Deprem için yazan sevgili sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tepkiniz çok garip. Daha az garip çok az şey var.

Birileri aracılığıyla ben de sorarım direkt bu şekilde sormam sanırım

Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
Canını zor kurtarmış ve muhtemelen şokla alakasız bir şeye takılmış depremzedeye yazılacak müthiş bir yorum. Muneye diyelim size altın madalya versinler, yılın üyesi olarak.

Esim senelerr once köydeki ögretmeninin kızıyla cikmis hatta aileside biliyor kadinda surekli gelip gidiyor köye senede 1-2 akrabalari var evli ve 3 çocuk annesi hatayda yasadigini biliyorum. Esimin aklina gelmedi ve ben soyledim X hataydaydi durumu nedir acaba diye sonradan akrabalari aradik megerse eşi ölmüş kendisinin bacagi kopmus çocuklarından biri yogun bakimdaymis icimiz parcalandi. Lütfen kurtuldugunuza sevinin ne olmus halinizi hatirinizi sorduysa

Birileri aracılığıyla ben de sorarım direkt bu şekilde sormam sanırım
Birileri aracılığı ile sorsa olay içine başkaları da dahil olacak o şekilde daha abes kaçar durum hem siz hem başkaları için

Kadının ne niyetle yazıp yazmaması değil, eşinizin niyeti önemli. Kadın isterse art niyetle yazmıs olsun ki bence değil, eşiniz de nazikçe teşekkürünü etmiş bitmiş. Takmayın bence kafanıza böyle seyleri. Eşiniz bunu yapmak istese yani o kadınla konusmak istese kim durdurabilirdi ki bu zamana kadar ? Demek ki ortada bir sorun yok. Sıkmayın canınızı.

Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar

Kadin deprem atlatmis bunu yazip neden iyice ortami geriyorsunuz? Boyle sacma sey mi olur? Kadin uzatmamis, sormus ce konuyu kapatmis. Binlerce kisi öldü, binlerce kişi yaralı, binlerce kisi enkaz altinda. Bu durum sizce 20 sene onceki sevgiliye yanlamak icin zamani mi? Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz? Eski sevgiliniz depreme maruz kalsa barisma umidiyle mi yazardiniz yoksa aklinizdan gecen onlarca kisi arasindan birisi oldugu ivin mi

Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)
sıkıntılı kıskanç ve olay çıkaracak eş siz oluyorsunuz sanırım.
Birşey demedim eşime demişsiniz ama, bi haklısın diyen çıksa burda , olay çıkaracaksınız gibi geldi bana.
20 sene önceki insanı kafaya takmak nasıl bir ruh hali yahu, kadın ailesini de sormuş, lafı da uzatmamış neyinden işkillendiniz de konu açacak kadar taktınız pes!

Teşekkür ederim iyiyiz dedi ne diyecek
Takılacak, üzülecek bir durum yok.

Benimde ailem deprem bölgesinde bir ilde inanın ailem ayrı arandı ben kilometrelerce uzakta olmama rağmen beni ayrıca arayıp geçmiş olsun dilekleri iletildi..

Tabi, sizin durumunuzda sıkıntılı bir olay olmamışsa gayet insani bir şey olmuş.

Tabii tabii adam orda canini zor kurtarmis. Muhabbete kosacak. Yav biz deprem yasamadik burda gunlerdir kendimize gelemedik. İciniz ne fesat sizin.

İnsan gerçekten hayret ediyor. Bazılarının aklı fikri her ne koşulda olursa olsun aşna fişnede ya hu! Nasıl böyle olabiliyorlar acaba? Bir erkeğe/kadına bakınca acaba ne zaman sadece "insanı" görebilecekler?
İnsanlık dramı yaşanıyor, Türkiye'nin koskoca bir bölgesi yıkılmış ama kadın hala ilişki fitnesi peşinde.

Uzatacak olsam burda vakit kaybetmem

hepimize geçmiş olsun

Konu sahibi,
Deprem bölgesinde olmayan tum vatandaslar kendini caresiz hissediyor. Hepimiz maddi destegimizi verdik. Ancak hava ve yol durumundan dolayi ulasmadi/gec ulaştı. Açız, üşüyoruz, ailem enkaz altinda mesajlarini goruyoruz. Elimizden hic birsey gelmiyor ne yazik ki. Daha fazlasini yapmak istiyoruz ama ne yapacağız bilmiyoruz. Egitimimiz yok, tibbi bilgimiz yok, yok hic biseyimiz yok. Telefon ellerimizde iyi haberleri bekliyoruz. Birilerinin kurtarilmasini, yardimlarin ulasmasini. Mesaj atan arkadasta caresiz hissediyor, elinden gelen tek sey tanıdığı insanlarin durumunu kontrol etmek, yardima ihtiyaclari varsa sesini duyurmak.
Emin olun insani sebeplerle mesaj atmistir. Kendinizi ve esinizi uzmeyin bu konuda. Kanli bıçaklı dusmanim olsa bende sorardim durumunu

Beni eşimin ailesinden ötürü kac kişi aradı sayamadım bile. Hepsi kendi arkadaş ve akrabalarım eşimin ailesini de tanımıyor çoğu. Ama insan merak ediyor, ismen bile tanıdığı insanlar iyi olsunlar istiyor. Çok insanı, insanın içini ısıtan bir merak aslında. Biz uzakta olanlar için bir arama sorma bile işe yarama hissi uyandırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…