Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vizontele arkadaım sen hangi ürolaga başladın.
uzun zamndır kimsenin sesi çıkmıyor . herkes ne yapıyor merak ediyorum bi gelişme olan var mı acaba arkadaşlar.
bu arda bende marta tekrar başlıcam tedaviye ama hangi dr. gitsem karar veremedim![]()
merhaba bende denizlide yaşıyorum..paü de başak yıldırım a gidiyorum..aralık ayında 3. ve son aşılamamı yaptıracağım..büyük bi ihtimal tutmayacak ve tüp bebek yaptırıcaz yaza..murat karayeli duymadım devlet hast. dr.umu?
Sevgili avci82 bebek sahibi olup olmadığını merak ettim.Tüp bebek yöntemini denedin mi?Bende Pamukkalede aşılama tedavisine başlayacağım.Öğretmenim.Rapor almak çok mu zor.Neler yapmam gerekiyor?Bilgilendirirsen sevinirim
slmm aramıza hoşgeldinn.. avcı 82 arkadaşımızz daa tüp bebege geçecek yakındaa. o 3 mü 4 defa mı ne denemişti aşılamayı.. bu arada özel egede mehmet gencer varmışş ondaann memnun bazı arkadaşlardan duydugum kadarrıyla. ben de erpada rıtvan beye gidecegim nasip olursaa bu ay falan . erpa hastaneside bu konularda iimiş.
avcı 82 cnmm vallah çok haklısın insan iiice kafası karışıyo . ben de şarırdıgımdan duydugum dr. gitmek istiyorum.
bazende oluruna bırakmak istiyorum daha erken nasılsa diyee. belki zamnla kendiliğinden olur.15 ay oldu evleneli ama varikosel ameliyatı olmuştu eşim onun üzerinden 7 ay geçti.kimisi 3 ay sonra hamile kalıyo bizim bir türlü olmuyoo pufff....
susya cım selam..
ben devlet hast. de dr.aysun hanıma gidicem yarın..
aşılamalardan adetlerim iyice şaştı 40 gün oldu hala adet olmadım gebelikte yok..
aysun hanım iyi dediler bide ona gidicem..
sen ne durumdasın??
............oesen aramızaa hoşgeldinn.. burada benlee beraber iki kişii gittik murat beye ama o arkadaşş aşıla yaptırdı tutmadı. bizdee aşılama tedavisine başladık ama olmadı eşimin yeterli sperm menisi olamadı yapamadık.bizz aşılamayı bile deniyermiyoruz
bu arada sen murat beyde hangi tedaviyi gördünn kaç yıllık evlisin arkadşımm.
ben proexx pluss aldım yeni bu haftadan ihtibaren eşim onu kullanacak. faydası görenler var. bakalım artıkk hayırlısıı..