Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Canım bende çok kararsızım bu konuda oğlumda genel oldum ona ben karar vermemiştim gerçi bundan yaklaşık 9 sene önce ama birde devlet hastanesinde.hem kızımın doğduğu anı görmek istiyorum hem de heyecan yaparım da tansiyon yükselir diye korkuyorum.seninde dediğin gibi baş ağrısı ve bel ağrısından da çekiniyorum çok kararsızım.

S Sabrsukurdua canım hayırlı akşamlar kızını kavuşmana saatler kaldı heyecan tavan.inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur hayırlarla çıkarsınız ikinizde.bizi habersiz bırakma fırsatın olunca iyiyim yaz yeter.fırsat bulup yazabilirsen.şimdiden gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin saliha evlat olmayı nasip etsin inşallah.darısı başımıza.

Kızlar Yunus hoca kaçıncı haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyor acaba?ben çok sıkıldım bu işten krından daha kolay oluyo

Kızlar Yunus hoca kaçıncı haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyor acaba?ben çok sıkıldım bu işten krından daha kolay oluyo
Canım benim kalp atışını da keseyi de 6 haftalıkken görmüştük ve duymuştuk sonrasın da hep karından baktı yani ilk muayene alttan oldu sonrası hep karın.sen kaç kere alttan muayene oldun ki

Bende 6.haftada kalp atışı için gittik kanamam oldu alttan bakmıştı.başka şehitteyiz sonra kanamam olduğu için bulunduğum şehirdeki doktorum şehir dışını istemedi.şükür şuna daha iyiyim 12.haftada gitmek istiyorum devam etmek istiyorum Yunus beye.

Geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.bebeğini sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.peki bu konuyu yunus beyle hiç konuştun mu canım istersen gitmeden önce bi ara sor doktora o gel derse git bana kalsa bir ay daha bekle derim kaç saat sürüyor yol canım.

Konuştum canım haberi var.kanama alanım küçüldü 2 hafta sonra tekrar buradaki doktora gitcez herşey yolunda olursa Yunus hocaya gitcez.birde ikiz gebelik olunca insan daha çok tedirgin oluyo

Konuştum canım haberi var.kanama alanım küçüldü 2 hafta sonra tekrar buradaki doktora gitcez herşey yolunda olursa Yunus hocaya gitcez.birde ikiz gebelik olunca insan daha çok tedirgin oluyo
Evet canım ikiz yada tek fark etmiyor insan uzun uğraş sonucu bulduysa her şekilde tedirgin oluyor.doğal oluşan hamilelik daha rahat geçiyor.arayarak bekleyerek oluşan hamilelik en ufak şeyleri bile takıyorsun kafaya.rabbim inşallah buradaki diğer hamilelere de bizede sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

S Sabrsukurdua canım doğumun nasıl geçti birazcık bilgi verirmisin aşamalarını ben de epidural olmaya karar verdim.nasip olursa perşembe sabah 8:00 yada 8:30 gibi girecem.

Selamün aleyküm kızlar. Ben eylülde doğum yaptım epidural ile. Yunusun bebeklerine benim kızımda katıldı baştan beri bizden ilgisini sevgisini esirgemedi, ben 38+2 de aldım kızımı kucağıma Sezeryan gününden 3 gün önce gelmeye karar verdi aceleci çıktı sabah sancım başladı, apar topar hemen yola çıktık hastaneye varınca 10 dk 3 e düştü sancılar muayene etti doğum başlamış dedi odaya aldılar sonra ameliyathaneye götürdüler. Eşimde yanımdaydı kızım 5 dk içinde çıktı o an o kadar tarif edilemez ki sadece yaşanır. Yunus beye ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah isteyen herkesin dileğini gerçekleştirir. Gitmek isteyen varsa hiç tereddüt etmeden gitsin

Canım epidural sonrası bir sıkıntın falan olmadı demi.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…