sarsıntı bile insanı etkiliyor. olabilir sizi etkilenmemiş kıskançlık durumuna girmişsiniz.O kadar detaya girersek o halde bizim de evimiz yıkılmadı hafif sarsıldık evimizdeyiz ilk andan beriama deprem bölgesi ilan edildik.
Bilemedim dürüst mü yorumlarTesadufen ogrenebilirsiniz. Dusuncenizi degistiremedik ama cogumuz sizinle ayni fikirde degiliz. Depremi bizzat yasamasakta derin bir acı duyuyoruz.
Bilemedim dürüst mü yorumlar
Yani merak ederim ama bizzat ona yazmaya çekinirim.
Bakın benim erkek arkadaşım ihraç olmuştu ablası ve kızlardeşi sosyal medyada ben de ekli ve çok merak ediyordum ne yalan söyleyeyim çünkü ne zorluklarla atandığını biliyordum ama soramadım tesadüfen iade edildiğini öğrendim çok sevindim
Tabii ki depremle bu durum aynı değil kıyaslanamaz ama ben o an işini merak ettiysem kızın da onun canını merak etmesi çok normal ama ben o an şaşırdım ne bileyim belki de ben aşırı tutucuyum bu konuda.
Belki de o arkamda durmadığı için öfkem var ona karşı ondan soramam diyorum falan
Bilemedim dürüst mü yorumlar
Yani merak ederim ama bizzat ona yazmaya çekinirim.
Bakın benim erkek arkadaşım ihraç olmuştu ablası ve kızlardeşi sosyal medyada ben de ekli ve çok merak ediyordum ne yalan söyleyeyim çünkü ne zorluklarla atandığını biliyordum ama soramadım tesadüfen iade edildiğini öğrendim çok sevindim
Tabii ki depremle bu durum aynı değil kıyaslanamaz ama ben o an işini merak ettiysem kızın da onun canını merak etmesi çok normal ama ben o an şaşırdım ne bileyim belki de ben aşırı tutucuyum bu konuda.
Belki de o arkamda durmadığı için öfkem var ona karşı ondan soramam diyorum falan
insanlarımızın böyle bir afet yaşadığı, tanımadığımız insanlar için ağlamaktan mahvolduğumuz, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştığımız zamanda, evli barklı eski sevgilisi eşinize başka ne amaçla yazmış olabilir? bende en son yıllar önce gördüğüm ortaokul arkadaşıma yazdım antepte olduğunu bildiğim için. hatta eşimin benden baya önce görüştüğü kız vardı, benimde az çok tanıdığım. eşiyle şanlıurfadalar ona açıp baktım, merak ettim iyiler mi diye. böyle günlerde insanın aklına küsmüştüm, konuşmamıştım, eski sevgiliydi vs.. gelmiyor, insan olarak en ufak tanıdığını bile merak ediyorsun, iyi haber görmek istiyorsun.. saçma buldum düşüncenizi açıkçası.Amacını anlamaya çakıştım gerçekten deprem sebepli mi yoksa amacı başka bişey mi diye ne bileyim saçma bir dürtü Şuan olsa yapmam o anda yaptım.
Tam olarak hangi davranışımı saçma buldunuz ?insanlarımızın böyle bir afet yaşadığı, tanımadığımız insanlar için ağlamaktan mahvolduğumuz, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştığımız zamanda, evli barklı eski sevgilisi eşinize başka ne amaçla yazmış olabilir? bende en son yıllar önce gördüğüm ortaokul arkadaşıma yazdım antepte olduğunu bildiğim için. hatta eşimin benden baya önce görüştüğü kız vardı, benimde az çok tanıdığım. eşiyle şanlıurfadalar ona açıp baktım, merak ettim iyiler mi diye. böyle günlerde insanın aklına küsmüştüm, konuşmamıştım, eski sevgiliydi vs.. gelmiyor, insan olarak en ufak tanıdığını bile merak ediyorsun, iyi haber görmek istiyorsun.. saçma buldum düşüncenizi açıkçası.
ben sonra okuyunca düşüncenizi diye düzeltmiştim aslında.. görmediniz sanırımTam olarak hangi davranışımı saçma buldunuz ?
Eşimi evden kovmamı mı boşanma davası açacağım dememi mi anlamadım
Saçma Bi davranış sergilemedim gayet adam Da cevap yazdı bi müdahalede bulunmadım ama merak ettim siz yazar mısınız dedim sadece anlamadım nasıl yanlış anlaşıldım bu kadar
İlk anda şaşırdım merak ettim size sordum.
Ama herkes de ben eşimi kızgınlıktan boğmuşum gibi vermiş veriştirmiş
Senin gibilere iyilik yaramaz.Ben başkasının eşini sormam o da benim eşimi sormasın mantıken
İlla soracaksam ortak arkadaştan sorarım
Ki benim de erkek arkadaşım vardı Şuan onun memleketinde bişey olsa ortak arkadaşımdan sorarım ama ona bizzat sormam
Ben de geçen ay bir süre hastanede arkadaşın yanında refakatçi kaldım. Bir paylaşım yaptım hastaneden, hemen eski flörtüm mesaj attı noldu, iyi misin diye. İyiyim dedim kısaca durumu anlattım. Bir ihtiyacın olursa haberleşelim mutlaka dedi teşekkür ettim bitti gitti. Anormal şeyler değil bunlar.Hanimefendi sadece kendi dusuncemi yazicam lutfen yadirgamayin.
Muhafazakar biri sayilirim yani %100 olmasamda dikkat ederim. Az oncede dedim evliyim ama eski flortumu gercekten merak ettim bunun icinde ne bir pis dusunce vardi nede sapiklik. Kendisini ailesini herkes iyimi merak ettim , ya bunda ne var ben anlayamadim. Keske ulasabilseydimde haber alabilseydim. Ben zinami yapmis olucam bu sebepten dolayi? Yada esim beni bosayacakmi sirf buyuzden?
Ayni sey esime yapilsa ben kiskanmazdim diye dusunuyorum, bu cok insanii bi durum bilmiyorum bukadar kiskanclikda biraz zarar
Beni tanıyormuş gibi şöyle saçma sapan yorum yapmayınSenin gibilere iyilik yaramaz.
Bekar mısınız? Evli olarak garip geldi bana ne bileyim anlamadım demek ki bi ben garibim buradaki herkes çok geniş yürekliBen de geçen ay bir süre hastanede arkadaşın yanında refakatçi kaldım. Bir paylaşım yaptım hastaneden, hemen eski flörtüm mesaj attı noldu, iyi misin diye. İyiyim dedim kısaca durumu anlattım. Bir ihtiyacın olursa haberleşelim mutlaka dedi teşekkür ettim bitti gitti. Anormal şeyler değil bunlar.
Bekar mısınız? Evli olarak garip geldi bana ne bileyim anlamadım demek ki bi ben garibim buradaki herkes çok geniş yürekli
ben de evliyim ama bana böyle bir durumda hiç garip gelmedi.Bekar mısınız? Evli olarak garip geldi bana ne bileyim anlamadım demek ki bi ben garibim buradaki herkes çok geniş yürekli
Yanlış anladınızSon yazdiginiz sey hic hos değil. "Genis yurek" olarak adlandirdiginiz seyi aciklamak icin neler neler yazdim ama benimkide beyhude bir cabaymis. Umarim birgun ne anlatmak istedigimizi anlarsiniz
Dua ekleyebilir miyim ?İnsan olmak insanca davranmak da suç oldu şu hayatta yada çok ruh hastası var, her halükarda Allah ım sen aklımıza vicdanımıza mukayyet ol
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune lütfen konumu kapatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?