• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Densizlerle çalışmak zorunda olmak

Nerden çıktı bu konu şimdi :)
Ya ben yaptığımı savunmuyorum yalnızca sinirlendim ve o şekilde cevap verdim.
O adamdan farkım olmadığını düşünenler olmuş, olabilir düşünülebilir ama bu yaştan sonra kimseye de ahlak dersi verecek değilim :) Bastım ben de inceyi çok içerledim sadece.
Herkes hayatına devam ediyor yani bi sıkıntı yok :)

her iş yerinde var öyle densiz. benim yanımdaki de oruçlu olduğumu bile bile baharatlı mısır , tereyağlı bazlama falan yiyor. ki açık ofiste çalışıyoruz bi de :KK70::KK70::KK70: ay ölecem ..

ne kadar sacma bir beklenti. Baskasinin yedigine ictigine karisamazsiniz. Kendinizden siz sorumlusunuz kimseyi dahil etmeyin aldiginiz kararlara.

genel duruşunuz iyi bence..atmosferde bi yer kapladığınıza göre işe yarıyoruz değil mi..insan olarak da düşünme yeteneği verildiğine göre..bir de öyle demeyin düşünceler davranışları oluşturur..
Tesekkurler Esin hanim. Bir de bu platforma sorun bakalim.
Beni "en en uye" "en muhalif uye" ilan edip her gun polemik yapiyorlar.
Hatta birkac uye acikca benden nefret ettiklerini soyledi.
Soylediklerim cogunun isine gelmiyor.

Tesekkurler Esin hanim. Bir de bu platforma sorun bakalim.
Beni "en en uye" "en muhalif uye" ilan edip her gun polemik yapiyorlar.
Hatta birkac uye acikca benden nefret ettiklerini soyledi.
Soylediklerim cogunun isine gelmiyor.
onlar kaliteden anlamayıp ve farklı dünya görüşlerine kabullenmeyip sığ düşündükleri için normal..el alalem ne der..ve süper ego dan oluyor hep..:KK200: :KK50:

ne kadar sacma bir beklenti. Baskasinin yedigine ictigine karisamazsiniz. Kendinizden siz sorumlusunuz kimseyi dahil etmeyin aldiginiz kararlara.
bundan rahatsız oluyorum ama oruçlu olduğum için değil. bu benim kararım o da onun.Sorun açık ofiste bunu yapıyor olması. insanlar onun yediği şeylerin kokusunu duymak zorunda değil. toplu bir yerde çalışıyorsa onun saygılı olması lazım diye düşünüyorum ben

Kızlar bu aralar zaten herşey üst üste geldi bende artık boşvermişlik seviyesinin CEO'suyum.
Zaten sabah saçma sapan bir nedenden patron fırçaladı(gerçi çok takmıyorum da) şimdi de densizin birine kafam attı. Kayışı sıyırdım sıyıracam. Bir genişlik bir ferahlık sorma..

Çalıştığım yere denetmenler geldi geçici olarak odamda çalışıyorlar 2 kadın 1 erkek. Hepsi gerçekten donanımlı, seviyeli jilet gibi gençler.

Bunlar odada yokken muhasebeden bir adam geldi.
Dedi ki:
- Bir tane şişman vardı nerde o?
- Anlamadım pardon? dedim.
- Şişman bi kız var ya tombili (eliyle de tarif ediyo, ağzını şişiriyor falan)
Şok oldum, tiksindim resmen densizliğinden.
- Gelirse şişmana söylesene benim yanıma insin. dedi ve gitti. Bu arada Türkiyede tanınmış bir markanın fabrikasında oluyor bu olay. Çalışanların vizyon bu.

Kız da o kadar naif, şeker, kibar bir kız ki. İngiliz düşesi gibi asil bir kız yani. İsmini öğrenmeye bile cürret etmemiş kızın dış görünüşüyle tarif diyor densiz. Senin ne haddine!

Neyse kız geldi... Adama kinlendim ya ben de kıza dedim ki:
- Aşağıda kısa boylu, tıknaz, gözlüklü bir adam var. Sizi çağırmıştı. dedim.
Kız şok oldu tabi bu tasvirime. Utandı benim adıma belki.

Ama kendi çapımda bende böyle intikam aldım o densizden tatlım sen beni şekilci bir yaratık olarak görsen de :KK66: Kıl kaptım bi kere o densizden. Uğraşcam seninle hadsiz!

Kızkardeşlik never dies :KK66:
hahah güldüm:D
boşver iyi yapmışsın:)

Kızlar bu aralar zaten herşey üst üste geldi bende artık boşvermişlik seviyesinin CEO'suyum.
Zaten sabah saçma sapan bir nedenden patron fırçaladı(gerçi çok takmıyorum da) şimdi de densizin birine kafam attı. Kayışı sıyırdım sıyıracam. Bir genişlik bir ferahlık sorma..

Çalıştığım yere denetmenler geldi geçici olarak odamda çalışıyorlar 2 kadın 1 erkek. Hepsi gerçekten donanımlı, seviyeli jilet gibi gençler.

Bunlar odada yokken muhasebeden bir adam geldi.
Dedi ki:
- Bir tane şişman vardı nerde o?
- Anlamadım pardon? dedim.
- Şişman bi kız var ya tombili (eliyle de tarif ediyo, ağzını şişiriyor falan)
Şok oldum, tiksindim resmen densizliğinden.
- Gelirse şişmana söylesene benim yanıma insin. dedi ve gitti. Bu arada Türkiyede tanınmış bir markanın fabrikasında oluyor bu olay. Çalışanların vizyon bu.

Kız da o kadar naif, şeker, kibar bir kız ki. İngiliz düşesi gibi asil bir kız yani. İsmini öğrenmeye bile cürret etmemiş kızın dış görünüşüyle tarif diyor densiz. Senin ne haddine!

Neyse kız geldi... Adama kinlendim ya ben de kıza dedim ki:
- Aşağıda kısa boylu, tıknaz, gözlüklü bir adam var. Sizi çağırmıştı. dedim.
Kız şok oldu tabi bu tasvirime. Utandı benim adıma belki.

Ama kendi çapımda bende böyle intikam aldım o densizden tatlım sen beni şekilci bir yaratık olarak görsen de :KK66: Kıl kaptım bi kere o densizden. Uğraşcam seninle hadsiz!

Kızkardeşlik never dies :KK66:
Iyi yapmışsın. hatta adama bir ara; denetçiye "hani şu şişman olan var ya bir yanıma gelsin" diye söylediğinizi belirterek yanınıza geldi mi diye saf saf sorun.:KK76:

bundan rahatsız oluyorum ama oruçlu olduğum için değil. bu benim kararım o da onun.Sorun açık ofiste bunu yapıyor olması. insanlar onun yediği şeylerin kokusunu duymak zorunda değil. toplu bir yerde çalışıyorsa onun saygılı olması lazım diye düşünüyorum ben

Efendim hayir yanlis dusunuyorsunuz. Siz eylem yapiyorsunuz o degil. Sizin hayatiniz modern yasamla uyumsuz onun degil. Normal olan onun yaptigi. Siz kendi nefsinizi test ediyorsunuz bu onun sorumlulugu degil sizin. Onlar sizin ibadet "ozgurlugunuze" saygi duymak durumunda olabilir ama sizin ibadete ya da yasam stiline asla degil. O yuzden bu saygi beklentisi cok anlamsiz. Asil sizin aclik ve susuzluktan gelen perfomans dusuklugunuzu ben isveren olsam en buyuk engel olarak gorurum.

21. yuzyilda dunyanin size ayak uydurmasini beklemeyin. Siz dunyaya ayak uydurmalisiniz. Eger esnek olmayi ogrenirseniz belki basarabilirsiniz.

Efendim hayir yanlis dusunuyorsunuz. Siz eylem yapiyorsunuz o degil. Sizin hayatiniz modern yasamla uyumsuz onun degil. Normal olan onun yaptigi. Siz kendi nefsinizi test ediyorsunuz bu onun sorumlulugu degil sizin. Onlar sizin ibadet "ozgurlugunuze" saygi duymak durumunda olabilir ama sizin ibadete ya da yasam stiline asla degil. O yuzden bu saygi beklentisi cok anlamsiz. Asil sizin aclik ve susuzluktan gelen perfomans dusuklugunuzu ben isveren olsam en buyuk engel olarak gorurum.

21. yuzyilda dunyanin size ayak uydurmasini beklemeyin. Siz dunyaya ayak uydurmalisiniz. Eger esnek olmayi ogrenirseniz belki basarabilirsiniz.

hanımefendi beni yanlış anlıyorsunuz. buradaki mevzu benim ibadetimle olan sorun değil. açık ofiste çalıştığı için etik davranmaması bence. 35 kişi onun yediği yemeklerin kokusundan rahatsız oluyorsa sorun 35 kişide değil o bir kişidedir bence.

hanımefendi beni yanlış anlıyorsunuz. buradaki mevzu benim ibadetimle olan sorun değil. açık ofiste çalıştığı için etik davranmaması bence. 35 kişi onun yediği yemeklerin kokusundan rahatsız oluyorsa sorun 35 kişide değil o bir kişidedir bence.
Etik olup olmamak kisinin secimidir, kimse mecbur degil, kimseden sizin hayat usulunuze gore davranmalarini bekleyemezsiniz.
Ne yazik ki problem sizsiniz.

Back
X