- 7 Aralık 2020
- 432
- 1.761
- 63
Benim bir başka eski sevgilimle karısı sebepsiz yere (yani hiçbir muhatabım dahi yoktu 2siylede) organize olup arabamın lastiğini patlatmışlardı, sonra babam ölünce baş sağlığı diledi o çocuk. Evet değişik ama olabiliyor böyle şeyler.Şaka mısınız tabii ki eşime bu şekilde demedim ne yazmak istiyorsan yaz dedim merak etmiş dedim o da sağol iyiyiz dedi-bakalım amacı o mu diye kısmını içimden düşündüm ve size söyledim.
Melek olsa adamı askerken aldatıp arkadaşıyla evlenmezdi sanırımhatta böyle birinin Şuan yazması bana garip geldi
Abartmadım sordum sadece sizlereAbartmayın ben de sordum. Eşini çocuklarını ailesini merak ettim hepsi o şehirde çünkü. Ayrıldık diye ölsünler mi bu insanlar bir dönem hayatimizdalardi sonucta.
Farz edin ki muhabbet uzadı esinizde bu durumdan memnun ne yapabileceksiniz?Ne hastalığı tanıyor musunuz da beni bir cümlemle hakkımda bi kanıya varıyorsunuz ?
Eşimle olaylı bir ayrılışı var ve öncesinde de birileri aracılığıyla bağlantı kurmaya çalışmıştı ondan merak ettim yaz dedim
Hastalıklı bir düşünce yapiniz var... Kadın unutamamış olsa depremi beklemeden yazardı emin olun. Yazmak için bahane aramasına gerek yok.Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
N3yse .Flörtünüz evlenmiş mi yani bilmiyorum ben oturur dua ederim ama evli adama yazamam ya eşiyle arası bozulursa diye
BiliyoruzHiç kocam da kocam diyen biri olmadım değilim hatta isteyen varsa veririm bunaldım
Çok büyük bi depremden cikiyosunuz ama tek derdiniz bu mu ya kız insanlık yapmış çok normal yazık kime neye insanlık yaptığının farkında değil, geçmiş olsunMerhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Biz de depremde etkilenen 10 ilden biriyiz eşimle 15 yıllık evliyiz şimdi otururken instegramından bişeyler gösterdi bi mesaj geldi
Eski sevgilisi 20 yıl öncesi yani benden öncesi ama rahatsız oldum
“Merhaba nasılsın umarım sen de ailen de iyisindir” demiş
Ben de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim cevap verdik ileri gitmedi iyi akşamlar dedi sustu yine de rahatsız oldum
Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)
Hayatımıza giren çıkan insanları merak etmek kadar doğal ne var? Bir felaketin ortasındayız. Tanımadığımız insanlara gözyaşı döküyoruz. Tanıdıklarımızı nasıl merak etmeyelim?Niyetini bilmem ama esinizi hala unutamamais bu belli,cevap verirse esiniz muhabbet uzar gider bence bu boyle baslar
Gerçekten eşi sıkıntılı biriymiş adamın çok yazık. Duyduğum en ama en saçma kıskançlık nedenlerinden biri olabilir bu. İnsanlar zamanında biseyler yaşamışlar belli bir paylaşımları olmuş eğer yer olarak o ilde yasadigini biliyorsa bir mesaj atabilir yani ne var bunda. Kimse kocanizi elinizden almaya çalışmıyor sakin olun. İnsani bir durum bu kadında insanca sormuş ve ustelememis. Bende 9 yıllık evliyim ama atıyorum İstanbul'da deprem olsa eski erkek arkadaşıma iyi misin ailen iyi mi diye mesaj atabilirim yani. O an karısı bir manyak mi acaba bunu kıskanır mi diye düşünmem bence.Merhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Biz de depremde etkilenen 10 ilden biriyiz eşimle 15 yıllık evliyiz şimdi otururken instegramından bişeyler gösterdi bi mesaj geldi
Eski sevgilisi 20 yıl öncesi yani benden öncesi ama rahatsız oldum
“Merhaba nasılsın umarım sen de ailen de iyisindir” demiş
Ben de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim cevap verdik ileri gitmedi iyi akşamlar dedi sustu yine de rahatsız oldum
Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)
Yemedim ama yemis olayim. Ben yesem bile esiniz yememistir yalniz ben soyleyeyimŞaka mısınız tabii ki eşime bu şekilde demedim ne yazmak istiyorsan yaz dedim merak etmiş dedim o da sağol iyiyiz dedi-bakalım amacı o mu diye kısmını içimden düşündüm ve size söyledim.
Melek olsa adamı askerken aldatıp arkadaşıyla evlenmezdi sanırımhatta böyle birinin Şuan yazması bana garip geldi
İnsanlar canıyla uğraşırken, bizler deprem bölgesinde binlerce km uzaktayken aklımız her dk oradayken siz deprem bölgesinde olduğunuz halde böyle şeylere takılacak fırsatı bulup üstüne birde konu açma motivasyonunuza hayran kaldım.Ben herkes kocamın peşinde demedim sadece siz olsanız ne tepki verirdiniz dedim
Di mi hani fesatsin diyelim bir aklindan gecirdin ama bu yetmedi, icin icini yedi ve burada konu actinİnsanlar canıyla uğraşırken, bizler deprem bölgesinde binlerce km uzaktayken aklımız her dk oradayken siz deprem bölgesinde olduğunuz halde böyle şeylere takılacak fırsatı bulup üstüne birde konu açma motivasyonunuza hayran kaldım.
eee niye eski sevgilisinin yazmasını dert edindiniz o zaman meraklı değilseniz vermek istiyorsanızHiç kocam da kocam diyen biri olmadım değilim hatta isteyen varsa veririm bunaldım
Gerçekten öyleDi mi hani fesatsin diyelim bir aklindan gecirdin ama bu yetmedi, icin icini yedi ve burada konu actininsan hayret ediyor
Ben bugun gunler sonra ise gittim, takside deprem haberleri, bir anda taksiciye “su an ise gittigim, gidebildigim icin kendimden utaniyorum” dedim aglayarak, adam da agladiGerçekten öyle
Kaç gündür yediğimiz zehir, uyuduğumuz haramken eski sevgilisi kocamamı asıldı, kv dem yan baktı görümcem az öteye kay dedi konulara ara verilse keşke
Evet hayat devam ediyor, ama bir süre herkes kendi kendine devam etse
Hayır bence normal olan bizizBen bugun gunler sonra ise gittim, takside deprem haberleri, bir anda taksiciye “su an ise gittigim, gidebildigim icin kendimden utaniyorum” dedim aglayarak, adam da agladi
Ben mi anormalim, baskalari mi bilemedim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?