- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Nasil bir yermis orasi adamin tasviride cok igrenc ama bence o sisman yanima gelsin dedigin de adama skyleseydiniz tamam soylerim bodur ttiknaz bir adam seni cagiriyor der size yonlendiririm deseydiniz
Ahahah keşke aklıma gelseydi ahahah :)Nasil bir yermis orasi adamin tasviride cok igrenc ama bence o sisman yanima gelsin dedigin de adama skyleseydiniz tamam soylerim bodur ttiknaz bir adam seni cagiriyor der size yonlendiririm deseydiniz
Yanlışa yanlışla mı cevap vermek çözüm olan ? Firmanın seviyesi gerçektrn fenaymış :)
Some densiwhat is the problem ?
Harika cevapmis,ama bunu adama deseydiniz keske. Kizcagiz simdi sizi de vizyonsuz sanacak
Cevap yazmıştım gelmemiş yarım yamalak bişey gitmiş kusura bakma :/what is the problem ?
Şimdi ilk bölümde yani adamın tavrı konusunda haklısınız da, siz niye kadına aynı tasviri yaptınız ki? İntikam aldım diyorsunuz, peki adamın bundan haberi var mı? Adama kızıp hıncınızı kadından çıkarır gibi olmuş bu daha çok. Hadi adamın dediği adamla sizin aranızda kaldı gitti. E peki sizinki? Bu bir hadsizlikse dışarıdan denetleme için gelmiş birine kendinizi ve şirketinizi rezil etmişsiniz, olduğu bu. Kadın ne bilsin bir adamın kendisini öyle tasvir ettiğini, onun aklında kalan ve diğerlerine anlatmak isterse anlatacağı şey sizin tavırlarınız olacak. Yaptığınız cidden anlamsız olmuş yani, tüy dikmişsiniz. Şirketinize profesyonellik bakımından bir eksi kazandırmışsınız, hayırlı olsun.
Senin de adamdan pek bir farkın yok anlaşılan olsaydı öyle tarif etmezdin adamıKızlar bu aralar zaten herşey üst üste geldi bende artık boşvermişlik seviyesinin CEO'suyum.
Zaten sabah saçma sapan bir nedenden patron fırçaladı(gerçi çok takmıyorum da) şimdi de densizin birine kafam attı. Kayışı sıyırdım sıyıracam. Bir genişlik bir ferahlık sorma..
Çalıştığım yere denetmenler geldi geçici olarak odamda çalışıyorlar 2 kadın 1 erkek. Hepsi gerçekten donanımlı, seviyeli jilet gibi gençler.
Bunlar odada yokken muhasebeden bir adam geldi.
Dedi ki:
- Bir tane şişman vardı nerde o?
- Anlamadım pardon? dedim.
- Şişman bi kız var ya tombili (eliyle de tarif ediyo, ağzını şişiriyor falan)
Şok oldum, tiksindim resmen densizliğinden.
- Gelirse şişmana söylesene benim yanıma insin. dedi ve gitti. Bu arada Türkiyede tanınmış bir markanın fabrikasında oluyor bu olay. Çalışanların vizyon bu.
Kız da o kadar naif, şeker, kibar bir kız ki. İngiliz düşesi gibi asil bir kız yani. İsmini öğrenmeye bile cürret etmemiş kızın dış görünüşüyle tarif diyor densiz. Senin ne haddine!
Neyse kız geldi... Adama kinlendim ya ben de kıza dedim ki:
- Aşağıda kısa boylu, tıknaz, gözlüklü bir adam var. Sizi çağırmıştı. dedim.
Kız şok oldu tabi bu tasvirime. Utandı benim adıma belki.
Ama kendi çapımda bende böyle intikam aldım o densizden tatlım sen beni şekilci bir yaratık olarak görsen deKıl kaptım bi kere o densizden. Uğraşcam seninle hadsiz!
Kızkardeşlik never dies
Canım çok tatlı anlatmışsın :)Kızlar bu aralar zaten herşey üst üste geldi bende artık boşvermişlik seviyesinin CEO'suyum.
Zaten sabah saçma sapan bir nedenden patron fırçaladı(gerçi çok takmıyorum da) şimdi de densizin birine kafam attı. Kayışı sıyırdım sıyıracam. Bir genişlik bir ferahlık sorma..
Çalıştığım yere denetmenler geldi geçici olarak odamda çalışıyorlar 2 kadın 1 erkek. Hepsi gerçekten donanımlı, seviyeli jilet gibi gençler.
Bunlar odada yokken muhasebeden bir adam geldi.
Dedi ki:
- Bir tane şişman vardı nerde o?
- Anlamadım pardon? dedim.
- Şişman bi kız var ya tombili (eliyle de tarif ediyo, ağzını şişiriyor falan)
Şok oldum, tiksindim resmen densizliğinden.
- Gelirse şişmana söylesene benim yanıma insin. dedi ve gitti. Bu arada Türkiyede tanınmış bir markanın fabrikasında oluyor bu olay. Çalışanların vizyon bu.
Kız da o kadar naif, şeker, kibar bir kız ki. İngiliz düşesi gibi asil bir kız yani. İsmini öğrenmeye bile cürret etmemiş kızın dış görünüşüyle tarif diyor densiz. Senin ne haddine!
Neyse kız geldi... Adama kinlendim ya ben de kıza dedim ki:
- Aşağıda kısa boylu, tıknaz, gözlüklü bir adam var. Sizi çağırmıştı. dedim.
Kız şok oldu tabi bu tasvirime. Utandı benim adıma belki.
Ama kendi çapımda bende böyle intikam aldım o densizden tatlım sen beni şekilci bir yaratık olarak görsen deKıl kaptım bi kere o densizden. Uğraşcam seninle hadsiz!
Kızkardeşlik never dies
Wooow yoruma bak..sizin yaşadığınïz ūlkeye gelip sizinle tanïşmak istiyorum..cok değişik bu dünya görüşūnūz var..O benim bulundugum cevrede supervisorlar kadin gorevlilerin kilo kasrilastirmalarini yapiyorlar, diger arastirmacilarin yaninda bazi arastirmacalri kotuluyorlar, yani Politik Dogruluk (PC) konusma gibi bir kavramlari yok, ustelik onun yatagindan gecen kontratlari grantlari startuplari topluyor. Dunyanin duzeni boyle . Snowflake olmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?