Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gebelik takibi için hangi doktora gitmeye karar verdiniz? bir de babür beyin numarasına nasıl ulaşabilirim. özeli vardı değil mi?

slmm arkadaşlar ne yapıyosunuz . hiçç sesiniz çıkmıyo. hangi dr. gidiyosunuz * ben en son mehmet gencere gittim. memnun kaldımm. onunla devam etmeyi düşünüyorum ..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

meraba arkadaşlar, benim de allaha şükür çok iyi gidiyo. asdece tsh biraz yüksek onun tedawisini görüyorum. doktor olarak da babür ve nihat güle gidiyorum

slm kızlar hamilelikler nasıl gidiyo .kilo alannınız var ı hızlı bir şekilde. benim12 hafta oldu şimdiden 3-4 kilo aldım. allah sonumu hayır etsin :)))

bu arada bebişlerin doğum tarihleri ne zamn. bizim 20-07-2012 yengeç burcunda olacagız nasip olursa.

benim de iştahım çok açıldı, sürekli acıkıyorum sanırım 1- 2 kilo aldım daha 8 hafta:) bizim doğumda ağustosun ortası inşş

benimde aşılamam yapıldı 2ocak RIDVAN ERDEMİR e gidiyorum ben inşallah tutmuştur allah herkesin gönlüne göre versin

amin allah herkesin gönlüne göre versin. hayırlı haberlerini alırız inşallsah cnm. bizlerde uzun zamn uğraştık yüce rabbim süpriz bir şekilde yüzümüzü güldür dü.

Arkadaşlar merhaba, banada yardımcı olurmusunuz? 8 yıllık evliyim 7 yaında bir kızım var kardeş istiyor ısrarla 5 aydır deniyoruz ama olmuyor çevremde böyle 2.bebek olmayan arkadaşlar var şimdi nasıl bir yol izlemem gerek fikir verirmisiniz?

arkadaşlar bebişler nasıl. buraya ugramaz oldunuz artık. başka topiklere kaçtınız herhelde :) ne durumdayız .herkez hangi dr. gidiyo kaç haftalık oldunuz doğum ne zamn.yazalım bir tablo yapalım inşallah.

İSİM HAFTA DOĞUM ANNE KİLO CİSİYET YAŞ

delii 14 hafta 20.07.2012 59 24

Son düzenleme:
arkadaşlarr benim kilo aldı başını gidiyo vallah. sizin kilolar ne kadar iiii. bu arada dr .geçen hafta gittik cinsiyeti kız gibi görünüyo dedi 3 hafta snr belli olacak. sağlılklı ve hayırlısını istiyoruz her zamn ama insan yinede merak ediyoo :) bu arada kesin dr. tercihi yatınız mı ?hangi dr gidiyosunuz*

nerdesinizz arkadaşlarrr... girmiyomusunuz artık bu konuya

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Hayırlara veslile olması diliğiyle...

meraba arkadaşlar, sessiz kalmışız. benim iyi gidiyo Allaha şükür. ikili testimizi yaptırdık ve sonç iyi çıktı.sizlerin nası gidiyo

meraba arkadaşlar, sessiz kalmışız. benim iyi gidiyo Allaha şükür. ikili testimizi yaptırdık ve sonç iyi çıktı.sizlerin nası gidiyo

eevt cnm hamile kalln kaçtı... ne güzel sevindim. bende öbür hafta perşmbe gidecegim 4 ay bitiyo cisiyetimiz belli olck inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…