Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Aynen canım bende hiç hoşlanmıyorum ama bebeklerimizin sağlığı için katlanıyoruz.inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.bende hareketlerini hissedene kadar aynı endişeleri duydum.rabbim sanada bir daha yaşatmaz inşallah.güzel düşün güzel olsun herşey.

Hazirlik kismi en keyifli kisim zaten bizim minikde iyiymis buyumus baya 36 haftada bida kontrolumuz var sonra haftada 1 e duscekmis bklm ocak 5-10 arasi gibi dogum olurmus isim konusunda hala kararsiziz 4 isim arasindayiz Derin, hazal,eslem veya öykü bkm artik ne olacak siz nede karar verdiniz

Canım nasip olursa inşallah Berin olucak bizim kızın adı.aynen çok heyecanlı oluyor hazırlıklar.benim de ocak 15 ile 20 arasında olacak dedi doktor.benim ki sezeryan olucak canım belki 34 haftalıkken gitiğimde netleşir günü.senin normal doğum demi nasip olursa.

Ay isminiz cok guzel saglikla gelsin berin prenses suan bizim kiz ters duruyo donerse eger hersy yolunda olursa normal istiyorum ama yunus bey sezeryan yapalim cok emek sarfettin riske atma dedi karar veremedik bkm bida kontrolde netlesir sanirim

Ay isminiz cok guzel saglikla gelsin berin prenses suan bizim kiz ters duruyo donerse eger hersy yolunda olursa normal istiyorum ama yunus bey sezeryan yapalim cok emek sarfettin riske atma dedi karar veremedik bkm bida kontrolde netlesir sanirim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım en güzeli normal doğum tabiki ama eğer risk olacaksa mecbur sezaryen olmak gerekiyor benimde miyom ve daha önce gecirdim ameliyatlar olmasaydı ben de normal doğumu beklemek isterdim.sağol teyzesi.rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah.

Amin insallah canim benim

Nasılsın canım gittin mi kontrole bu aralar bebeğin durumu nasıl dönmüşmü
Iyiyim canim sen nasilsin bgn devlete ilac yazdirmaya gittim hala ters kucuk hanim bu saatten sonra donmeyebilir sezeryan gözüküyo dedi yunus beyle kontrolum 15 aralikta bakalim o zaman belli olur sanirim ama dönceni sanmiyorum ya normal dogum olamicak malesef hakkimizda hayirlisi olsun artik

Bende iyiyim canım hayırlısı olsun inşallah ama son zamanlarda dönebiliyorlarmış belki kontrolüne kadar döner inşallah.hakkımızda hayırlısı artık rabbim en iyisini bilir.

Kızlar selamlar bu crınone jel kullanıyorum çok işlet bişey.tahriş çok yaptı bende biraz önce bir damla kan gördüm korktum böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba?

Kızlar selamlar bu crınone jel kullanıyorum çok işlet bişey.tahriş çok yaptı bende biraz önce bir damla kan gördüm korktum böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba?
Canım ilk zamanlar tahriş yapabiliyor sonra alışınca geçiyor.ben 8 aydır kullanıyorum ilk 1 2 ay benimde kahve rengi olarak geliyordu jel birikintisi yada pembe.yine de sen mesaj at sekreterin telefona sor bi için rahatlasın.

Canım nasılsın son gittiğin kontrol nasıl geçti.bebek dönmüşmü?
Iyiyiz canim malesef donmemis kucuk hanim sezeryan olcak bide 1 hafta geriye dusmus ama sorun degil miyon olcak dedi doktorumuz kontroller haftada 1 e dustu 22 aralikta var sonra 29 aralikta var ogun son kontrolumuz o zaman kesin tarihimiz belli olcak bakalim siz nasilsiniz hersey yolunda mi nasil geciyo

Şükür canım bizde iyiyiz 27 aralık ta bizimde kontrol sonra haftada bir olacak bakalım ocak 15 inden sonra bi gün ama net değil bizimde hangi gün sezeryan olacağım.haftasıyla uyumlu dedi doktor 14 ünde gitmiştim ben ay günler bitse de hayırlısıyla kavuşsak yavrulara artık geceleri rahat yatamıyorum uykusuzluk yorgunluk ah ahh ilk çocuğumda bu kadar eziyetli geçtiğini hatırlamıyorum o daha rahat geçti.buna da şükür.

Saglikla gelsinler canimda gerisi onemli degil son haftalarda uyumak gercekten cok zormus derlerdi inanmazdim bende ama cok sukur halimize

Amin canım inşallah.sanki şimdi zaman daha mı çabuk geçmeye başladı ne bana öyle geliyor daha yapılacak çok iş var acaba yetişirmi telaşı sardı beni.
Son haftalar cok hizli geciyo canim sende eksiklerini tamamla yavastan cantani hazirla dursun ne olur olmaz ins hemen toparlaniriz ya grupta yunus beyde sezeryan olan arkadaslar var mi ki

Ayy ne güzel Doğum için gün sayıyorsunuz sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi.ben daha başındayım dün embriyo görmeye gittik şükür ikisi de var keselerde 10gün sonra kalp atışı bakılacak.orda kanamam başladı hemen 1hafta rapor ilaçlar.şükür geçti ama öyle sevinemedik bile

Aa ikiz mi hayirli olsun canim bol bol dinlen benimde kalp atisini duyduktan 1 gun sonra kanamam olmustu dusuk riskim vardi 1 ay igne kullandim yattim dinlendim bida olmadi atlattik cok sukur ins seninde bida tekrarlamaz dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…