- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
Kızlar biz depremi en çok zarar gören semtte yani Bayraklida hissettik ve bu eve 1 hafta oldu taşınalı. Hem işime yakın hem ev çok büyük ve site içinde. Nereden bilebilirdik ki boyle olacağını? Evimizde hasar yok , 7 yıllık bina ve 3 katlı. Biz 3. Kat yani çatı katindayiz. Ama en yakini evime 500 metre uzaklıkta olmak üzere 3 4 bina yıkıldı. Bu psikoloji bile yetiyor. Kafayı yemek üzereyim. Her an sallanacak ve binamız yıkılacak gibi. Eşim yeni taşındığımız icin tekrar taşınmak istemiyor. Binada ve evde hasar yok diyor. Ama tüm basin medya uzmanlar bayraklı kaygan zemin diye uyarıyor. Ve ben taşınmak istiyorum. Eşimi ikna edemiyorum. Evde korkudan kafayı yemek üzereyim. 1 hafta sonra ise başlıcam ve evde oğlumla annem duracak. Ofisim eve 10 dk. Ofis de tehlikeli ama evde oğlum ayrı ben ayri. Taşınmak için nasıl ikna etmeliyim? Eşim hasarsız bina diyor ve abarttığımı düşünüyor. Ama bu korkuyla stresten sütüm bile kesilecek sanki. Çok kötüyüm. Akıl verin bana. Deprem korkusu çok kötü ve stresten 1 haftadır uyku uyumuyorum.