Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lohusa pedi dedigin yine külot gibi oluyor dimiBence lohusa pedi large olanlardan al ilk gün çok kanama oluyor
Markette emici kulot diye bisey gordum bn kadinlar icinmis bebek bezi gibi bisey acaba o mu kullaniliyo kiHerkese merhaba doğuma az kaldı depent külot mu alsam ped yeterlimi bilemedim bu arada 75 kiloyum depent külot alırsam orta boy yeterli olur mu
Yok canım süper marketlerde de satılıyor. Kocaman bir ped geniş uzun . Sezeryan için bez Laz'ım zaten hasta bezi istiyorlar. Ben çantama ikisinide koymuştum normal olmaz belki diye. Normal olunca large lohusa pedi yeterli olduLohusa pedi dedigin yine külot gibi oluyor dimi
Sağol canım bı araştırayımYok canım süper marketlerde de satılıyor. Kocaman bir ped geniş uzun . Sezeryan için bez Laz'ım zaten hasta bezi istiyorlar. Ben çantama ikisinide koymuştum normal olmaz belki diye. Normal olunca large lohusa pedi yeterli oldu
Kaç beden alayım 75 kiloyumDepend kesinlikle. Ilk gunlerde ozellikle cok fazla kanaman olucak.
Kulot seklinde ped biliyorum. Uzun boy ped alin bence. Ne gerek var digerine.Herkese merhaba doğuma az kaldı depent külot mu alsam ped yeterlimi bilemedim bu arada 75 kiloyum depent külot alırsam orta boy yeterli olur mu
Teşekkür ederimA şıkkı![]()
Kaç beden alayım 75 kiloyum
Teşekkür ederimBenim çoook çoook fazla kanamam olmamıştı. İki gün hastanede kaldığım sürece hasta bezi kullandım. Onu hastane veriyor. Hatta ben annemden bile çekindiğim için hemşireler yardımcı olmuştu değiştirmeye. İkinci gün ped kullanabilirsin demişlerdi eve gelince kullandım uzun olanlardan. Depende falan gerek kalmamıştı böylece.
Sanırım bende ikisindende alacağımBen hasta bezi artı orkid gece uzun aldım.