• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm biz odak tıp merkezindeki üroloji uzmanında vasrikosel ameliyatı olduk. ameliyatı güzel yaptı bir sorun olamdı ama 6 aydır ilaç tedaviside yguladı ama pek gelişme olamadı. bu ay bshk hastanesinde ki üroloji uzmanına başladık.oda ilaç verdi bakalım onalrı kullanıyo .bu dr verdiği ilaçlar farklı belki bundan bir sonuç alırız inşallah.

vizontele arkadaım sen hangi ürolaga başladın.

uzun zamndır kimsenin sesi çıkmıyor . herkes ne yapıyor merak ediyorum bi gelişme olan var mı acaba arkadaşlar.

bu arda bende marta tekrar başlıcam tedaviye ama hangi dr. gitsem karar veremedim :(

vizontele arkadaım sen hangi ürolaga başladın.

uzun zamndır kimsenin sesi çıkmıyor . herkes ne yapıyor merak ediyorum bi gelişme olan var mı acaba arkadaşlar.

bu arda bende marta tekrar başlıcam tedaviye ama hangi dr. gitsem karar veremedim :(

mehaba..
bende bekliyorum tüp bebeğe başlıycam nerde yaptırcama karar veremedim..
erpa da bi denesemmi diyorum ama bilmiyorum..preseed aldım onu kullancam nisan mayıs gibide tüpe başlarım artık.hayırlısı olsun hakkımızda..
susya üni.de özer beye gidebilirsin.gidenler memnun..

mrb 07.03.2011 de özel ege hastanesinde aşılama tedavisine başlayacağım.Tabii hemen aşılama yapmazlar.Kontrol olur önce.Klomen tedavisi gördüm 1 kez hamile kalamadım.Eşimde de bendede sorun yokmuş,Benim adet düzensizliğim var sadece.Öylle üzülüüyorum ki anlatamam.Özel ege nasıldır?Sizce Denizlide ki bu hastaneden iyi sonuç alabilir miyim?

merhaba bende denizlide yaşıyorum..paü de başak yıldırım a gidiyorum..aralık ayında 3. ve son aşılamamı yaptıracağım..büyük bi ihtimal tutmayacak ve tüp bebek yaptırıcaz yaza..murat karayeli duymadım devlet hast. dr.umu?

Sevgili avci82 bebek sahibi olup olmadığını merak ettim.Tüp bebek yöntemini denedin mi?Bende Pamukkalede aşılama tedavisine başlayacağım.Öğretmenim.Rapor almak çok mu zor.Neler yapmam gerekiyor?Bilgilendirirsen sevinirim

slmm aramıza hoşgeldinn.. avcı 82 arkadaşımızz daa tüp bebege geçecek yakındaa. o 3 mü 4 defa mı ne denemişti aşılamayı.. bu arada özel egede mehmet gencer varmışş ondaann memnun bazı arkadaşlardan duydugum kadarrıyla. ben de erpada rıtvan beye gidecegim nasip olursaa bu ay falan . erpa hastaneside bu konularda iimiş.

Sevgili avci82 bebek sahibi olup olmadığını merak ettim.Tüp bebek yöntemini denedin mi?Bende Pamukkalede aşılama tedavisine başlayacağım.Öğretmenim.Rapor almak çok mu zor.Neler yapmam gerekiyor?Bilgilendirirsen sevinirim

merhaba..henüz bebek sahibi değilim canım..
3 kez aşılama yaptırdım ama olmadı..sperm sayımız 4 milyon olduğu için aşılamayı denemiycem artık..
tüp bebeğe başlıycam ama nerde yaptırcağıma karar veremedim..rapor çıkarmadım ben bir ay kadar sürüyomuş işlemler bide tedavinin tamamını karşılamıyomuş..
yaptıracağım yerle konuşup çok bişey farketmiycekse hiç çıkartmıycam..
sen üni.de kime yaptırıyosun aşılamayı??
inşallah ilk seferde tutar..Allah yardımcın olsun canım..

slmm aramıza hoşgeldinn.. avcı 82 arkadaşımızz daa tüp bebege geçecek yakındaa. o 3 mü 4 defa mı ne denemişti aşılamayı.. bu arada özel egede mehmet gencer varmışş ondaann memnun bazı arkadaşlardan duydugum kadarrıyla. ben de erpada rıtvan beye gidecegim nasip olursaa bu ay falan . erpa hastaneside bu konularda iimiş.

susya cım merhaba..mehmet gencer i bende duydum iyi bir dr. muş..kalabalıkmış ama çok..
bende erpa da eser bey,nihat bey iyimiş diye duydum..rıdvan bey hemen tüp bebeğe yönlendiriyomuş diye duymuştum..bilmiyorum yaa..ben iyice karıştım..kime gitcem ne yapcam bilmiyorum..nasip Allah hayırlı kapılar açsın önümüze..

avcı 82 cnmm vallah çok haklısın insan iiice kafası karışıyo . ben de şarırdıgımdan duydugum dr. gitmek istiyorum.

bazende oluruna bırakmak istiyorum daha erken nasılsa diyee. belki zamnla kendiliğinden olur.15 ay oldu evleneli ama varikosel ameliyatı olmuştu eşim onun üzerinden 7 ay geçti.kimisi 3 ay sonra hamile kalıyo bizim bir türlü olmuyoo pufff....

avcı 82 cnmm vallah çok haklısın insan iiice kafası karışıyo . ben de şarırdıgımdan duydugum dr. gitmek istiyorum.

bazende oluruna bırakmak istiyorum daha erken nasılsa diyee. belki zamnla kendiliğinden olur.15 ay oldu evleneli ama varikosel ameliyatı olmuştu eşim onun üzerinden 7 ay geçti.kimisi 3 ay sonra hamile kalıyo bizim bir türlü olmuyoo pufff....

susya cım nasip artık canım yaa..
bak ben 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyorum..nasip artık başka bişey söyleyemiyorum..
tek deneyeceğim yol tüp bebek kaldı oda olmazsa naparım bilmiyorum..Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..sana bi tavsiye arkadaşım kendine bi zaman koy mesela hazirana kadar hiç bişey yapmıcam kafamdanda atıcam Allah büyük deyip bikaç ay zaman ver kendine ve eşine hiç bu konularla ilgilenme..başka şeylere yoğunlaşmayı dene..bide öyle yap bakalım..çoğu tanıdığım insan hep kafası başka bişeylerle meşgulken hamile olduğunu öğrendi..kolaysa sen yap diycen belki ama işte imamın dediğini yap yaptığını yapma mıydı ne öyle bişeyler işte:1:
Allah ım bir an önce versin inşallah..hayırla ve sağlıkla cümle isteyenlerede bizede(AMİN)..
görüşürüz canım..

slm cnmm.. haklısın aslında kafadan silip düşünmemek lazım belli bir süre ama olmuyo iştee ya bir türlü düşünmeden edemiyorum. her adet günüm yaklaştıgında sürekli umutlaşıyorum sonra yine üzülüyorum iştee. hakkımızda her şeyin hayırlısı.

tecrübelerimizi ve sorunlarımızı paylaşalım ve birbirimize destek olalım. bizi bizle aynı durumda olanlardan başka kimse iii anlayamazz..

susya cım selam..
ben devlet hast. de dr.aysun hanıma gidicem yarın..
aşılamalardan adetlerim iyice şaştı 40 gün oldu hala adet olmadım gebelikte yok..
aysun hanım iyi dediler bide ona gidicem..
sen ne durumdasın??

susya cım selam..
ben devlet hast. de dr.aysun hanıma gidicem yarın..
aşılamalardan adetlerim iyice şaştı 40 gün oldu hala adet olmadım gebelikte yok..
aysun hanım iyi dediler bide ona gidicem..
sen ne durumdasın??

Merhabalar bende Denizli deyım sizlerle aynı yollardan geçiyorum,1,5yılı aşkın süre odak murat bye gittim,şimdi devlet hastanesi infertilite merkezıne aysun hnma gdıyorum,çok igili bi doktor özeli de kapattığı için özel hastasıymış gıbı ılgılenıyo hemde ssk lı olunca bütün testler ücretsiz,bakalım ilk aşılmamı ona yaptırmayı planlıyorum bu ay da gebelık olmazsa tabi...

oesen aramızaa hoşgeldinn.. burada benlee beraber iki kişii gittik murat beye ama o arkadaşş aşıla yaptırdı tutmadı. bizdee aşılama tedavisine başladık ama olmadı eşimin yeterli sperm menisi olamadı yapamadık.bizz aşılamayı bile deniyermiyoruz

bu arada sen murat beyde hangi tedaviyi gördünn kaç yıllık evlisin arkadşımm.

ben proexx pluss aldım yeni bu haftadan ihtibaren eşim onu kullanacak. faydası görenler var. bakalım artıkk hayırlısıı..

avcıı 82 cnmm bizde bir gelişme yokk bu ay dr. gitmeyi planlıyodum ama vazgeçtimm. eşiminn iyi olmasıı gerekiyoo öncee. bizdee sorun eşim oldugu için. 3 ayy falannn unutmaya çalışacagım her şeyii. hiç bir şey yamamayı planlıyom birazz. ne zamnn eşimin degerleri yükselirsee o zamn aşılamayı deneyebiliriz ancak.şimdi ben ne yapsam boşa olacak. yıpranacagız

inş. senin hayırlı haberlerini alırız cnmm.

oesen aramızaa hoşgeldinn.. burada benlee beraber iki kişii gittik murat beye ama o arkadaşş aşıla yaptırdı tutmadı. bizdee aşılama tedavisine başladık ama olmadı eşimin yeterli sperm menisi olamadı yapamadık.bizz aşılamayı bile deniyermiyoruz

bu arada sen murat beyde hangi tedaviyi gördünn kaç yıllık evlisin arkadşımm.

ben proexx pluss aldım yeni bu haftadan ihtibaren eşim onu kullanacak. faydası görenler var. bakalım artıkk hayırlısıı..
............
Hoşbulduk Susyacım,baştan sona okudum başlıkta paylaştıklarınızı, umarım enkısa zamanda bebeğine kavuşrsun, ben 2,5 yıllık evlıyım 1,5 sene gttım murat beye hormon testlerı yaptı zaman zaman,rahım fılmı çekti sonuc olarak sebebı bılınmeyen infertılıte dedı ama benım son bır yıldr adet düzensızlklerım vardı ya ara kanamam oluyordu yada çok geç, her gttımde de yumurta çatlamamış yada olgunlaşmamış stresten dıyıp gönderdı benı hıc bı tedavı önermedi,en son gecen ay aşılama deneyelım dedı ama ben de hep aylardır yumurta catlamıyor yada olunlaşmıyor mutlaka bı sebebı olmalı dıye düşünduğmden başka bır doktora danışmayı ıstedım ve devlet hastanesıne gttım,kan tahlılımı ve adet duzensizlk şikayetlerımı paylaşınca doktor sebebı belırsız falan değil basbaya belli prolaktın yukseklıgı dedı norprolac isimli ilacı verdı,prolaktının yuksek oldugu surece adetın duzensız olur ve gebe kalmazsın dedı,yani anlatmak ıstedgm murat bey benı aylardır başından savmış gıbı hıssettım bu teşhisi yapan da aysun hnm oldugundan ben onla devam etmeyı düşünuyorum kendısı infertilite uzmanı amerıkada eğitim bıle almış bu konu üzerıne bakalım cuma günü polikinliğine gıdıp tekrar danışmayı düşünuyorum...

haklısın cnmm bazen dr değiştirmek işe yarıyor.her dr. tecrübesi ve bilgisi farklı oluyor.eşimde 8 ayda 2 dr. değiştirdi ama şimdi bshk da bir ürolok var ondan memnun. bu ay test sonuçlarıda ii çıktı.tedavi süreci zor oluyor ama insan iyiye gittigini duyunca çektiğin steres falan unutuluyor. senin adına da çok sevindim sonuçta rahatsızlığın belli ve tedavi edilebilir.

merhaba arkadaşlar..nasılsınız??
ben gittim aysun hanıma..bende bi problem yok kist falan yokmuş..eşimin sperm tahlillerine bakınca hiç aşılama yaptırmasan olurmuş bu sayıyla çok zor utması dedi..direk tüp bebek dedi..
ben şimdi nerde yaptıracağıma karar vermeye çalışıyorum..bide para olayı var tabi..elimde preseed var bu ay onu kullanayım diyorum..
Allah bu yolda hepimize güç kuvvet versin..
inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz hayırlısıyla..

Back
X