- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.553
- 548
Tepkiniz çok garip. Daha az garip çok az şey var.Sıkıntı yaptım çıldırdım tabak çanak kırdım falan mı dedim anlamadım
Sadece normal mi siz yazar mısınız dedim
Çünkü ben ne kadar merak etsem de yazamam belki ortak bi arkadaşa yazar sorardım
Birileri aracılığıyla ben de sorarım direkt bu şekilde sormam sanırımBiz ayrılalı da 11 sene oldu sanırım. Gaziantep de diye duymuştum; ortak arkadaşımız var ona sordurttum bugün. İlk gençlik dönemi ve uzun süreli ilişkiler eski, iyi bir dost olarak kalıyor hafızalarda (malüm o yaşlar 30 üstüne göre daha masum bence). İlk gün de sormadığına göre sonradan akla takılmış, sizin görme ihtimalinz de göze alınmış. Gayet insani, rahatsız olmanıza gerek yok bence ( bu arada hepimizin psikolojisi hassas bu ara, duygusalız; normalde olsa yapmam der belki o kadın da ama bu psikoloji ile normal).
Canını zor kurtarmış ve muhtemelen şokla alakasız bir şeye takılmış depremzedeye yazılacak müthiş bir yorum. Muneye diyelim size altın madalya versinler, yılın üyesi olarak.Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
Birileri aracılığı ile sorsa olay içine başkaları da dahil olacak o şekilde daha abes kaçar durum hem siz hem başkaları içinBirileri aracılığıyla ben de sorarım direkt bu şekilde sormam sanırım
Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
10 tane şehrin yarı nüfusu yok, kayboldu gitti!! Siz ne anlatıyorsunuz ya?!Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
O derece güvenilir biri yoktur belki arada. Bakmayın benim dostluğum o ilişkiden de eski de güvendim. Yoksa olmayan şeyde var edecek insan dolu ortalıkBirileri aracılığıyla ben de sorarım direkt bu şekilde sormam sanırım
sıkıntılı kıskanç ve olay çıkaracak eş siz oluyorsunuz sanırım.Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)
Takılacak, üzülecek bir durum yok.Teşekkür ederim iyiyiz dedi ne diyecek
Tabii tabii adam orda canini zor kurtarmis. Muhabbete kosacak. Yav biz deprem yasamadik burda gunlerdir kendimize gelemedik. İciniz ne fesat sizin.Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
İnsan gerçekten hayret ediyor. Bazılarının aklı fikri her ne koşulda olursa olsun aşna fişnede ya hu!Kadin deprem atlatmis bunu yazip neden iyice ortami geriyorsunuz? Boyle sacma sey mi olur? Kadin uzatmamis, sormus ce konuyu kapatmis. Binlerce kisi öldü, binlerce kişi yaralı, binlerce kisi enkaz altinda. Bu durum sizce 20 sene onceki sevgiliye yanlamak icin zamani mi? Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz? Eski sevgiliniz depreme maruz kalsa barisma umidiyle mi yazardiniz yoksa aklinizdan gecen onlarca kisi arasindan birisi oldugu ivin mi
Uzatacak olsam burda vakit kaybetmemsıkıntılı kıskanç ve olay çıkaracak eş siz oluyorsunuz sanırım.
Birşey demedim eşime demişsiniz ama, bi haklısın diyen çıksa burda , olay çıkaracaksınız gibi geldi bana.
20 sene önceki insanı kafaya takmak nasıl bir ruh hali yahu, kadın ailesini de sormuş, lafı da uzatmamış neyinden işkillendiniz de konu açacak kadar taktınız pes!
hepimize geçmiş olsunTakılacak, üzülecek bir durum yok.
Benimde ailem deprem bölgesinde bir ilde inanın ailem ayrı arandı ben kilometrelerce uzakta olmama rağmen beni ayrıca arayıp geçmiş olsun dilekleri iletildi..
Tabi, sizin durumunuzda sıkıntılı bir olay olmamışsa gayet insani bir şey olmuş.
Beni eşimin ailesinden ötürü kac kişi aradı sayamadım bile. Hepsi kendi arkadaş ve akrabalarım eşimin ailesini de tanımıyor çoğu. Ama insan merak ediyor, ismen bile tanıdığı insanlar iyi olsunlar istiyor. Çok insanı, insanın içini ısıtan bir merak aslında. Biz uzakta olanlar için bir arama sorma bile işe yarama hissi uyandırıyor.Takılacak, üzülecek bir durum yok.
Benimde ailem deprem bölgesinde bir ilde inanın ailem ayrı arandı ben kilometrelerce uzakta olmama rağmen beni ayrıca arayıp geçmiş olsun dilekleri iletildi..
Tabi, sizin durumunuzda sıkıntılı bir olay olmamışsa gayet insani bir şey olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?