Denizlide tüp bebek yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar
Denizli de tedavi gören tüp bebek yaptıran pozitif /negatif sonuç alan herkesi bekliyorum.bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşalım.hangi doktorlarda tedavi gördünüz mennun kalıp kalmadigimiz herşeyi yazalım.inşallah birbirimize birazda olsun faydamiz destegimiz olsun.

Ben varım yunus aydın doktorum ılk defa tüp bebek denenememiz şuan yumurta gelıştırme pazartesı veya salı yumurtalar toplanacak cokda memnunum Eveldnm hamıle kaldım ıkızlere 12 haftalıkkken öldüler İstanbul'da kürtaj oldum üstüne 5 ay adet göremedim hamıle kalamadım doktor doktor gezdık en son yunus beyi bulduk doktorum hem adet sorunumu çözdü hemde şuan tüp bebek denemesindeyız

Size tavsıye edebılcegim bir doktor bence işinin ehli her konuda ekıpsel çalışıyorlar memnunun Güler yüzlü en kötü durumda bile yüzündeki tebessümle birşeylere ifade eden bir doktor

Ben denizlide yaşıyorum ama denizlide yaptırmadım. çok araştırdım ve antalyada yaptırdım. çokda memnun kaldım
Su an hamilesiniz ne güzel.hayırlı olsun.bende denizlideyim maalesef ilk denemem negatif.siz ilk denemede mi tuttu ve ne kadar gitti toplam ilaç dahil tüp bebek masrafı?

Size tavsıye edebılcegim bir doktor bence işinin ehli her konuda ekıpsel çalışıyorlar memnunun Güler yüzlü en kötü durumda bile yüzündeki tebessümle birşeylere ifade eden bir doktor
Evet cnm çok iyi bir diktor. Bende onda tedavi gördüm ilk denemem maalesef negatif.dondurulmusum var umudumu kaybetmek istemiyorum ama bilmiyorum hiç umudum da yok gibi öyle işte karmakarisigim :(

Su an hamilesiniz ne güzel.hayırlı olsun.bende denizlideyim maalesef ilk denemem negatif.siz ilk denemede mi tuttu ve ne kadar gitti toplam ilaç dahil tüp bebek masrafı?
teşekkür ederim. benim 3 denemem oldu 3 de pozitifle sonuçlandı. ilk ikisini kaybettim malesef.bu şükürler olsun iyi. merkezim ve doktorum çok iyi. 5000tl merkeze veriyorsunu. ilaçlar tam ne kadar tutar bilmiyorum ben raporlu aldım 1200 tutdu

teşekkür ederim. benim 3 denemem oldu 3 de pozitifle sonuçlandı. ilk ikisini kaybettim malesef.bu şükürler olsun iyi. merkezim ve doktorum çok iyi. 5000tl merkeze veriyorsunu. ilaçlar tam ne kadar tutar bilmiyorum ben raporlu aldım 1200 tutdu
Anladım cnm hayırlısı boykemis demek ki.hepsinide aynı merkezde mi denemistiniz.fiyat buradakiyle aynı.adı ne antalyadakinin cnm?benim son dondurulmuşum bu da olmazsa naparim bilmiyorum maddi manevi çok zorlanicaz.Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin banada inşallah...

Anladım cnm hayırlısı boykemis demek ki.hepsinide aynı merkezde mi denemistiniz.fiyat buradakiyle aynı.adı ne antalyadakinin cnm?benim son dondurulmuşum bu da olmazsa naparim bilmiyorum maddi manevi çok zorlanicaz.Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin banada inşallah...
evet hepside aynı merkezde yaptırdım. antalya ivf tüp bebek merkezi. ücretsiz misafirhaneside var. inşallah bu sefer olur. rabbim sanada nasip etsin. ama olmazsa burada devam etme derim. ben çok araştırdım. öyle gittim antalyaya

rapor şartlarına uyuyorsan rapor çıkartabilirsin ben pamukkale ünv. den rapor çıkardım. merkeze 2450tl ödedim

evet hepside aynı merkezde yaptırdım. antalya ivf tüp bebek merkezi. ücretsiz misafirhaneside var. inşallah bu sefer olur. rabbim sanada nasip etsin. ama olmazsa burada devam etme derim. ben çok araştırdım. öyle gittim antalyaya
Biz hiç araştırmaduk cnm yakın ve iyi diye duyunca direkt burada başladık. Labaratuvar hakkında bilgin var mı cnm iyilermi senin tedavi boyunca embriyolarin donduruldu mu hiç ve cozerken bozulma oldu mu?

Uymuyorum maalesef cnm laporoskopi olmam gerekiyor. Rapor olun ca hastaneye ödenecek parada mi dusuyor cnm ?
laporoskopi şart değilki hsg çekilmen yeterli. onuda çekilmiş olman gerek tüp bebek yaptırdığına göre. ben çekilmedim laporoskopi.hem hastaneden düşüyor hem ilaçlardan

Biz hiç araştırmaduk cnm yakın ve iyi diye duyunca direkt burada başladık. Labaratuvar hakkında bilgin var mı cnm iyilermi senin tedavi boyunca embriyolarin donduruldu mu hiç ve cozerken bozulma oldu mu?
benim merkezin labaratuvarı çok iyi. bozulma olmadı. taze transfer yapmıyor zaten dondurulmuş transfer yapıyor canım ve %70 tutunuyor canım

Back
X