- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 36
Artık olan olmuş. Siz şimdiden sonra laf ederseniz zor durumda kaldık iki gün kapılarına sığdıramadılar deyip sizi suçlu çıkarırlar. Belki onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlardır neticede kolay şeyler yaşamadılar. Baştan siz yer gösterdiğiniz halde yapİllaki başka ev konusu açılır siz evinizden memnun olduğunuzu söyleyin ve onlara ayrı bir ev tutun.
Onlara düzen açacağım derken sizin düzen dağılmış. Yardım etmek ve destek olmak bu değil bence. Yardım, elinde iki tane varsa birini vermektir. Elinizdeki tek kalanı verince bu sefer mağduriyet size geçiyor. Baştan ev tutulup kirasına ortak olabilir veya eşya ayarlayabilirdiniz. Bu şekilde destek olmak daha mantıklı olurdu.
Onlara düzen açacağım derken sizin düzen dağılmış. Yardım etmek ve destek olmak bu değil bence. Yardım, elinde iki tane varsa birini vermektir. Elinizdeki tek kalanı verince bu sefer mağduriyet size geçiyor. Baştan ev tutulup kirasına ortak olabilir veya eşya ayarlayabilirdiniz. Bu şekilde destek olmak daha mantıklı olurdu.