Deprem için yazan sevgili sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Biz de depremde etkilenen 10 ilden biriyiz eşimle 15 yıllık evliyiz şimdi otururken instegramından bişeyler gösterdi bi mesaj geldi
Eski sevgilisi 20 yıl öncesi yani benden öncesi ama rahatsız oldum
“Merhaba nasılsın umarım sen de ailen de iyisindir” demiş

Ben de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim cevap verdik ileri gitmedi iyi akşamlar dedi sustu yine de rahatsız oldum

Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)

Sen de ailen de demiş onu değil hepinizi merak etmiş , direkt sen nasılsın dememiş.. normalde ben de bunları sorun ederim ama bu çok başka ya çoğunluk enkazda merak etmiştir, benim de eski sevgilim olsa bölgede yazardım ben de

Ben rahatsiz olmazdim konuya girişi normal geldi merhaba mesafeli davraniş geldi hem ailen demiş

Ben de samimi olmadığım insanlara bile hal hatır sordum, bana da trakya bölgesinde göçmen bir aile olduğumu ve oralarda ailemin olduğunu bildikleri halde çok fazla kişi en azından çevremde bir hal olup olmadığını sormak için yazdı. Bilgilendik bitti konuşma.

Antepte yasayan yaklasik 4 senedir kustugum icim konusmadigim numarasini bile sildigim arkadasima ulaşmak icin bilgisayara yedekledigim arsivlerden 1.5 saat telefon numarasi aradim. Bulur bulmazda mesaj attim nasilsin diye.
Zamaninda deger verdiğin birine nasilsin demek artniyetli bisey degildir bence.

Travma geçiriyorsunuz sanırım, beyin reddediyor yaşananları, odak kaydırıyor çıldırmamak için, bunu sıkıntı yapmanızın başka sebebi olamaz ne bileyim olmamalı yani.

Lutfen yapmayin. Izmirde deprem oldugunda numarasi rehberimde kayitli bile olmayan insanlar aradi beni, instagramdan belki 20 yildir gorusmedigim baska sehirde olan ilkokul arkadaslarom ulasti. Deprem flört etmek icin bir bahane olabilir mi sizce? Taş ustunde taş kalmamış insan aklina gelen kim varsa ulasmaya calisiyor

Bence gerek yoktu engelleyebilirsin rahatsız oluyorsann eşinizden keşke cevap vermeseydiniz madem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…