Deprem için yazan sevgili sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacını anlamaya çakıştım gerçekten deprem sebepli mi yoksa amacı başka bişey mi diye ne bileyim saçma bir dürtü Şuan olsa yapmam o anda yaptım.
Eşinizin yada o kişinin başka amaçları olsa ruhunuz duymaz bence. Kendinize boşuna dert etmişsiniz.

Evet başkasının şimdiki eşi ama zamanında bir paylasimlari olmuş ya hani o yüzden merak edip kendisini ve ailesini sorması çok insani bir durum bence. Siz farklı davranışta bulunabilirsiniz ama herkes aynı davranışta bulunacak diye bişey yokki.
Mantıken diyorsunuz mantık arıyorsunuz ama kendiniz mantıklı davranmıyorsunuz.

valla öyle olmuyor. arkadaşı da kendi canıyla uğraşıyor olabilir dünyanın sonu değil alt tarafı soru. Ben de sordum gidip yuvasını yıkma gibi düşüncem yoktu olsaydı bu zamana kadar yazardım zaten.

Hanimefendi sadece kendi dusuncemi yazicam lutfen yadirgamayin.

Muhafazakar biri sayilirim yani %100 olmasamda dikkat ederim. Az oncede dedim evliyim ama eski flortumu gercekten merak ettim bunun icinde ne bir pis dusunce vardi nede sapiklik. Kendisini ailesini herkes iyimi merak ettim , ya bunda ne var ben anlayamadim. Keske ulasabilseydimde haber alabilseydim. Ben zinami yapmis olucam bu sebepten dolayi? Yada esim beni bosayacakmi sirf buyuzden?
Ayni sey esime yapilsa ben kiskanmazdim diye dusunuyorum, bu cok insanii bi durum bilmiyorum bukadar kiskanclikda biraz zarar

Mesela mantıksız ne yaptım yanımda mıydınız ?
Eşime kazdım bağırdım çağırdım döktüm etrafı falan mı dedim
Sizce normal mi dedim
Siz de evet veya hayır deyip geçin
Mental sağlığımdan insani duygularıma kadar analiz edildim
Maşallah

e bi zahmet. böyle zamanda bunu dert edindiğiniz için normal değil mi

Yazdıklarımı doğru mu okudunuz acaba ?
Adamı dövdüm attım dışarı yarın boşayacam falan mı dedim anlamadım
Ben yazmam bi aracı ile mutlaka ben de sorarım dedim
Sizler nasıl davranırsınız dedim

Normal bir zamanda yazmis olsa tamam ama su an olağanüstü bir durum var. Araya araci koyulacak zaman değil ki. Araya koydugu araci gelip esinize "eski sevgilin seni sordu" dese yine kafaniza takacaksiniz.

Ya araci evet var ama herkes kendi derdinde
Ortak arkadaslarimiz sayilan insanlar bile gorusmuyolar cok eski bi arkadaslik
Dusunun aliyi gidip 13 yil once gormus merveye soruyorum
Benim onunla aramdaki gecen iliskiyi belki merve bilmiyo yada farkli yorumlucak. Asil 3. Kisi farkli dusunebilir ama o adam direk gidip sorsam ikimizde niyetimizi biliyoruz yani nebilim
Dunya ne benim nede eski flortum etrafinda donmuyo 17 yasindaki ergen degiliz sonucta

İnsanların canı burnunda
Sizin sence,bence,sizce tarzı can sıkıntısıyla açılmış konunuza kafa yormak istemiyor
kafanızı dağıtmaya çalışıyor olabilirsiniz ama farklı uğraş bulun
Yapılcak hiç bişey yoksa kitap okuyun yada uyuyun
Kimse sizin kocanıza merak değil korkmayın

Dürüst olayım ben atmazdım. Çok hatır gönül insanı değilim. Bana da gelmezdi zaten.
Ama eşime mesaj gelse de sorun etmezdim, çok insani çok normal bir durum.

Yani haklısınız
Dediğim gibi o an garip geldi sordum şurda
Ama pişman oldum her zamanki gibi duygular bi tarafa bırakılıp yorum yapılıyor insanız ve bazen bi anlık öfke heyecan şaşkınlıkla yazıyoruz şahsen ben o an şaşırdığım için yazdım yoksa valla ne o kız umrumda ne eşimin ona vereceği cevap

Hatta önceki yorumlarda da yazdım-kocam da kocam-diyen biri hiç olmadım sadakatli olsun tabii ki ama herkes onun etrafındaymış gibi bir tavrımda yok olmadı hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…