ben perşembe günü paü de oldum:[
Peki nasıl geçti ameliyat memnunmusun şimdi tavsiye edermisin paü yü?
ben perşembe günü paü de oldum:
bugün 12 günüm yeni burnumla arkadaslar eger Denizlideyseniz size Op. Dr. Adem Topkara'yi tavsiye ederim isinin cok iyi yapan bir Doktor ben burnumdan cok memnunum nefes almam güzelesdi halbuki dikislerim var icersinde. Doktorumu cok seviyorum Ailecek cok sevdik, ona cok Tesekür ediyorum hic agrim olmadi eli cok hafif Tamponlar cikarken hic zor olmadi dikislerimi alirkende benim burnum cok zor bir burundu saglik olarakda. Cok doktor arasdirdim hic istanbul izmire gitmenize gerek yok hem fiyat olarak cok uygun. Burnumu görenler hic estetik oldugunun farkinda bile degil cok dogal. Eger sorulariniz varsa seve seve yanitlarim... Tek doktor taniyorum oda Adem Topkara gelecegin onur erolu....
merhaba öncelikle çoooooooooooook geçmiş olsun:) ameliyatınızı hastanede mi oldunuz adem beyin özel bir muayenehanesi mi var acaba bir de size ne kadara mal olduğunu sormak isterim .. umarım cevap gelir :))
Kusura bakma canim biraz gec geldi cevap. Devlet hastanesinde oldum, canim bana biraz pahali oldu alman vatandadi oldugum icin normalde 1000 tl hepsi icinde yani sana 1000 tl ye gelir. Valla cok memnunum iyiki adem beye olmusum apandis bile olsam galiba yine adem beye kosarim
denizlide hakan güney 1 numara kim gittiyse tam not vermişş bende şahsen ona yaptırmayı düşünüyorum ayrıca bsk cerrahi hastanesının de doktoru kendısı arkadslar bilgilerinizeee :)))
:)) ben de geç gördüm.. muayene için gittim ben adem beye estetik olmayı zaten kafama koymuştum ama zaten bi de ne desin adem bey burnunun içi kırıksonra anneme sordum itiraf etti sen küçükken düştün diye tam filmlere konu olurum yani trajedi dalında :)) fiyat araştırması yaptım da daha doğrusu adem bey bana muhasebeden öğrenebileceğimi söyledi şansıma muhasebedeki eleman yoktu ama ordaki birinin bilgisiyle 1000ile 1700 arasında değişebileceğini öğrendim. şimdi çok sıcak bu sıcakta ter falan silemem diye ağustos sonuna bıraktım ama çok heyecanlıyım. senin yazını görünce çok mutlu oldum :)
ben de meme büyütme ameliyatı olmak istiyoum da burda dr hakkında fikir almak istedim bilen varmı bu ameliaytı denizlide olan.. yada izmirde
kızlar Allah rızası için yardım edin ne olur ben hem meme hem burun estetiği aynı anda olmak istiyorum olsun bitsin hepsi sizce mümkünmü olabilirmi..hakan güney iyi diyolr ona ameliyat olan warmı varsa fotolarını görebilirmiyim...walla ömrüm boyunca duacınız olurum..bana yardım edin gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım war(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?