- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
göbeğinde yani gölcükte ya da yalovada mıydınız?Ya sanki ben de az önce deprem olmuş gibi hissettim.
Olacagi varsa da olur. Ben 99 depremini tam gobeginde yasamistim ve cevremizdeki bir sürü bina yikilmisti. Allahim tekrar o günleri gostermesin, cok zordu..
göbeğinde yani gölcükte ya da yalovada mıydınız?
çok feci ... Günlerce sokakta yattık o dönem. Travmasını tam atlattım sayılmazIzmit tarafindaydik...
Bizim bina 27 yaşnda ve çok deprem geçirmiş.Beni sevindiren binada çatlak filan yok sıva çatlağı dışında yani.Kolonlar kirişler sağlam gibi .İzmir in deprem tarihini araştırmam farzolduİzmir deprem bölgesi ,bina yaşı önemli
çalındı mı?yanlış mı anladım?99 depreminde biz Ankara daydık komşumuzun torunu gölcük depreminde çalınmıştı yok bulunamadı.Kızın annesi Gülay ablamın çığlıkları kulaklarımda.Deprem denilince hep aklıma gelir.Ya üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.O zaman 2 yaşındaydı
okyanus3435 .!.:Izmirliyim. 19 senemi orada gecirdim ailem hala orada. Surekli sallanirdik biz. Buca'da. Buca kayalarin uzerinde derlerdi kucuklugumden beri... Allah beterinden korusun hepimizi.
Karşıyaka Bahçelievler pek kayalığa benzemiyorIzmirliyim. 19 senemi orada gecirdim ailem hala orada. Surekli sallanirdik biz. Buca'da. Buca kayalarin uzerinde derlerdi kucuklugumden beri... Allah beterinden korusun hepimizi.
Çalındı canım.Polis çocuğun kıyafetlerine kadar tarif etmiş.Alıp götürenide tarif etmiş.Haberlere çıktı gazetelere filan ama bulunamadı.Zaten bu ablamız boşanacağım diye annesinin evine gelmişti,annesi de biz elin p... bakamayız götür demiş oda kocasıyla barışmak için gitti kızı çalınınca annesinin evine geldi.Çok üzücü çocuktum ama o ablamızın saçlarını yolarak"istemediniz bende bıraktım,geldim"demesini hala unutamıyorum.çalındı mı?yanlış mı anladım?
allahın sopası yok . Çok üzücüÇalındı canım.Polis çocuğun kıyafetlerine kadar tarif etmiş.Alıp götürenide tarif etmiş.Haberlere çıktı gazetelere filan ama bulunamadı.Zaten bu ablamız boşanacağım diye annesinin evine gelmişti,annesi de biz elin p... bakamayız götür demiş oda kocasıyla barışmak için gitti kızı çalınınca annesinin evine geldi.Çok üzücü çocuktum ama o ablamızın saçlarını yolarak"istemediniz bende bıraktım,geldim"demesini hala unutamıyorum.
Aynen canım ama olan yine kaybolan çocuğun annesine olduallahın sopası yok . Çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?