DEprem.

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Dün gece kızımla uyumuştuk.Sabah 8 de deprem bizi uyandırdı.İstanbul da Gölcük depremini yaşamış biri olarak çok korktum.İzmir de o kadar yıkıcı depremler olmaz gibime geliyor ama bilemeyiz tabi.Karşıyakanın göbeğinde 60 yıllık binalar var ve hepsi taş gibi gözüküyor ama yine de korkuyorum.İzmirliler ne düşünüyor rahatlatın beni biraz.

Ya sanki ben de az önce deprem olmuş gibi hissettim.
Olacagi varsa da olur. Ben 99 depremini tam gobeginde yasamistim ve cevremizdeki bir sürü bina yikilmisti. Allahim tekrar o günleri gostermesin, cok zordu..

Ya sanki ben de az önce deprem olmuş gibi hissettim.
Olacagi varsa da olur. Ben 99 depremini tam gobeginde yasamistim ve cevremizdeki bir sürü bina yikilmisti. Allahim tekrar o günleri gostermesin, cok zordu..
göbeğinde yani gölcükte ya da yalovada mıydınız?

Oooy bende o sıra bursadaydım..bugun bıle hala etkısındeyım..dakkabası deprem oldu sanırım..bugun bıle yasadım..

Ama kocam ızmırde okudu..onun soylemıne göre izmir hergum sallanırmış

[QUOTE="imagemaker, post: 38172685, member: 517619"agece kızımla uyumuştuk.Sabah 8 de deprem bizi uyandırdı.İstanbul da Gölcük depremini yaşamış biri olarak çok korktum.İzmir de o kadar yıkıcı depremler olmaz gibime geliyor ama bilemeyiz tabi.Karşıyakanın göbeğinde 60 yıllık binalar var ve hepsi taş gibi gözüküyor ama yine de korkuyorum.İzmirliler ne düşünüyor rahatlatın beni biraz.[/QUOTE]

İzmirin her yeri eski bina ben hissetmedim annem aradi dedi...allah yaşatmasın felaketleri bende van depremini yaşadım allah korusun

İzmir deprem bölgesi ,bina yaşı önemli
Bizim bina 27 yaşnda ve çok deprem geçirmiş.Beni sevindiren binada çatlak filan yok sıva çatlağı dışında yani.Kolonlar kirişler sağlam gibi .İzmir in deprem tarihini araştırmam farzoldu

99 depreminde biz Ankara daydık komşumuzun torunu gölcük depreminde çalınmıştı yok bulunamadı.Kızın annesi Gülay ablamın çığlıkları kulaklarımda.Deprem denilince hep aklıma gelir.Ya üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.O zaman 2 yaşındaydı

çalındı mı?yanlış mı anladım?

Izmirliyim. 19 senemi orada gecirdim ailem hala orada. Surekli sallanirdik biz. Buca'da. Buca kayalarin uzerinde derlerdi kucuklugumden beri... Allah beterinden korusun hepimizi.

okyanus3435 .!.:
Izmirliyim. 19 senemi orada gecirdim ailem hala orada. Surekli sallanirdik biz. Buca'da. Buca kayalarin uzerinde derlerdi kucuklugumden beri... Allah beterinden korusun hepimizi.

Bizde bucadayiz evet kayalik sağlam diyorlar ama allaha emanetiz

Karşıyaka Bahçelievler pek kayalığa benzemiyor

Benim evimde Karşıyaka'Da 1.deprem bölgesinde.Yeni bina,öyle olsa da insan korkuyor.

çalındı mı?yanlış mı anladım?
Çalındı canım.Polis çocuğun kıyafetlerine kadar tarif etmiş.Alıp götürenide tarif etmiş.Haberlere çıktı gazetelere filan ama bulunamadı.Zaten bu ablamız boşanacağım diye annesinin evine gelmişti,annesi de biz elin p... bakamayız götür demiş oda kocasıyla barışmak için gitti kızı çalınınca annesinin evine geldi.Çok üzücü çocuktum ama o ablamızın saçlarını yolarak"istemediniz bende bıraktım,geldim"demesini hala unutamıyorum.

allahın sopası yok . Çok üzücü

İzmirde sallantı çok olur ama hiç öyle yıkım vs görmedim
Yaşadığınız bölgeye göre de değişir
Bu arada ben de 99 depreminde izmite çok yakındım 9 yaşındaydım babam kucaklayıp çıkarmıştı evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…