- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 18
- 35
- Konu Sahibi benimyolum
-
Bilirim korkmak nedir.karşınızda dünyanın herşeyden korkan insanı bendeniz pınar..deprem olduğunda 5 gün eve girememiştim.bide mutfak hasar görmüştü o yüzdende korkmuştum.ama kaç gün orada burada kalabilirizki mecbur girdik evimize.bi süre uyuyamadım dualar ede ede atlattım durumu.eğer ciddi bi durum varsa doktora gidin
17 agustos depremini yasim 10 iken yasadim...o cikliklar o elektrigin kesilme ani...o hengame...bir hafta icinde dagilan biz dahil komsularimiz..binamiz komple hasar gordu ama yikilmadi...aylarca cadirda kaldik
Cok zor gunlerdi coook....
Allah bidaha yasatmasin...bi sure sonra gecer biraz takinti yapmissin..
Aynen bende herşeyden etkileniyorum.birinin başına kötü bişey gelse ya banada olursa diye takıntı ederim öyle zorki.bu korkaklık için doktora bile gittim.korkma diyemem sana kork ama korkunun üzerinedir git yoksa geçmiyor.düşünmede diyemem elde değilki.beynimize bazen hüküm edemiyoruz.düşünmekten kaçtıkça düşünürsün dedi doktor bana.düşün ve düşünceni sus de dedi.Ben de sizin gibi tedirgin bir insanım pek cesur sayılmam. Bir de böyle korkutucu şeyler olunca hemen psikolojim etkileniyor. Çok kötü bir şey bu
Amin...o buyuk depremden sonra cokca sallandik.alismistik artik...suanda bulundugum sehirde birkac kez deprem oldu bana gore hafif umursamadim hic...o buyuk depremin sesi hala kulaklarimda.Amin. Çok şükür benim yaşadığım deprem yıkıcı değildi ama o kadar sallandı ki ha yıkıldı ha yıkılacak dedim içimden. Bu korku tarifsiz. Allah daha kötülerini göstermesin inşallah.
Bence alakasiz. İmani kuvvetli insanda depremden korkabilir. Sorun olmek degil ki zaten. Siz hic deprem yasadiniz mi?beni yanlış anlamayın sakın ama bu biraz iman eksikliğinden geliyor çünkü bende de var aynı problem.Ölmekten korkuyoruz sanki ölmeyecekmişiz gibi ne şekilde olduğunun bir önemi yok elbet bir gün öleceğiz bu depremle de olabilir kazayla da vb le de.Şuan depremi yaşamazsın belki ama 5 dk sonra dışarı çıktığında sana araba çarpmayacağanın garantisi yok malesef o yüzden şimdi ki güzel geçireceğin zamanlarını ileride başına gelecek kötü şeyleri düşünerek heba etme
evet yaşadım ben bursalıyım 6 yaşında tanıştım depremle 17 ağustosuda 12 kasımıda yaşadım kutahya depreminide yaşadım yani marmara civarında ne deprem varsa bende hepsini gördüm.Yanlış anlaşılmaması gerektiğini baştan söyledim bende korkuyorum diye çünkü deprem olduğunda insan ölmekten korkar tabi ki başka neden korksun ama bizler ölümün kötü bir şey olduğunu düşünüyoruz çünkü imanımız tam değil bu yüzdende korkularımız daha da artıyor.Elimi kedi tırmaladı diye kuduz olurum ölürüm diye bütün gece uyumadım ben neden çünkü ölmekten korkuyorum çünkü ne olacak sonunda bilmiyorumBence alakasiz. İmani kuvvetli insanda depremden korkabilir. Sorun olmek degil ki zaten. Siz hic deprem yasadiniz mi?
Peki.. Oda sizin dusunceniz tabi ki hakli olabilirsinizevet yaşadım ben bursalıyım 6 yaşında tanıştım depremle 17 ağustosuda 12 kasımıda yaşadım kutahya depreminide yaşadım yani marmara civarında ne deprem varsa bende hepsini gördüm.Yanlış anlaşılmaması gerektiğini baştan söyledim bende korkuyorum diye çünkü deprem olduğunda insan ölmekten korkar tabi ki başka neden korksun ama bizler ölümün kötü bir şey olduğunu düşünüyoruz çünkü imanımız tam değil bu yüzdende korkularımız daha da artıyor.Elimi kedi tırmaladı diye kuduz olurum ölürüm diye bütün gece uyumadım ben neden çünkü ölmekten korkuyorum çünkü ne olacak sonunda bilmiyorum
basınız sag olsun gercekten oyle uzucukı... bızlerde yasadık o depremı ama sızınkı gercekten cok kotuymus Allah yardımcınız olsunCanım ya ben de 17 Ağustos depremin i yasayanlardanim( Ben ailemi kaybettim o depremde. Anne baba kardeşim iki dayım halam 4 kuzen ve erkek arkadaşımı ve sayısız dostum komsularimizi.. Göçük altında da kaldım 6 ay hastanede kaldım onlarca kırık vücudum da. Şimdi evliyim bir kizim var. Deli gibi deprem olursa kizima bişey olursa panigindeyim. Bu çok büyük bir korku yaşamayan bilmez. Ama hayat devam ediyor ben gibileri çok acılar içinde olsa da. Yani Allah göstermesi n diyecek söz yok
keşke ölsek de kurtulsakevet yaşadım ben bursalıyım 6 yaşında tanıştım depremle 17 ağustosuda 12 kasımıda yaşadım kutahya depreminide yaşadım yani marmara civarında ne deprem varsa bende hepsini gördüm.Yanlış anlaşılmaması gerektiğini baştan söyledim bende korkuyorum diye çünkü deprem olduğunda insan ölmekten korkar tabi ki başka neden korksun ama bizler ölümün kötü bir şey olduğunu düşünüyoruz çünkü imanımız tam değil bu yüzdende korkularımız daha da artıyor.Elimi kedi tırmaladı diye kuduz olurum ölürüm diye bütün gece uyumadım ben neden çünkü ölmekten korkuyorum çünkü ne olacak sonunda bilmiyorum
evet yaşadım ben bursalıyım 6 yaşında tanıştım depremle 17 ağustosuda 12 kasımıda yaşadım kutahya depreminide yaşadım yani marmara civarında ne deprem varsa bende hepsini gördüm.Yanlış anlaşılmaması gerektiğini baştan söyledim bende korkuyorum diye çünkü deprem olduğunda insan ölmekten korkar tabi ki başka neden korksun ama bizler ölümün kötü bir şey olduğunu düşünüyoruz çünkü imanımız tam değil bu yüzdende korkularımız daha da artıyor.Elimi kedi tırmaladı diye kuduz olurum ölürüm diye bütün gece uyumadım ben neden çünkü ölmekten korkuyorum çünkü ne olacak sonunda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?