Flörtünüz evlenmiş mi yani bilmiyorum ben oturur dua ederim ama evli adama yazamam ya eşiyle arası bozulursa diye6 ay önceki eski flortume depremi öğrendiğim ilk anda (sabah 6) mesaj attım. Ondan önce de yaklaşık 2 yıldır görüşmediğim arkadaşıma yazdım.
Sağlıklı günler dilerim.
Abarttığımı kim söyledi eşime bişey demedim sadece burda size sordumEşimin güneydoğulu oldugunu bilen herkes aradı,sordu, yazdı . Yüzyüze gorusemedigim insanlar da buna dahil ... Bu çok insanı bir durum ,abartmayın lütfen .
Bunu düşünmüş olmanız bile bana abartı geldi .Abarttığımı kim söyledi eşime bişey demedim sadece burda size sordum
Sıkıntı yaptım çıldırdım tabak çanak kırdım falan mı dedim anlamadımTravma geçiriyorsunuz sanırım, beyin reddediyor yaşananları, odak kaydırıyor çıldırmamak için, bunu sıkıntı yapmanızın başka sebebi olamaz ne bileyim olmamalı yani.
Flörtünüz evlenmiş mi yani bilmiyorum ben oturur dua ederim ama evli adama yazamam ya eşiyle arası bozulursa diye
Ayyy siz de yani! Kadın özledim falan yazmış gibi tepkileriniz. Altı üstü yaşıyor musunuz diye merak etmiş. Ne var bunda ya?Flörtünüz evlenmiş mi yani bilmiyorum ben oturur dua ederim ama evli adama yazamam ya eşiyle arası bozulursa diye
Eşinizde size uyup ne cevap verdi?Merhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Biz de depremde etkilenen 10 ilden biriyiz eşimle 15 yıllık evliyiz şimdi otururken instegramından bişeyler gösterdi bi mesaj geldi
Eski sevgilisi 20 yıl öncesi yani benden öncesi ama rahatsız oldum
“Merhaba nasılsın umarım sen de ailen de iyisindir” demiş
Ben de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim cevap verdik ileri gitmedi iyi akşamlar dedi sustu yine de rahatsız oldum
Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)
Kendisinin hayatına bu denli hakim olacak kadar bir takipte bulunmadım. Evli mi sevgilisi var mı bekar mı bilmem. Bunu da düşünmedim çünkü benim için hayat arkadaşı bir gardiyan değil.Flörtünüz evlenmiş mi yani bilmiyorum ben oturur dua ederim ama evli adama yazamam ya eşiyle arası bozulursa diye
Ne hastalıklı bir hareket buBen de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim
Teşekkür ederim iyiyiz dedi ne diyecekEşinizde size uyup ne cevap verdi?
Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslarMerhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Biz de depremde etkilenen 10 ilden biriyiz eşimle 15 yıllık evliyiz şimdi otururken instegramından bişeyler gösterdi bi mesaj geldi
Ben de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim cevap verdik ileri gitmedi iyi akşamlar dedi sustu yine de rahatsız oldum
Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
Biz ayrılalı da 11 sene oldu sanırım. Gaziantep de diye duymuştum; ortak arkadaşımız var ona sordurttum bugün. İlk gençlik dönemi ve uzun süreli ilişkiler eski, iyi bir dost olarak kalıyor hafızalarda (malüm o yaşlar 30 üstüne göre daha masum bence). İlk gün de sormadığına göre sonradan akla takılmış, sizin görme ihtimalinz de göze alınmış. Gayet insani, rahatsız olmanıza gerek yok bence ( bu arada hepimizin psikolojisi hassas bu ara, duygusalız; normalde olsa yapmam der belki o kadın da ama bu psikoloji ile normal).Merhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Sizin zihniyetiniz bu galiba ondan kendiniz gibi bildiniz sanırım herkesi , cehennemin içindeyiz farkında mısınız?Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
Ne hastalığı tanıyor musunuz da beni bir cümlemle hakkımda bi kanıya varıyorsunuz ?Ne hastalıklı bir hareket bu
Niye eşinize cevap ver dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?