- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 33
Canim ilk basladiginda 5 gun sonra cagiriyolar o gun e2 degeriniz bakilir yumurtalariniz ne kadar olmus olcum yapilir cikan sonucunuza gore ya aynen ilac dozuna devam edilir yada eksilir artirilabilir sonra 3 veya 5 gun sonra bida gidersin 15 gune bulmaz yumurtalarin istenilen buyukluge geldimi opudan son 2 gun once catlatma ignesi olursun sonra opuya alinirsin bazen opularda yumurtan son kontrolde sayilandan da cok toplanabilir yada bos cikabilir da az toplanir 3 gun sonra ararlar kaci dollendi soylerler onemli olan 5. Gun sonunda kac kaldigi ben 4 kez opu oldum pgt icin havuz yaptik her tedavimde farkli ilaclar kullandim koldan ve kalcadan doz olarak 300 de kullandim 275 de 350 de bunlara ilave hap vardi herkeste ayni doz ayni ilac olmaz zaten kilo yas sorunlar yumurta sayisina gore degisir ilaclar hormon oldugu icin yorgunluk halsizlik yapabiliyo bendede oldu sanirim normalAyyy ne kadar sevindim bana umut oldunuz5 gün sonra çağırdı siz nasıl bir süreç izlediniz acaba ben 300 kullanıyorum.insan merak ediyor her insan farklı ama istet istemez karşılaştırma yapıyo.ağrınız oldu mu mesela.sanki bende halsizlik varay çok soru sordum kusura bakmayın
Bende yeni yeni kıyafetlerden başladım hazırlıklara.diğerleri daha almadım onları son bir ay kala almayı düşünüyorum.beşik araba vs.aynen canım bende bide miyom var o erken doğuma sebep olmasın diye ben hala jeli kullanıyorum yunus bey bıraktırmadı.erken doğumu engellemek için.dinlene dinlene yapıyorum işlerimi de. Hayırlısı ile rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.tedavi gören arkadaşlarada hayırlısı ile pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah .Aman dikkat et kendine fazla ayakta kalma bol bol dinlen bende yavas yavas hazirliyorum kizimin gerekli ihtiyaclarini aldik besigi arabasi banyo malz hepsi tamam kiyafetlerimizide yikadik utulicem cantamizi hazirlicaz artik hastane cantasi icin sadce kendi bir kac ihtiyaclarim kaldi cogu seyi hazır ins saglikla gelir tek eksigimiz ismimize karar veremiyoruz bkm artik siz karar versiniz mi canim
Evet isimi ben cinsiyetini öğrendiğim de karar vermiştim.Tedaviniz hayirli olsun bende ilk opumda karistirilan ignelerden yapilmistim biraz yakiyo ama bebek icin deger insallah guzel kaliteli yumurtalariniz olur ve dollenir 5. Gune birden fazla embriyonuz gelir bizde ilk transferimizde pozitif sonucu aldik darisi basiniza insallah
Evet canım ama sanki bana da zaman geçmiyor gibi geliyor şükür bugünlere ulaştık.hele ilk başlarda hiç geçmiyor.inşallah sende bugünleri yaşıyacaksın.Kizlar ne guzel az kalmış bebisleri kucaginiza almaya.
Ben de zaman cabucak geçsin istiyorum.
@Sarebebek tedavin hayırlı olsun. Stres yapma. Umarim sen de bebeğine kavuşursun
Insallah canimEvet canım ama sanki bana da zaman geçmiyor gibi geliyor şükür bugünlere ulaştık.hele ilk başlarda hiç geçmiyor.inşallah sende bugünleri yaşıyacaksın.
Canim.yunus beyle.mi hamile kaldınKızlar yunus aydın da aşılama ne kadar ya da tüp bebek ne kadar? Rapor cikartiliyor mu orada
Canım senin nasıl gidiyor tedavi ne aşamadasın .Tatlım bende yunus beyin hastasiyim adetinin 2 günü gidiyorsun testler yapilior ona gore yunus bey tedaviye basliyor
Canim.yunus beyle.mi hamile kaldın
Merhaba canım hayırlı cumalar. Mide problemleri ve bel ağrısı dışında iyi gidiyor. Hala jele devam ediyorum. Ne zaman birakicaz acaba? Siz ne zaman bırakmıştınız? Haftaya ikili testim var cuma günü . Hem endiseli hem heyecanliyim. Umarım herşey yolunda gider
Iyiyiz canim hazirliklarimiz bitti gun sayiyoruz suara vakit gecmiyo 33 haftalik olduk bile yarin kontrolumuz var bakalim kucuk hanim nasil gorcez siz nasilsiniz nasil gidiyo
Canım ben jeli doğuma kadar kullanıcam bende miyom da olduğu için erken doğumu önlemek amaçlı.hiç dert etme tarama testlerini Allah'ın izniyle temiz çıkar.bende yaptırmıştım ama sonucu ne çıkar diye kafama takmadım Rabbimden ne gelirse başımız üstüne.benimde artık son zamanlar yaklaştı karında sertlemeler bacak ağrıları geceleri özellikle ve yürürken bel sırt ağrısı el yüz şişliği daha ne olsun canım şükür bunada.Merhaba canım hayırlı cumalar. Mide problemleri ve bel ağrısı dışında iyi gidiyor. Hala jele devam ediyorum. Ne zaman birakicaz acaba? Siz ne zaman bırakmıştınız? Haftaya ikili testim var cuma günü . Hem endiseli hem heyecanliyim. Umarım herşey yolunda gider
Sen nasılsın nasil gidiyor?
Aynen canım ben de gün sayıyorum.daha benim hazırlık bitmedi ama az kaldı kıyafet meselesini tamamladım sadece büyük parçalar kaldı.ben de 31+1 oldum bugün 34 haftalık olunca kontrolüm var tekrar.isim konusunu ne yaptın canım bulabildin mi artık.Iyiyiz canim hazirliklarimiz bitti gun sayiyoruz suara vakit gecmiyo 33 haftalik olduk bile yarin kontrolumuz var bakalim kucuk hanim nasil gorcez siz nasilsiniz nasil gidiyo
Allah yardımcın olsun canim. Ya ben bu jelden müthiş derecede rahatsiz oluyorum. Kullanmak istemiyorum artik. Benim de bir kac tane miyomum varmış. Umarım doguma kadar kullandirtmaz. Kullan derse de baska alternatifleri arsatirmak konusmak gerekecek. Hayırlısı olsun bakalim.Canım ben jeli doğuma kadar kullanıcam bende miyom da olduğu için erken doğumu önlemek amaçlı.hiç dert etme tarama testlerini Allah'ın izniyle temiz çıkar.bende yaptırmıştım ama sonucu ne çıkar diye kafama takmadım Rabbimden ne gelirse başımız üstüne.benimde artık son zamanlar yaklaştı karında sertlemeler bacak ağrıları geceleri özellikle ve yürürken bel sırt ağrısı el yüz şişliği daha ne olsun canım şükür bunada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?