Eviniz yıkıldıysa konteynır için başvurmadınız mı ya da bir eve girip de kira yardımı almadınız mı? Depremzedelere az da olsa bir para yattı ve evi hasarlananlara da sanırım ekstradan para verildi. İlçe belediye ve bakanlık akrabama ulaşıp ilgilendiler ama onlar sosyal yardım bir şeyine gidip başvurup da aldılar.
Siz hiç mi gitmediniz en azından ilçe kaymakamlığına? Köyde oturup da yardım beklemeyin. Gidip başvuru yapın eğer yapmadıysanız. Tam emin olmamakla beraber ya kiraya çıkıyorsunuz ve kiraya yardım ediliyor ya da konteynır talep ediyorsunuz.
Eviniz yıkıldıysa konteynır için başvurmadınız mı ya da bir eve girip de kira yardımı almadınız mı? Depremzedelere az da olsa bir para yattı ve evi hasarlananlara da sanırım ekstradan para verildi. İlçe belediye ve bakanlık akrabama ulaşıp ilgilendiler ama onlar sosyal yardım bir şeyine gidip başvurup da aldılar.
Siz hiç mi gitmediniz en azından ilçe kaymakamlığına? Köyde oturup da yardım beklemeyin. Gidip başvuru yapın eğer yapmadıysanız. Tam emin olmamakla beraber ya kiraya çıkıyorsunuz ve kiraya