Canım bende çok kararsızım bu konuda oğlumda genel oldum ona ben karar vermemiştim gerçi bundan yaklaşık 9 sene önce ama birde devlet hastanesinde.hem kızımın doğduğu anı görmek istiyorum hem de heyecan yaparım da tansiyon yükselir diye korkuyorum.seninde dediğin gibi baş ağrısı ve bel ağrısından da çekiniyorum çok kararsızım.Canim 2 hafta once bende yarim kg vermistim benimkide 1 hafta geriden geliyo haftada 200 grm almasi gerekirken 2 haftada 200 grm almis ama sorun yok dedi miyon olcak dedi morelini bozma saglikli olsunlar dogunca tamamlarlar kizlar biraz kucuk oluyo zaten cuma sabah yatiaimiz olcak ogleye olurmus hala ters oldugu icin sezeryan olcak ama genelmi epidural mi karar veremedim arastiriyorum bakalim sen nasil olcaksin doktor hemen toparlanmam icin belden uyusturmayi tavsiye ediyo ama kalici bas agrisi ve bel agrisi olanlar var korkuyorum biraz
Canım Yunus beyde yapıcam ben de. bugün gün aldık 17 sinde nasip olursa sezaryen ile haftaya tekrar nst kontrolüm var.
Sağlıkla büyüt canim.Darisi bizlere insallahKizlar biz kizimiza kavustuk cok sukurbelden uyusturmali sezeryan olduk iyikide ogle olmusuz cok rahat gecti hic bir sorun olmadi aksine hemen toparlandim darisi sizlerin basiniza olsun
Amin canım inşallah.tekrardan gözün aydın olsun.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kizlar biz kizimiza kavustuk cok sukurbelden uyusturmali sezeryan olduk iyikide ogle olmusuz cok rahat gecti hic bir sorun olmadi aksine hemen toparlandim darisi sizlerin basiniza olsun
10. Haftaya gelmişsin artik karından bakar merak etme. Kalp atisinidan sonra karindan bakmaya başlamıştı banaKızlar Yunus hoca kaçıncı haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyor acaba?ben çok sıkıldım bu işten krından daha kolay oluyo
Canım benim kalp atışını da keseyi de 6 haftalıkken görmüştük ve duymuştuk sonrasın da hep karından baktı yani ilk muayene alttan oldu sonrası hep karın.sen kaç kere alttan muayene oldun kiKızlar Yunus hoca kaçıncı haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyor acaba?ben çok sıkıldım bu işten krından daha kolay oluyo
Geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.bebeğini sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.peki bu konuyu yunus beyle hiç konuştun mu canım istersen gitmeden önce bi ara sor doktora o gel derse git bana kalsa bir ay daha bekle derim kaç saat sürüyor yol canım.Bende 6.haftada kalp atışı için gittik kanamam oldu alttan bakmıştı.başka şehitteyiz sonra kanamam olduğu için bulunduğum şehirdeki doktorum şehir dışını istemedi.şükür şuna daha iyiyim 12.haftada gitmek istiyorum devam etmek istiyorum Yunus beye.
Evet canım ikiz yada tek fark etmiyor insan uzun uğraş sonucu bulduysa her şekilde tedirgin oluyor.doğal oluşan hamilelik daha rahat geçiyor.arayarak bekleyerek oluşan hamilelik en ufak şeyleri bile takıyorsun kafaya.rabbim inşallah buradaki diğer hamilelere de bizede sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Konuştum canım haberi var.kanama alanım küçüldü 2 hafta sonra tekrar buradaki doktora gitcez herşey yolunda olursa Yunus hocaya gitcez.birde ikiz gebelik olunca insan daha çok tedirgin oluyo
Canım epidural sonrası bir sıkıntın falan olmadı demi.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Selamün aleyküm kızlar. Ben eylülde doğum yaptım epidural ile. Yunusun bebeklerine benim kızımda katıldıbaştan beri bizden ilgisini sevgisini esirgemedi, ben 38+2 de aldım kızımı kucağıma Sezeryan gününden 3 gün önce gelmeye karar verdi aceleci çıktı sabah sancım başladı, apar topar hemen yola çıktık hastaneye varınca 10 dk 3 e düştü sancılar muayene etti doğum başlamış dedi odaya aldılar sonra ameliyathaneye götürdüler. Eşimde yanımdaydı kızım 5 dk içinde çıktı o an o kadar tarif edilemez ki sadece yaşanır. Yunus beye ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah isteyen herkesin dileğini gerçekleştirir. Gitmek isteyen varsa hiç tereddüt etmeden gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?