Deprem mi oldu?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Şöyle bi beş dakka filan oluyor, bi sarsıntıyla uyandım sanki. Hemen bizimkini dürtükledim, bişey anlamadı tabi öküz, kedidir diyip uyudu.
Benim deprem fobim var. Uyuyamıyorum. İstanbul civarı hisseden oldu mu?
Depremler sayfasına bakıyorum ama oraya çok geç ekleniyor. Sözlüklere baktım, hareket yok.

Ben 1 saattir uyanığım hissetmedim. Ya bu deprem fobisi nedir? Birkaç yıl önce ufak bir sarsıntıdan sonra bende de kaldı. Halbuki 99 depreminden sonra bile kalmamıştı üstümde. Şimdi her an deprem olacakmış gibi geliyor. Olsa, hiçbir şey yapamayacağımı bilmek içimi sıkıyor. Başa çıkabiliyor musunuz? Ben çıkamıyorum zaman zaman..

Ben 1 saattir uyanığım hissetmedim. Ya bu deprem fobisi nedir? Birkaç yıl önce ufak bir sarsıntıdan sonra bende de kaldı. Halbuki 99 depreminden sonra bile kalmamıştı üstümde. Şimdi her an deprem olacakmış gibi geliyor. Olsa, hiçbir şey yapamayacağımı bilmek içimi sıkıyor. Başa çıkabiliyor musunuz? Ben çıkamıyorum zaman zaman..
Bendeki 99'dan kalma. Bana kazandırdığı tek artı olunca soğukkanlı kalabilmek.
Hayır fobiyi geçtim, zihnin oyun oynaması nedir arkadaş? "Bu fobini bu ara çok ihmal ettin. Al sana bi sarsıntı." mı demeye çalışıyor nedir.
Hala bi umut depremler sayfasına bakıyorum, hafif bişeydi belki eklenir diye.

Bendeki 99'dan kalma. Bana kazandırdığı tek artı olunca soğukkanlı kalabilmek.
Hayır fobiyi geçtim, zihnin oyun oynaması nedir arkadaş? "Bu fobini bu ara çok ihmal ettin. Al sana bi sarsıntı." mı demeye çalışıyor nedir.
Hala bi umut depremler sayfasına bakıyorum, hafif bişeydi belki eklenir diye.
Acaba istemsizce geri planda sürekli onu mu düşünüyorsunuz? Farkında olmadan hep kafanızda mı?
Depremi yaşadığım yer kendi odamdı, her gece yatınca aklıma geliyor.
Farklı bir yerde kalınca aklımdan çıkıyor. Yurtdışına çıktıysam orda acayip rahat oluyorum, sanki oralarda deprem olmazmış gibi. Yani demek istediğim onu yaşadığım yerlerde daha çok aklıma geliyor. Harici yerler rahatım.
Benim de tam fobi değil, kapalı alan fobisi gibi ataklar geçirmiyorum ama beni hep çok rahatsız ediyor.
Yok yok, olmamış rahat olun. :) Rasathanenin datalarında anlık yayınlanıyor, orda en geç 10 dakikada düşerdi, yok.

@millet teşekkür ederim.
Sizi de telaşa verdim.
Ama uykumdan uyandırdı meret, durduk yere de olmadı yani. Ondan bu kadar sordum soruşturdum. Hf, neyse.

Fobin olduğu için öyle hissetmişsin bende de oluyor bazen yatak sallanıyor gibi geliyor fırlıyorum hiç bir şey yok.

X