• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Denizli'de Aşılama Yaptıranlar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılamamın 12 günü adetim olduu yaff.. bir dahakine inşallahh

hayırlısı cnm inşallah bıdakı sefere.. galıba bız uzun süre ugraşıp ikiz bebeklere sahıp olcaz..:)
en ıyısı mi bide Prof. Babür beyi deneyelim, ben aşılamamı ona yaptrmayı düşünuyorum hersey kısmet cnm napalım biz elımzden gelenı yapıyoruz.

Babür bey hangi hastanede kızlar, bende ii bi doktora gitmek istiyorum, umarım ilk denemede tutar. Ama tutmassa her denemede çok masraf yapılıor sanırm bu çok kötü işte.

Babür bey hangi hastanede kızlar, bende ii bi doktora gitmek istiyorum, umarım ilk denemede tutar. Ama tutmassa her denemede çok masraf yapılıor sanırm bu çok kötü işte.

canım Babür Bey pamukkale üniv. prof. Özel muayenesine gitmen gerekiyor. Muayene 200 tl.
Aşılama yapacaksa 300 alıyormuş galiba.
Senin problemin ne?
Daha önce hangi tedavileri oldun?
Hangi doktorlara gittin

Ne çok soru sordum. Çare aramak için soruyorum işte kusura bakma.

canım Babür Bey pamukkale üniv. prof. Özel muayenesine gitmen gerekiyor. Muayene 200 tl.
Aşılama yapacaksa 300 alıyormuş galiba.
Senin problemin ne?
Daha önce hangi tedavileri oldun?
Hangi doktorlara gittin

Ne çok soru sordum. Çare aramak için soruyorum işte kusura bakma.

canım ben daha yeni başlicam eşimde sorun yok tahliller temiz, sadece rahim filmi çektirmedim iyi bir doktor arıyorum, eser beye gittim ilgilenmedi daha tanıyı sorunu bulmadan aşılamadan bahsetti korktum açıkçası, bi dhada gitmedim, bayan doktor istiyorum ama bulamıorum herkes erkek doktora gidior işinde onlar iyi sanırım, babür bey beni aşıcak sanırım,çünki tedavi tekrarlanıcak eğer tutmassa ozaman pey msraf olucak, erpadan bi doktor yada ege hastanesindenbi doktor istiyorum canım..

yok canım kimsede bişey yok sanırım
Sen ne yaptın?
Bakalım pazar günü için adetimi bekliyorum
gelirse Babir Kaleli'ye aşılama yaptırmayı düşünüyorum.

ben beklemedeyim cnmm. 2 ay bekliyecegiz diye karar almıştık en son aşılamam tutmadıgında bekliyoruz bakalım.bende babür beye gitmeyi düşünüyorum nasip olursa. eşimle ara verelim dedikten sonra hiç bebek konusunu konuşmuyoruz. konuştukça yıprıyor insan. ne zamn gideriz tamm belli degil.

slm susya cnm uzun zamandır görüşemedik arkadaşalar ben murat beyden sonuç alamayınca aysun hanıma gittim aşılama dedi ilaçlarımı kullandım yumurtalarım gelişti ama hafta sonu olduğu için aşılama olmadı.drevde doğal dene dedi tutarsa doğal gebelik olur dedi ve tuttu şuanda 3 aylık ikizlerime hamileyim.aysun hanımı tavsiye ederim.

ayyyy cnmmm çokm sevindimm ne güzel allah kucagına almayı nasip ettsin. aysun hanım hangi hastanedeydi cnmm.. gerçii biz daha ne yapacagımıza karar vermedik bekliyoruz ölee. eşimlede konuşmuyoru bu konuları artıkk ...3 ay olmuşş sölemiyosun sende yaa ne güzel bii duygu.inşallah bizde en kısa zamnda kavuşuruz bebeklerimize.

hamileliğinize çok sevindim hayırlı olsun.
sizin sorununuz neydi kaç zamandır olmuyordu.
Allahım bizlerede nasip eder inşallah.:62:

Merhaba arkadaşlar ,9 yıllık evliyim sebebsiz interfilite denilen gruptaymışım ...Bende denizlideyim Pamukkale üniv.Başak hocaya gidiyorum.29 haziranda aşılama oldum.beklemedeyim şimdilik.Çok umutluda değilim açıkcası.Benle aynı gün bir bayan daha aşılama yaptırdı.sonuçları gün gelince yazarım.Genel olarak Başak hoca çok yoğun olmasına rağmen güleryüzlü pozitif biri bu nedenle aşılamaya ikna oldum birde burda deneyelim dedim.iğnelere ilk ocakta başladım yumurta yeterli büyüklüğe gelmeyince iptal oldu tedavim bu ay sağda 2 solda 1 yumurta gelişti çok şükür.Bu arada benim sağ tüpümde hafif tıkanıklık var...Eşimde morfoloji 1 di - 10 oldu çok şükür...
Daha önce 3 defa hapla asılama 1 tüp bebek yaptırmıştım.tutmamıştı. 2. aşılamada idrarda pozitif çıktı adetim 7 gün geçti doktorum adetin 10 gün geçtikten sonra gel keseye bakalım demişti malesef kimyasal olmuş rahim duvarın ince kalmış bebeği tutamamışsın dedi.Daha iğneli aşılama yaptıralım dedik 7 yumurta aynı büyüklükte olunca hoca çoğul olur diye iptal etti.
Yani doktordan doktora koşturup duruyoruz..Hayırlısı bakalım bu ay olmazsa yine tüp bebek denemeyi düşünüyorum. :44:

Allah kolaylık versin hepinize arkadaşlar. ben babür kaleliye gidiyorum. hsg çektirdim. temmuz sonu adetim gelirse tedavim başlıcak herşeyin hayırlı olanını versin Rabbim inşallah hepimize

cnm sizin 9 yıl olmamış ya eşinin sorunu neysi. bizde evleneli 1.5 yıl oldu ..7 ay snr falan dr gittik o zamn öğrendik eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu.10 ay oldu daha tık yok.. bir defa aşımala oldum tutmadıı..artık hiç bir şey yapmadan bekliyoruz.zamna bıraktık..

Eşimde morfoloji % 10 ama bu kötü bir değer değil orta bir değer gittiğimiz her doktor olmaması için bir sebeb değil dedi Yani anlıycan nasip kısmet işi bu işler bir bakıyorsun yıllar geçmiş alışıyorsun ....Tabiki üzülüyorsun içine atıyorsun çocuklu
insanlardan uzaklaşıyorsun. ama herşey Allahtan diyorsun ....

Eşimde morfoloji % 10 ama bu kötü bir değer değil orta bir değer gittiğimiz her doktor olmaması için bir sebeb değil dedi Yani anlıycan nasip kısmet işi bu işler bir bakıyorsun yıllar geçmiş alışıyorsun ....Tabiki üzülüyorsun içine atıyorsun çocuklu
insanlardan uzaklaşıyorsun. ama herşey Allahtan diyorsun ....

cnm benim eşimdede ileri hız ve morfoloji problemi var.
Hangi doktorlara gittiniz ve eşin ameliyat oldu mu?
Bizede olur sorun değil diyorlar 3,5 yıldır tık yok.
2 negatif aşılamam var.

Aslında değişik yerlerde pek çok doktor yada profa gittik .Hepsi sorun değil dedi.Eşimde doppler
de renkli ultrasonda varikosel bulunmadı bu yüzden ameliyat olmadı canım. şimdi bu aşılama da tutmazsa ist yada ankarada iyi bir tüp bebek merkezi düşünüyorum ama k.k. de morfoloji 0 olup hamile kalan çok.Tamamen nasip kısmet diye düşünüyorum.Ama elimizden gelenide yapmak gerisini Allaha bırakmak lazım diye düşünüyorum...

Back
X