- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
O denklik kafada. Belli ki sizin davul dengi dengine degil. Eger ruhlar, kafalar uyusursa kimin ne mezunu oldugu hic onemli degil. Ama hayattan keyif almada ayni tabanda bulusuluyor olmali.İyi geceler hanımlar .ilişkilerde sizce de denk olmak önemli değil mi ? Mesela ben üniversite mezunuyum masa başı çalışan biriyim.
Bir arkadaşım benden hoşlandığını söyledi. Siyasi görüşlerim uysa da mesela hayat şartlarımız ve bakış açılarımız uymuyor.
Şöyle söyleyeyim mesela kendisi lise mezunu bir fabrika da çalışıyor ( işçi ) siyaset dışında napıyorsun ne ediyorsun gibisinden konuşuluyor ama onun dışında konu kültürel muhabbetlere vesaire gelmiyor. Ne yapıyorsun diye soruyor mesela film izliyorum sen diyorum Ya maç izliyor oluyor Ya da nargile içiyor. Bir şey söylüyorum illa ki doğrusunu kendisi bildiğini iddia ediyor. En basiti seçim akşamı için balkonda nargile içip alkol alacağını söyledi. Bende dedim ki balkon kamu alanı yakalanırsan cezası var içeceksen haberin olsun. Arkadaşça uyardım. Karşımdaki bana ne olacak ya sanki dedi. İnsan mesela bir saol dikkat ederim der. Ya da vardiyalı çalışıyor diyelim gündüz vardiyasındaysa kahve içelim bu hafta diyor. Müsait misin ve ya kahve mi içsek diye sormak yok.
Sadece onun için değil mesele. Genelde erkekler kendilerinden yüksek mevkide ki kadınlara bile fazla eğilim gösteriyor ama ben hayatımda ki erkeğin en azından bana eşit olmasını kendini geliştirmiş olmasını isterim. Lise mezunu olur mesela kendni geliştirmiş olup müze de gezersin siyaset de konuşursun belgesel de izleyip kitap da okursun ama bu tarz bilardo salonu habire maç nargile kültüründe ki erkekler bana denk gelmiyor benden aşağıda görüyorum maalesef. Bir arkadaşıma anlattığımda mesela makine ile çalışıyor demiştim AA onun maaşı yüksektir o zaman dedi. Her şey maaş değil ki evet oda önemli ama paylaşım olmadıktan sonra.
Davul bile dengi dengine değil mi ?
Ne istediğinizi biliyorsanız sormanıza gerek yok. Denginizi bulun.Genelde erkekler kendilerinden yüksek mevkide ki kadınlara bile fazla eğilim gösteriyor ama ben hayatımda ki erkeğin en azından bana eşit olmasını kendini geliştirmiş olmasını isterim. Lise mezunu olur mesela kendni geliştirmiş olup müze de gezersin siyaset de konuşursun belgesel de izleyip kitap da okursun ama bu tarz bilardo salonu habire maç nargile kültüründe ki erkekler bana denk gelmiyor benden aşağıda görüyorum maalesef.
Denk olup olmamaktan ziyade karşınızdaki biraz yontulmamış gibi. Teşekkür etmeyi bilmeyen, davet etmek yerine emrivaki konuşan, centilmenlikten uzak bir adamla bir boyu ne yapacaksınız? Ki daha flört asamasinda "ne olcak yeaaa" gevşekliginde bir erkek evlenince neye evrilir acaba?
Herşey maaş değil bence.
Asla sevmem mesela vurdumduymazlığı ya da emrivakiyi kardeşime bile derim dışarı çıkmak istiyorsan önceden haber ver bana mutlaka diyeBence eğitim alanında ki farklılıklar ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratabiliyor. Aynı şuan bahsettiğiniz kültür şoku gibi :) Hayatı boş yaşayanlardan biri aslında. Tabi üniversite mezunu olup böyle olanda var ama gamsızlık, vurdumduymazlık, boş, vasıfsız bir kişilik gördüm ben bu insanda. Kafa yapınız uymuyor her şeyden önce.
O denklik kafada. Belli ki sizin davul dengi dengine degil. Eger ruhlar, kafalar uyusursa kimin ne mezunu oldugu hic onemli degil. Ama hayattan keyif almada ayni tabanda bulusuluyor olmali.
En basiti mesela benden hoşlandığını söylüyor evet yeni bir işe başladım biliyor bunu da en basitinden insan bir çiçek gönderebilir Ya da yine bir başka lise mezunu arkadaşım var geçen tarih hakkında bir şey konuştuk en basiti İpek yolunun hakimiyetiydi mesela AA ben bilmiyorum o konuları dediLise mezunlarını cahil olarak görmüyorum çünkü üni mezunu olup cahil kalan insanlarda ülkemizde çok fazla.
Bir insan kendini geliştirmek için çabalamıyorsa, bir hedefi yoksa ve karşısındaki insanlarla konuşmayı bilmiyorsa cahildir benim gözümde.
''En iyisini, en doğrusunu ben bilirim bana bir şey olmaz'' diyen bir insan zaten cahildir.
Arkadaş olarak devam et fakat daha ilerisi olursa bir süre sonra üzülürsün.
Yakın çevrenle tanıştırdığın zaman insanlarla iletişimi de sakıncalı olabilir özellikle ortak bir ilgi alanınız yoksa.
Her kadın sevgilisinden bir hediye bekler onu da geçtim ileride evlenirseniz belki en güzel şeyler senin olsun isteyeceksin. Bu adam karşılayabilecek mi?
Bana pek mantıklı gelmedi.
Hayır acaba benim mi gözüm çok yükseklerde diye düşündümNe istediğinizi biliyorsanız sormanıza gerek yok. Denginizi bulun.
KesinlikleEğitimi geçtim, kültürel olarak sana uygun değil.
Eğitim seviyesi bence çok önemli.30 yaşına geldim sadece 1 tane üniveriste eğitiminden düşük olup da kaliteli olan bir erkeğe denk geldim.imkansız değil ama bence imkansıza yakın sapma oranları var. Üniversite mezunu olup, kalitesiz olan da çok ama üniveriste mezunu olmayıp, kaliteli olan yok gibi bir şey.beterin beteri olayı.İyi geceler hanımlar .ilişkilerde sizce de denk olmak önemli değil mi ? Mesela ben üniversite mezunuyum masa başı çalışan biriyim.
Bir arkadaşım benden hoşlandığını söyledi. Siyasi görüşlerim uysa da mesela hayat şartlarımız ve bakış açılarımız uymuyor.
Şöyle söyleyeyim mesela kendisi lise mezunu bir fabrika da çalışıyor ( işçi ) siyaset dışında napıyorsun ne ediyorsun gibisinden konuşuluyor ama onun dışında konu kültürel muhabbetlere vesaire gelmiyor. Ne yapıyorsun diye soruyor mesela film izliyorum sen diyorum Ya maç izliyor oluyor Ya da nargile içiyor. Bir şey söylüyorum illa ki doğrusunu kendisi bildiğini iddia ediyor. En basiti seçim akşamı için balkonda nargile içip alkol alacağını söyledi. Bende dedim ki balkon kamu alanı yakalanırsan cezası var içeceksen haberin olsun. Arkadaşça uyardım. Karşımdaki bana ne olacak ya sanki dedi. İnsan mesela bir saol dikkat ederim der. Ya da vardiyalı çalışıyor diyelim gündüz vardiyasındaysa kahve içelim bu hafta diyor. Müsait misin ve ya kahve mi içsek diye sormak yok.
Sadece onun için değil mesele. Genelde erkekler kendilerinden yüksek mevkide ki kadınlara bile fazla eğilim gösteriyor ama ben hayatımda ki erkeğin en azından bana eşit olmasını kendini geliştirmiş olmasını isterim. Lise mezunu olur mesela kendni geliştirmiş olup müze de gezersin siyaset de konuşursun belgesel de izleyip kitap da okursun ama bu tarz bilardo salonu habire maç nargile kültüründe ki erkekler bana denk gelmiyor benden aşağıda görüyorum maalesef. Bir arkadaşıma anlattığımda mesela makine ile çalışıyor demiştim AA onun maaşı yüksektir o zaman dedi. Her şey maaş değil ki evet oda önemli ama paylaşım olmadıktan sonra.
Bence yapılan işlerin denk olması, lise üniversite mezunu olmak ( uyduruk bir yerde sadece okumak için okuyacağına okumasa daha iyi) Önemli değil ama bence kültürel olarak denk olmalısınız.İyi geceler hanımlar .ilişkilerde sizce de denk olmak önemli değil mi ? Mesela ben üniversite mezunuyum masa başı çalışan biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?