• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deposilin ve sonrası

papatya_4407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
663
592
33
30
arkadaşlar kalp romatizmam var ve her ay deposilin yaptırmak zorundayım.korka korka gidiyorum hatta gitmek istemiyorum ama mecburum.....vurdulduktan sonra bacak felç oluyo zaten ve 2 gün kalçamın ustune oturup yatamıyorummm. bu agrıyı azaltmak için öenerileriniz var mı:(:(:(

arkadaşlar kalp romatizmam var ve her ay deposilin yaptırmak zorundayım.korka korka gidiyorum hatta gitmek istemiyorum ama mecburum.....vurdulduktan sonra bacak felç oluyo zaten ve 2 gün kalçamın ustune oturup yatamıyorummm. bu agrıyı azaltmak için öenerileriniz var mı:KK43::KK43::KK43:

aynen bende öyleyım bu korkuyla omur boyu yaşayacaz galıba :( bazen agrı kesici yapıyorlar çok acımıyor hatta bu pazar koşuyolu kalp hastanedinde olacam bu igneyi yanımda kim var ondan destek alıyorum

benımde kalp kapagında mınık bir kaçak varmış onu önlemek için yapıyoruz sen nerede oluyorsun igneyi bide her hastane yapmıyor
ben üni hastanesi yakın oldugu ıcın orda oluyorum agrı kesıcı ıle.devlete gıttım bı kere agrı kesıcı yapmadılar ondN devlette olmuyrum.bırde ozel hastaneler yapıyo ama burda uzak old gıtmıyom

Geçmiş olsun arkadaşlar .. Allah acil şifa versin.Cok ciddi bi iğne anlıyorum ki.. Doktorunuza danısarak tavsıyelerı denemenızı onerebilirim sadece..

Arkadaşlar deposilin yaparken seyreltici su kullanmalarını isteyin onunla hiç acımıyor. ben de yaptırıyorum ama onu karıştırın diyorum. siz söylemeden karıştırmıyorlar.

Hayır ismini hatırlmaya çalışıyorum da hatırlayamadım. böyle ampulun içinde oluyor.

Hatırladım =)) Jetokain. bununla yaparsanız ağrınız olmaz. Anestezik Çözelti bu.

arkadaşlar kalp romatizmam var ve her ay deposilin yaptırmak zorundayım.korka korka gidiyorum hatta gitmek istemiyorum ama mecburum.....vurdulduktan sonra bacak felç oluyo zaten ve 2 gün kalçamın ustune oturup yatamıyorummm. bu agrıyı azaltmak için öenerileriniz var mı:KK43::KK43::KK43:
bol bol ispirto ile ov bacağını cnm. bende küçükken bir iğne vruluyordum resmen kısmi felç yapmıştı iğne ne ayağımın üstüne basabiliyordum ne yürüyordum. her iğne sonrası annem ispirto ile ovuyordu da biraz çabuk atlatmıştım

Arkadaşlar deposilin yaparken seyreltici su kullanmalarını isteyin onunla hiç acımıyor. ben de yaptırıyorum ama onu karıştırın diyorum. siz söylemeden karıştırmıyorlar.

ben agrı kesıcı ile karıstırın diyorum ama bazıları öyle olmaz diyor...bazıları karıstırıp yapıyor anlam veremıyorum hangisi dogru...ama seyreltici su farklı bısey galıba

Bende 3 kez depocilin vuruldum. Böyle birşey yok yani .. bacagimi hissetmiyordum yuruyemiyordum. 3 gün kendimi felçli gibi hissediyordum. . :( allah yardımcınız olsun.

Dozuna göre fark mı ediyor acaba

Oğlum 3 yaşında değildi ona yaptılar az ağladı sonra sustu

Demek ki ona az yapmışlar

Back
X