• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar..nasılsınız??
ben gittim aysun hanıma..bende bi problem yok kist falan yokmuş..eşimin sperm tahlillerine bakınca hiç aşılama yaptırmasan olurmuş bu sayıyla çok zor utması dedi..direk tüp bebek dedi..
ben şimdi nerde yaptıracağıma karar vermeye çalışıyorum..bide para olayı var tabi..elimde preseed var bu ay onu kullanayım diyorum..
Allah bu yolda hepimize güç kuvvet versin..
inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz hayırlısıyla..

Merhaba avci sevındım sende bı sorun olmadıgna ıykı gtmşsın en azından aşılamayla uğraşıp oyalanmamış olucaksın hem tüp bebek te hamlelik şansı daha yüksek dyolar,denizli de var mı iyi bi tüp bebek merkez acaba?ben gidemedım aysun hnm a cuma gunu full doluydu, adet oliyım dıye beklıyorum bıtaraftan,bugun olmam gerekıyodu henuz bşy yok bakalım hayrlısı umraım hepımız en kısa zamanda bebşlerimize kavuşuruz....

haklısın cnmm bazen dr değiştirmek işe yarıyor.her dr. tecrübesi ve bilgisi farklı oluyor.eşimde 8 ayda 2 dr. değiştirdi ama şimdi bshk da bir ürolok var ondan memnun. bu ay test sonuçlarıda ii çıktı.tedavi süreci zor oluyor ama insan iyiye gittigini duyunca çektiğin steres falan unutuluyor. senin adına da çok sevindim sonuçta rahatsızlığın belli ve tedavi edilebilir.

merhaba susyacım,
tedavının olumlu gtmesıne sevındım,eşin tedavısı daha streslı oluyodur emınım ama en azından sebebı belırlenemeyen infertilite değil sznki bikaç ay içince tamamen iyi duruma geleecek ve çocuk sahıbı olmanız kolaylaşacak emnim 2011 yılı içnde hepimiz çift çizgiyi göreceğz...

Merhaba avci sevındım sende bı sorun olmadıgna ıykı gtmşsın en azından aşılamayla uğraşıp oyalanmamış olucaksın hem tüp bebek te hamlelik şansı daha yüksek dyolar,denizli de var mı iyi bi tüp bebek merkez acaba?ben gidemedım aysun hnm a cuma gunu full doluydu, adet oliyım dıye beklıyorum bıtaraftan,bugun olmam gerekıyodu henuz bşy yok bakalım hayrlısı umraım hepımız en kısa zamanda bebşlerimize kavuşuruz....

aysun hanım çook kalabalıkmış evet bende zor sıra aldım..
denizlide bitek erpa var benim bildiğim tüp bebek yapan..bende orada yaptırsammı bikere diyorum ama bilemiyorum başarı şansını..
bakalım nasip inşallah rabbim yazmıştır kaderimize anne olmayı...
senin niye geciktiki adetin?varmıydı pko problemin falan daha önce yaşamışmıydın?belki hamilesindir:))
hadi inşallah hayırlı haberler..

inşallah inşallah..cümlesiyle birlikte:))))))))))

çok teşekkürler cnm guzel dileklerin için ama 2 gun geçiktı adetım benden cok çevrem annem ve kocam umutlanmışlardı bızler artık test yapıp tek çizgı gormekten bıkıp usandıgmz için pek umutlu olamıyoruz tahmın edersınz,aysun hnm a gttım pazartesı o da şphelendi boşyere kan testı ıstedı tabi negatif zaten o arada beklerken adet de olmuşum:( en azından yuksek cıkan prolaktınım düşmüş güzel habermiş....
bu ay klomene başladım bakalaım yumurta takıbı yapılcak cuma tekrar gdıcem hayrlısı bakalım...
içerde sıra beklerken bi öncekı kız hamıle oldugunu öğrenıp aldırcam kurtar benı doktor demez mi 2. için erkenmişş biz olsun diye nerdeyse takla atıcaz dıycektım ya sabır dedım:)

senden ne var ne yok nasıl durumlar?

slm arkadaşlar bizim ilaçla tedavi devam ediyo. proxeed plus aldık ve birde dr. bir ilaç vermiş onu kullanıyoruz 2 ay sonra tekrar gidecegiz dr. hayırlısıyla güzel haberler alırız inş.

merhaba bende denizlideyim şuan aşılama için iğneleri kullanıyorum daha 1 hafta oldu ben babür kaleliye gidiorum vizontele ark. sormak istediğin bişe olursa yardımcı olmaya çalışırım dok ile ilgili.ben oldukça memnunum doktorumdan.eylülde ameliyat oldum sonrada onla devam ediyorum

merhaba bende denizlideyim şuan aşılama için iğneleri kullanıyorum daha 1 hafta oldu ben babür kaleliye gidiorum vizontele ark. sormak istediğin bişe olursa yardımcı olmaya çalışırım dok ile ilgili.ben oldukça memnunum doktorumdan.eylülde ameliyat oldum sonrada onla devam ediyorum

Merhaba cnm; evet Babür Kaleli'yi merak ediyordum. Bende ona gitmek istiyorum, daha nasip olmadı.
İlk defamı aşılama yaptırıyorsun ve ne kadara yapıyor cnm yardımcı olursan sevinirim.

evet ilk defa aşılamaolcak çarsamba günü 320 iğneler tuttu 300 de doktora veriyoruz

elt elt arkadaşım merhaba,
Aşılaman umarım hamılelıkle sonuclanır cnm,benım aile hekımım de senın doktorunu tavsıye ettı bundan 4-5 ay once aradım muhayene ucretı 250 tl dedı sekreter bu odemeyı her muhayenede mı yapıyosun yoksa ayda bı falan mı,bana çok fazla geldı acıkcası o yuzden gıtmedım paramız var aslında ama bı muhayene için abartılı buldum açıkcası ne dıyım:)

elt elt arkadaşım merhaba,
Aşılaman umarım hamılelıkle sonuclanır cnm,benım aile hekımım de senın doktorunu tavsıye ettı bundan 4-5 ay once aradım muhayene ucretı 250 tl dedı sekreter bu odemeyı her muhayenede mı yapıyosun yoksa ayda bı falan mı,bana çok fazla geldı acıkcası o yuzden gıtmedım paramız var aslında ama bı muhayene için abartılı buldum açıkcası ne dıyım:)

muayene ücreti 150.canım her muayenede vermiosun.aşılama için takiplerin ücretsiz yapılıo sadece aşılama günü 300 verdik.ben uzun bi süredir gidiorum babür beye muayene ücreti hiç vermedim sadece ameliyat için ve aşılama için ücret ödemiş oldum.

muayene ücreti 150.canım her muayenede vermiosun.aşılama için takiplerin ücretsiz yapılıo sadece aşılama günü 300 verdik.ben uzun bi süredir gidiorum babür beye muayene ücreti hiç vermedim sadece ameliyat için ve aşılama için ücret ödemiş oldum.

Sağol cnm bi gidip görüşmek lazım,yaza kadar bi sonuc alamazsam mutlaka gidicem..

elt elt arkadaşım sonucun ne zaman belli olacak.
bizde merak ediyoruz, inşşallah iyi haberlerini bildirirsin

Çok sevindim bende denizlideyim.7 yıllık evliyim çocuğum yok,önceleri erteledim şimdide olsun diye dualar ediyorum.Aşılama yaptıracağım ilk defa.Hastanede olmasını istiyorum.Çünkü sperm dışarıda çok uzun süre yaşamazmış.Bu yüzden yıkattırıp muaynehaneye götürmem zaman kaybı ve başarısızlık demek.Denizlide özel hastanelerde çok yoğun olmayan ve aşılamasını yaptırıp memnun olduğunuz bir tavsiyeye ihtiyacım var
:49:

etl elt arkadaşım çok sevindimm hayırlı haberine. inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın...

bende bu gün aşılama oldum ama hiç umudum yok çünki 2 milyon yıkama sonra sı. nasip degilmiş demek ki.

neyse üzülmüyorum hayırlısı artık..

ben erpada ali ulutür var ona yaptırdım. erpa kalabalık bir hastane 2 ay sonra bir daha deneyecegiz o zamn özel ege hastanesine mehmet gencer beyi çok begeniyorlar ona gidecegim. randevu almak zor ama 2 ay öncede alacagım randevuyu hayırlısı bakalım..

elt elt cnm sizin sorun ne idi. birde yıkama sonrası kaç milyondu.dr istirah önermişmiy di sana.aşılamadn sonra...

Back
X