• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne güzel cnmm çalışmak iyi gelir insana . bu arda ne yapmayı düşünüyosun. tüp bebek mi yaptıracaksın? araştırıyomusun. denizli de erpa hastanesinde yapılıyomuş sanırım öle duydum.

canım tüp bebek yaptırcaz heralde..ama hem biraz vücudumu dinlendirmek hemde kendimi hazır hissetmek istiyorum..zor bir süreç bu tüp bebek işi..sanırım ankara yada istanbul da yaptırırım..
erpa da yapıldığını duydum canım ama başarı oranlarıı bilemiyorum açıkçası..sen veya diğer arkadaşlar bi duyum alırsanız bana iletirseniz sevinirim..bende yaza doğru yaptırırım tüp bebeği o zamana kadarda araştırıcam işte bakalım..Allah ım neresi hayırlı olcaksa orayı nasip etsin inşallah..
senin ne oldu?adet oldunmu?inşallah senden güzel haberler alırız..

hayırlısı cnmm. yok ya benim adetim oldu. hem 4 gün erken geldi.sanırım ilaçlardan eşim yeni dr. gitti spermogram testi yaptırdı değerlerde pek değişme yok demiş dr. ilaç vermiş onu kullanacak biraz 2 ay sonra falan tekrar aşılama deneyeğeciz artık. şu durumda yapacak bir şey yok bizim için beklemekten başka .

evicap (e vitamini) birde parlodel vermiş. 6 aydır çok seyi kullanıyoruz ama pek faydasını göremedik bakalım bunların olacak mı? sen ne yaptın şimdi?

susyacım biz beklemedeyiz şu an 1 ay daha bekleyeceğiz eşim test yaptıracak.Duruma göre doktor belirleyeceğim büyük ihtimal babür kaleli olacak.
Ssk tüp bebek raporu çıkaramaya çabalayacağım.Rapor hakkında bilginiz varmı arkadaşlar, denizlide çıkaranlar oldumu,?

avcı82cnm adet oldum dün ama mide bulantım vardı bugün sağlık ocağına kan tahlili verdim denemek için yarın belli olcak.ve yarın devlet hastanesindeki aysun hanımla görüşmeye gidicem bakalım eşimin tahlillerine o ne dicek.ve devam edersem aysun hanımda düşünüyorum.

bu arda arkadaşlar eşi proodex plus kullanan var mı ? topikte okudugum kadarıyla bir çoğu faydasını görmiş ama. önümüzdeki ayy eşiminde kullanmasını istiyorum ben ... sizce faydası olur mu acaba?

cnmm ya bende bilmiyorum ki kimsi faydası oluyo demişte. artık ne duyarsak denemek istiyoruz .

selam kızlar..napıyosunuz??varmı gelişme sizlerde?
bende yok:((
tedavileri bıraktım yaza kadar bekliycem..yaza tüp bebek gibi görünüyo..

slm avcı cnm. bizdede bir gelişme yok şu an. bu ay ben yumurta takibi yaptırcam. eşimin biraz daha tedavi görmesi gerekiyo o yüzden aşılamayı 2 ay sonra falan tekrar deneyeceğiz. sanırım vldcbn arkadaşımız da bu ay 15. falan mehmet gencer diye bir dr. var ona gidecek. inşallahn yakın zamnda hayırlı haberler alırız. ben eskisi kadar takmıyorum ve durumu kabullendiğim için bazen unutuyorum bile. çok ii oluyo . birazdan oluruna bıraktıgım için. insan tedavi aşamalarında çok yıpranıyor.

slm avcı cnm. bizdede bir gelişme yok şu an. bu ay ben yumurta takibi yaptırcam. eşimin biraz daha tedavi görmesi gerekiyo o yüzden aşılamayı 2 ay sonra falan tekrar deneyeceğiz. sanırım vldcbn arkadaşımız da bu ay 15. falan mehmet gencer diye bir dr. var ona gidecek. inşallahn yakın zamnda hayırlı haberler alırız. ben eskisi kadar takmıyorum ve durumu kabullendiğim için bazen unutuyorum bile. çok ii oluyo . birazdan oluruna bıraktıgım için. insan tedavi aşamalarında çok yıpranıyor.

doğru söylüyosun tedavi süreci çok yıpratıcı oluyo..
bende eskiye oranla daha rahatım..
inşallah olacak ama bakalım ne zaman olacak..
görüşürüz..
ben yazmasamda bakıyorum merak edip sen gelişmeleri yaz olurmu..
olursa bende yazarım..

Back
X