Depremzedeyim yardım edin

Başvuru yaptım o kadar yardım geldi ki ama merkeze ve çadır kentlere geldi benim eşimde başka sehirdeydi hemen gelemedi bizde arabamız olmadığı için merkeze gidip alamadık muhtarımız beş kuruş etmez hep ailesine topladı yardımları

Allahsizlar ya

Bir ay önce Maraş’a ve Hatay’a gittik. Bu sıcakta biz evimizde zor dururken hala çadırlarda yaşayan insanlar var. Bizim gelinimizin ailesi Hatay’da, konteyner daha iki üç ay önce verildi, onun da banyosu tuvaleti yok.

Maalesef o kadar para toplandı herkese bir düzen kurabilirlerdi bu kadar bebekler çocuklar insanlar perisan olmazdı nereye gitti o kadar para anlamıyorum perisan olduk

Maalesef o kadar para toplandı herkese bir düzen kurabilirlerdi bu kadar bebekler çocuklar insanlar perisan olmazdı nereye gitti o kadar para anlamıyorum perisan olduk
Bende onu anlamıyorum neredeyse bir ülke kuracak şekilde para toplandı. Eeee sonuç neden hala insanlar mağdur. Merkezi köyümü var yardım dediğin her yere ulaşmalı. Siz yine de vaz geçmeden sürekli yardım başvuralar yapın. Ahbaba ulaşmaya çalışın Bazı sosyal medya sayfaları oluyor onları yazın yayınlarlar belki. Aklıma bunlar geldi çünkü aylık gıda yardımıyla çözülecek gibi değil size ev lazım eşya lazım. En azından merkezde olsanız çocuğunuzda kreş yaşındaysa kreşe verip sizde çalışırsınız daha iyi geçinirsiniz

İnanın bu yazdıklarınızı yeni öğreniyorum konu sahibi de yazınca çok şaşırdım çünkü çok yardım toplandı ve çok sözler verildi. Ben her şey yoluna germiş. Deprem zedelere ev yada ev kirası, eşya yardımları, iş olanakları veriliyor diye biliyorum Çünkü her seferinde yaralar sarıldı kimseyi mağdur durumda bırakmadık diye haberler görüyorum her yerde

Her yere başvurdum hatay yardım noktası diye whatsap grupları var onlara yazıyorum kimse cevap bile vermiyorlar yardımlar bitti artık diyorlar ama biz yardım felan görmedik daha benim kızım 11 aylık kime bırakayım da çalışayım köyde yaşıyoruz merkez çok uzak gidip gelme şansım yok ne bir eşyamız var ne çocuğumun eşyası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…