Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Canim ilk basladiginda 5 gun sonra cagiriyolar o gun e2 degeriniz bakilir yumurtalariniz ne kadar olmus olcum yapilir cikan sonucunuza gore ya aynen ilac dozuna devam edilir yada eksilir artirilabilir sonra 3 veya 5 gun sonra bida gidersin 15 gune bulmaz yumurtalarin istenilen buyukluge geldimi opudan son 2 gun once catlatma ignesi olursun sonra opuya alinirsin bazen opularda yumurtan son kontrolde sayilandan da cok toplanabilir yada bos cikabilir da az toplanir 3 gun sonra ararlar kaci dollendi soylerler onemli olan 5. Gun sonunda kac kaldigi ben 4 kez opu oldum pgt icin havuz yaptik her tedavimde farkli ilaclar kullandim koldan ve kalcadan doz olarak 300 de kullandim 275 de 350 de bunlara ilave hap vardi herkeste ayni doz ayni ilac olmaz zaten kilo yas sorunlar yumurta sayisina gore degisir ilaclar hormon oldugu icin yorgunluk halsizlik yapabiliyo bendede oldu sanirim normal

Ayyy gerçekten bende çok yorgunluk yaptı sorma saf gibi hissediyorum teşekkür ederim Bilgin için içim rahatladı

Herkese merhaba...... Tam 2 yil once bu basligi ben acmistim. Basligin cogalarak devam ediyot olduvunu gormek beni cok mutlu etti. Ne mutlu bana ki sizlere umut veren bir baslik acmisim. Baslik sahibi olarak da en guzel haberim su ki benim su an Yunus Bey sayesinde 16 aylik ikizlerim var.
Umarim her kadin evlat sahibi olur. Hepiniz sifa ve hayirlisiysa saglikli birer evlat sahibi olmayi diliyorum.
Sevgilerimle

Ne güzel maşallah allah bağışlasın ikizlerinizi inşallah bizlerde böyle mesajlarla cevap veririz

Bende yeni yeni kıyafetlerden başladım hazırlıklara.diğerleri daha almadım onları son bir ay kala almayı düşünüyorum.beşik araba vs.aynen canım bende bide miyom var o erken doğuma sebep olmasın diye ben hala jeli kullanıyorum yunus bey bıraktırmadı.erken doğumu engellemek için.dinlene dinlene yapıyorum işlerimi de. Hayırlısı ile rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.tedavi gören arkadaşlarada hayırlısı ile pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah .

Evet isimi ben cinsiyetini öğrendiğim de karar vermiştim.

Kizlar ne guzel az kalmış bebisleri kucaginiza almaya.
Ben de zaman cabucak geçsin istiyorum.

@Sarebebek tedavin hayırlı olsun. Stres yapma. Umarim sen de bebeğine kavuşursun
Evet canım ama sanki bana da zaman geçmiyor gibi geliyor şükür bugünlere ulaştık.hele ilk başlarda hiç geçmiyor.inşallah sende bugünleri yaşıyacaksın.

Kızlar bu iğneler sizde mide bulantısı halsizlik yaptı mı??çok halsizim hiç bişey canım İstemiyo

Arkadaşlar
Yunus bey poliklinik yapıyormu.
Onunla ilk görüşmeyi nasıl yaptınız
Adetinizin kaçıncı günü gittiniz.
Teşekkürler

Tatlım bende yunus beyin hastasiyim adetinin 2 günü gidiyorsun testler yapilior ona gore yunus bey tedaviye basliyor

Merhaba kızlar hayırlı cumalar.nasılsınız?@Sabrsukurdua ve F Foxi nasıl gidiyor hamilelikler.
Merhaba canım hayırlı cumalar. Mide problemleri ve bel ağrısı dışında iyi gidiyor. Hala jele devam ediyorum. Ne zaman birakicaz acaba? Siz ne zaman bırakmıştınız? Haftaya ikili testim var cuma günü . Hem endiseli hem heyecanliyim. Umarım herşey yolunda gider

Sen nasılsın nasil gidiyor?

Canım ben jeli doğuma kadar kullanıcam bende miyom da olduğu için erken doğumu önlemek amaçlı.hiç dert etme tarama testlerini Allah'ın izniyle temiz çıkar.bende yaptırmıştım ama sonucu ne çıkar diye kafama takmadım Rabbimden ne gelirse başımız üstüne.benimde artık son zamanlar yaklaştı karında sertlemeler bacak ağrıları geceleri özellikle ve yürürken bel sırt ağrısı el yüz şişliği daha ne olsun canım şükür bunada.

Iyiyiz canim hazirliklarimiz bitti gun sayiyoruz suara vakit gecmiyo 33 haftalik olduk bile yarin kontrolumuz var bakalim kucuk hanim nasil gorcez siz nasilsiniz nasil gidiyo
Aynen canım ben de gün sayıyorum.daha benim hazırlık bitmedi ama az kaldı kıyafet meselesini tamamladım sadece büyük parçalar kaldı.ben de 31+1 oldum bugün 34 haftalık olunca kontrolüm var tekrar.isim konusunu ne yaptın canım bulabildin mi artık.

Allah yardımcın olsun canim. Ya ben bu jelden müthiş derecede rahatsiz oluyorum. Kullanmak istemiyorum artik. Benim de bir kac tane miyomum varmış. Umarım doguma kadar kullandirtmaz. Kullan derse de baska alternatifleri arsatirmak konusmak gerekecek. Hayırlısı olsun bakalim.
Yaştan dolayı muhtemelen risk yüksek cikacak bende. Onu da gectim bebegim yasiyor mu kalbi atiyor mu diye cok stres yapiyorim. Daha önce 21 haftalik bir kaybim var. Kalbi durmuştu bebegimin . O yuzden endişem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…