haftada 200 grm almis ama sorun yok dedi miyon olcak dedi morelini bozma saglikli olsunlar dogunca tamamlarlar kizlar biraz kucuk oluyo zaten cuma sabah yatiaimiz olcak ogleye olurmus hala ters oldugu icin sezeryan olcak ama genelmi epidural mi karar veremedim arastiriyorum bakalim sen nasil olcaksin doktor hemen toparlanmam icin belden uyusturmayi tavsiye ediyo ama kalici bas agrisi ve bel agrisi olanlar var korkuyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…