- Konu Sahibi elvan.ecrin
-
canım ya yerim ben onu pis şey ayy bende bi görsem elmasımızmı var madenimizmi var göstermiyo pıtırım 9 eylül gelse biran önce inşallah ozamn gösterir sua edin bana
kızlar biraz önce yemek yerken televizyonda bi haber gördük, devlet hastanesinde hastaları karıştırmışlar, murat çelik idrar yollarından şikayetle hastaneye giden bi kadının rahmini almış, aboo şoka uğradım be
bende radyoda dinledim bugün haberi ama doktor ve yer söylemedi dj vay be
günaydınnnn denizlinin koca göbüşlü güzelleri daha uyanamadınızmııhihoyyyt
merhaba canim aramiz çok az seninle benimde 18+4 ultrasona göre 19+1 benimde nuray aydina gidiyorum ama sigortayla anlaşmasi bitmiş şuan başka bi doktor araştiriyorum sen kime gidiyosun bu arada 3 lü testin yapildimi
merhaba canım ben mehmet gencer e gidiyorum çok memnunum özel ege hastanesinin doktoru tavsiye ederim .Bebeğim erkek ama güzel modern bir isim bulamıyorum bana yardımcı olun lütfen
merhaba canım ben mehmet gencer e gidiyorum çok memnunum özel ege hastanesinin doktoru tavsiye ederim .Bebeğim erkek ama güzel modern bir isim bulamıyorum bana yardımcı olun lütfen
günaydın arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim.... 10 gün sonra kontrolüm var ve ikili test yapılacak artık 11 ile 14. hafta arasında oluyomuş sanırım inşallah ii olur
ilk zamanlar bende çok zorlandım daha yeni isim buldum, bi ara yusuf alptuğ koymak istedim sonra vazgeçtim, şimdi yusuf eymen koycam, yusuf ismini çok seviyorum bana çok güzel şeyler anımsatıyor, çift isim koymak istiyorum onun için yusufun yanına bişey bulamadım uzun süre, nihayet yusuf eymen de karar kıldık, hep kız bebek hayal ettiğim için erkek bebek ismi düşünmemiştim çok zorlandım, önünde biraz daha zaman var bulursun acele etme, ben işyerinde herkesin başına ekşiyodum illaki isim bulun bana diye :roflol:
ibolya yusuf ismi güzel evet yusuf suresinide oku bol bol türkçesinide okuyabilirsin benim gibi kuran bilmiyosan eğer doğacak bebeğin iyi huylu ağırbaşlı ve güzel yüzlü olmasını nasip ediyomus ve bebek çok eziyetli olmuyomuş yusuf peygamber biliyosun yüzünün güzelliği ve ağırbaşlılığıyla anılır
ah ah bende bi öğrensem benim ki eğer erkekse rüyamda söylediler ismini hemde ilk defa duyduğum bi isimdi KORCAN bebek hediye edildi sana dediler erkek olursa bende korcan koycam ama baksana göstermeyince herkes kızzz diyo benim içime erkek gibi geliyo ama hayurlısı bakalım
benim doktorum ikili iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı
slm kızlar ramazanınız mübarek olsun epeydir kimse gelmiyo buralara iyisinizdir umarım bi problem yoktur
ay iyiyiz iyiyiz, kimse gelmiyo harbiden, bugün belim çok ağrıyo, alttan alttan da darbe geliyo, onun dışında iyiyim sanırsam fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?