Deprem için yazan sevgili sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 ay önceki eski flortume depremi öğrendiğim ilk anda (sabah 6) mesaj attım. Ondan önce de yaklaşık 2 yıldır görüşmediğim arkadaşıma yazdım.

Sağlıklı günler dilerim.
Flörtünüz evlenmiş mi yani bilmiyorum ben oturur dua ederim ama evli adama yazamam ya eşiyle arası bozulursa diye

Eşimin güneydoğulu oldugunu bilen herkes aradı,sordu, yazdı . Yüzyüze gorusemedigim insanlar da buna dahil ... Bu çok insanı bir durum ,abartmayın lütfen .
Abarttığımı kim söyledi eşime bişey demedim sadece burda size sordum

Travma geçiriyorsunuz sanırım, beyin reddediyor yaşananları, odak kaydırıyor çıldırmamak için, bunu sıkıntı yapmanızın başka sebebi olamaz ne bileyim olmamalı yani.
Sıkıntı yaptım çıldırdım tabak çanak kırdım falan mı dedim anlamadım
Sadece normal mi siz yazar mısınız dedim
Çünkü ben ne kadar merak etsem de yazamam belki ortak bi arkadaşa yazar sorardım

Flörtünüz evlenmiş mi yani bilmiyorum ben oturur dua ederim ama evli adama yazamam ya eşiyle arası bozulursa diye

Psikolojik anlamda iyi olmadiginizi biliyorum. Inanilmaz bir afet yaşandı, eşlerin birbirine düşecek zamani ve keyfi yok, siz kurtulmussunuz cok sevindim ancak insanlar enkaz basinda eşlerini, cocuklarini bekliyor.

Ayyy siz de yani! Kadın özledim falan yazmış gibi tepkileriniz. Altı üstü yaşıyor musunuz diye merak etmiş. Ne var bunda ya?
Normal zamanlardan geçmiyoruz, çoook büyük kocaman bir felaketin, cehennemin içindeyiz. Azıcık esneme payınız olsun.

Eşinizde size uyup ne cevap verdi?

Kendisinin hayatına bu denli hakim olacak kadar bir takipte bulunmadım. Evli mi sevgilisi var mı bekar mı bilmem. Bunu da düşünmedim çünkü benim için hayat arkadaşı bir gardiyan değil.

Üstelik neredeyse tüm dünyanın teyakkuza geçtiği bir olayda merak etmemden doğal ne var? Lütfen kendinizi eş olarak görün, eşinizin kadın savarı değilsiniz. İçinde bulunduğunuz durumun vehameti yüzünden bu ruh halinde olduğunuzu düşünüyorum.

Üstelik bahsi geçen kişi konuşmayı uzatmamış bile. Sakin olun.

Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar

Biz ayrılalı da 11 sene oldu sanırım. Gaziantep de diye duymuştum; ortak arkadaşımız var ona sordurttum bugün. İlk gençlik dönemi ve uzun süreli ilişkiler eski, iyi bir dost olarak kalıyor hafızalarda (malüm o yaşlar 30 üstüne göre daha masum bence). İlk gün de sormadığına göre sonradan akla takılmış, sizin görme ihtimalinz de göze alınmış. Gayet insani, rahatsız olmanıza gerek yok bence ( bu arada hepimizin psikolojisi hassas bu ara, duygusalız; normalde olsa yapmam der belki o kadın da ama bu psikoloji ile normal).

Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
Sizin zihniyetiniz bu galiba ondan kendiniz gibi bildiniz sanırım herkesi , cehennemin içindeyiz farkında mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…