- 8 Kasım 2018
- 5.872
- 14.269
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bahane arıyormuş da deprem de sebep olmuş gibi geldi...onceki sorunlariniz neydi bilemiyorum sizi uzmek de istemem ama cocuk istegi var miydi esinizde bu sebep olmus olabilir mi ? Ve bence salın ipini ne hali varsa görsün şu zor dönemde bile yanınızda değilse bu en önemli sebep bence.Merhaba 8 yıllık evliyim ve zaten yolunda gitmeyen bir evliliğim vardı. Depremi en ağır yaşayan illerden birinde yaşıyorum. Depremde evimiz ağır hasarlı olduğu için giremedik ve öylece bırakıp yakınlarımıza gittik. Tabi depremden annemler, ablamlar, abimlerin evleri de ağır hasar almıştı. Biz de evi az hasarlı olan yakınlarımızın yanına sığındık. Eşim kendi ailesiyle kalmayı tercih etti bu dönemde. Arada bir uğruyordu yanıma. Çocuğumuz yok, çocuğumun olmasını engelleyen ciddi bir hastalığım var. Eşim de bunu bilerek evlendi benimle. Tabi aradan 40 gün geçti ki kimi çadıra yerleşti, kimi ev tuttu. Eşim ısrarla annesinde kalmak istiyordu. ''Ev tutalım ya da konteyner alalım '' vs. dediğimde ''Böyle iyi, sen orda kal ben burda kalayım.'' dedi. Neyse annemler ev tuttu , tabi hasarsız ev yok, tuttukları ev de az hasarlı. Ben de onlarla kalmaya başladım. Eşim bu süreçte asla gelmedi ,uğramadı bile. Bütün biraraya gelme söylemlerimi kulak arkası etti. Herkes o zor günleri eşiyle atlatmaya çalışırken o beni yapayalnız bıraktı. ''Boşanalım o zaman dedim,madem gelmeyeceksin'', ''Tamam dedi nasıl istersen''. Ayrıca telefon konuşmamızda da ''şu anda daha özgür hissediyorum, sen beni bunaltıyorsun'' gibi şeyler söyledi. Anlaşmalı boşanma için avukata gittim ve işlemleri başlattım. Tamam sen bilrisin diyen adam 3 haftadır gidip protokolü imzalamıyor. İmzalamam da demiyor ama gitmiyor da. Davayı çekişmeliye mi çevirsem sizce? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
Hanımefen di eşinin karakterinden bahsetmemiş sadece deprem sonraki tavırlarından bahsetmiş sizce çok ağır değil mi tanımadığımız insan hakkında ön yargılı olmak kadınlarda yokmu kafası karışıp yuvasını dağıtan ben yıllar sonra birbirini unutamayıp başka sebeplerden ayrılık yaşayan insanların tekrar bir araya geldiklerini bilirim eşi eğer boşanmak isteseydi direk o imzayı gelir atardı sanki arasında bunların dışında başka anlaşmazlıklar olmuş gibi geldi bana...valla bu erkeklerin lafta çok güçlü olup iş ciddiye geldi mi güçlü olamamaları olayına acayip takığım çok yakınlarım yaşadı depremi ama toparlandılar bi şekilde işlerine güçlerine bakıp hayata devam ediyolar
o da azıcık toparlasın kendini ayrıca seven adam öyle anasının evine bırakıp görüşmemezlik falan yapmaz pembe gözlüklerle bakmayın
Gerçekten aşırı sinir bozucu sanki bu anı beklemiş gibi zor gününde yanında destek olmalıydı tabikide oda zor günler geçiriyor olabilir ama bu kadar bencil davranması çok yanlış bence biran önce boşanmalısınMerhaba 8 yıllık evliyim ve zaten yolunda gitmeyen bir evliliğim vardı. Depremi en ağır yaşayan illerden birinde yaşıyorum. Depremde evimiz ağır hasarlı olduğu için giremedik ve öylece bırakıp yakınlarımıza gittik. Tabi depremden annemler, ablamlar, abimlerin evleri de ağır hasar almıştı. Biz de evi az hasarlı olan yakınlarımızın yanına sığındık. Eşim kendi ailesiyle kalmayı tercih etti bu dönemde. Arada bir uğruyordu yanıma. Çocuğumuz yok, çocuğumun olmasını engelleyen ciddi bir hastalığım var. Eşim de bunu bilerek evlendi benimle. Tabi aradan 40 gün geçti ki kimi çadıra yerleşti, kimi ev tuttu. Eşim ısrarla annesinde kalmak istiyordu. ''Ev tutalım ya da konteyner alalım '' vs. dediğimde ''Böyle iyi, sen orda kal ben burda kalayım.'' dedi. Neyse annemler ev tuttu , tabi hasarsız ev yok, tuttukları ev de az hasarlı. Ben de onlarla kalmaya başladım. Eşim bu süreçte asla gelmedi ,uğramadı bile. Bütün biraraya gelme söylemlerimi kulak arkası etti. Herkes o zor günleri eşiyle atlatmaya çalışırken o beni yapayalnız bıraktı. ''Boşanalım o zaman dedim,madem gelmeyeceksin'', ''Tamam dedi nasıl istersen''. Ayrıca telefon konuşmamızda da ''şu anda daha özgür hissediyorum, sen beni bunaltıyorsun'' gibi şeyler söyledi. Anlaşmalı boşanma için avukata gittim ve işlemleri başlattım. Tamam sen bilrisin diyen adam 3 haftadır gidip protokolü imzalamıyor. İmzalamam da demiyor ama gitmiyor da. Davayı çekişmeliye mi çevirsem sizce? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
ortada çocuk yoksa hiçbir şey alamıyorsun emin olun o durumda 2 taraf sundukları belgerinde kanıtlı olsun kanıtsız olsun sonuç hakimin vardığı kanı ortak kusurlu buluyor boşuyor ne tazminat nede nafaka yıprandığınla kalıyorsun tecrübeden sabit...Avukata gidin açabileceğiniz tüm tazminat davalarını açın, anlaşmalıyı filan boşverin.
Anlaşmalı boşanma olursa zaten hiçbir şey talep etmedim. Kendim çalışıyorum, çocuk da yok o sebeple her şey yarı yarıya bölünecek. Tazminat, nafaka filan istemedim.ortada çocuk yoksa hiçbir şey alamıyorsun emin olun o durumda 2 taraf sundukları belgerinde kanıtlı olsun kanıtsız olsun sonuç hakimin vardığı kanı ortak kusurlu buluyor boşuyor ne tazminat nede nafaka yıprandığınla kalıyorsun tecrübeden sabit...
Şimdi boşansa o adamı kollarını açıp bekleyen biri yoktur ondan sündürüyordur. Şimdi boşansam ne olacak, hiç yoktan elimde bu var kafası. Konu sahibinin konularını biliyorum, toksik bir evliliği var, bu ilk olayı değil, konu sahibinin kronik hastalığı var üstelik.Hanımefen di eşinin karakterinden bahsetmemiş sadece deprem sonraki tavırlarından bahsetmiş sizce çok ağır değil mi tanımadığımız insan hakkında ön yargılı olmak kadınlarda yokmu kafası karışıp yuvasını dağıtan ben yıllar sonra birbirini unutamayıp başka sebeplerden ayrılık yaşayan insanların tekrar bir araya geldiklerini bilirim eşi eğer boşanmak isteseydi direk o imzayı gelir atardı sanki arasında bunların dışında başka anlaşmazlıklar olmuş gibi geldi bana...
sanki eşi aralarında bir durum olmuş bir şeylerin anlamasını istiyoryine de haklarında en hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah...
Doğru çoktan bitmesi gerekiyordu zaten ama ben çok güçsüz hissediyordum ayrılma konusunda. Üstelik benim aldığım şeylere(beyaz eşya, mobilya) karışma diyecek kadar da hesap kitap yapıyor.Şimdi boşansa o adamı kollarını açıp bekleyen biri yoktur ondan sündürüyordur. Şimdi boşansam ne olacak, hiç yoktan elimde bu var kafası. Konu sahibinin konularını biliyorum, toksik bir evliliği var, bu ilk olayı değil, konu sahibinin kronik hastalığı var üstelik.
Ufak tartışmamız oldu. Sebebi de bu konuydu,yani barınabileceğimiz ya da yaşayabileceğimiz bir yer bulmaya çalışmaması. O tartışmanın üstüne gidiş o gidiş..Durduk yere mi boyle oldu? Oncesinde nasildi? Cok garip geldi bana, deli midir nedir...
ayenn olabileceği bu zaten eğer itiraz etmezse mal davasıiçin itiraz ederse mal davası ayrı bir dava önce boşanmanız gerçekleşir sonra mal davası devam ederAnlaşmalı boşanma olursa zaten hiçbir şey talep etmedim. Kendim çalışıyorum, çocuk da yok o sebeple her şey yarı yarıya bölünecek. Tazminat, nafaka filan istemedim.
tamda demek istediğim bu şimdiden pisikolijk etkenler başlamış elinizden geldiği kadar anlaşmaya gidin inatlaşırsanız inanın samimiyetimle söylüyorum sizin birşey almamanız için herşeyi yapacaktır eğer ödediğiniz mallar herneyse sizin üzzerinizden ödenip yazılı belge dekont ne varsa onları sununDoğru çoktan bitmesi gerekiyordu zaten ama ben çok güçsüz hissediyordum ayrılma konusunda. Üstelik benim aldığım şeylere(beyaz eşya, mobilya) karışma diyecek kadar da hesap kitap yapıyor.
Çok doğru hissetmişsiniz, daha önce eşim bana şiddet uyguladığında annesi de ''Biz çocuğu olmamasının hoş gördük, o da bunu hoş görsün'' demişti. Yaşı geçmeden evlendirmek istiyorlar bence başka biriyle. Ki ben bu konuda hep çok anlayışlı oldum ona karşı. Ne zaman isterse gidebilirdi..Bana nedense ailesi tarafindan dolduruluyor gibi geldi. Sizi yaralamak için söylemiyorum yanlış anlamayın benimde 4 yıl çocuğum olmadı ordan biliyorum erkek aileleri bu konuda çok fesat olabiliyor. Verin yolu gitsin ne hali varsa görsün. Zaten oda sizden böyle bir teklif bekliyormuş baksanıza. Vefasiz.
Ne demek çocuğu olmayan hoş görecek, istemeyen s*ktirir gider zorla değil ya, o dilinin cezasını çekerler elbet, Allah çıkarır önlerine.Çok doğru hissetmişsiniz, daha önce eşim bana şiddet uyguladığında annesi de ''Biz çocuğu olmamasının hoş gördük, o da bunu hoş görsün'' demişti. Yaşı geçmeden evlendirmek istiyorlar bence başka biriyle. Ki ben bu konuda hep çok anlayışlı oldum ona karşı. Ne zaman isterse gidebilirdi..
Terbiyesizler. Allah yardımcınız olsun böyle kötü kalpli insanlardan bir an önce kurtulun bence.Çok doğru hissetmişsiniz, daha önce eşim bana şiddet uyguladığında annesi de ''Biz çocuğu olmamasının hoş gördük, o da bunu hoş görsün'' demişti. Yaşı geçmeden evlendirmek istiyorlar bence başka biriyle. Ki ben bu konuda hep çok anlayışlı oldum ona karşı. Ne zaman isterse gidebilirdi..
bence burada herkes yaşadığı hayata göre yorumluyor oysaki hanımefendi kendi açısından yaşadıklarınla ilgii yorum bekledivalla bu erkeklerin lafta çok güçlü olup iş ciddiye geldi mi güçlü olamamaları olayına acayip takığım çok yakınlarım yaşadı depremi ama toparlandılar bi şekilde işlerine güçlerine bakıp hayata devam ediyolar
o da azıcık toparlasın kendini ayrıca seven adam öyle anasının evine bırakıp görüşmemezlik falan yapmaz pembe gözlüklerle bakmayın