depresyon hali

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Sevgilimden ayrıldım 2 gündür başım ağrıyor hayatın anlamı yok bitkin uykusuzum. Bu hep böyle mi gidecek. O kadar kötüyüm ki ben ayrıldım buna mecburdum. Varlığı da yıpratıyor yokluğu da.
Bu ruh halini en kısa zamanda nasıl yenebilirim hanımlar.?

Ben çok üzgünken ilk aşamada hep ağlarım. Uyurum, baya uyurum. Sonra aşırı bir enerji sarar. Dünyadaki bütün işleri yapabilecek güç gelir. Kafamı başka şeylere yönlendirdikçe de o bunalım biter zaten.

Aynı durumu yıllar önce yaşadım canım. Ayrıldım birkaç ayı gözlerim hep yaşlı hayattan zevk alamayarak geçirdim. Benim durumum farklıydı gerçi terk edilmiştim. Ama hepsi geçti şimdi çok mutlu bi evliliğim 1 buçuk aylık oğlum var :) zaman her şeyin ilacı. Sadece kendini eve kapatma bu süreçte. Arkadaşlarınla görüş bol bol dışarı çık. Komedi dizileri filmleri izle. Yalnız kalıp çok düşünme. Telefonundaki hüzünlü şarkıları da sil :D

Ben çok üzgünken ilk aşamada hep ağlarım. Uyurum, baya uyurum. Sonra aşırı bir enerji sarar. Dünyadaki bütün işleri yapabilecek güç gelir. Kafamı başka şeylere yönlendirdikçe de o bunalım biter zaten.
Bende sürekli uyuyorum kimseyle konuşmuyorum

Önceki konularda vardı. Evlenmek istediğini söylüyor ama birikim yapmıyor arkadaşlarına yediriyor. Başka kızlarla muhattap oluyor ister istemez.
Haklısın o zaman ayrılmakta
Kendini dışarı at dolaş

Sevgilimden ayrıldım 2 gündür başım ağrıyor hayatın anlamı yok bitkin uykusuzum. Bu hep böyle mi gidecek. O kadar kötüyüm ki ben ayrıldım buna mecburdum. Varlığı da yıpratıyor yokluğu da.
Bu ruh halini en kısa zamanda nasıl yenebilirim hanımlar.?
En iyisini yaptinda sevgiliyken ayrildin ya cocuklu dul kalsaydin yoluna bak bence

Bana teselli veren en olumlu yorum. :KK61:

Kendi değerini başkalarinin sana yaptıklarıyla ölçme tatlım. Silkelen ve kendine gel :) ölümün bile yası 3 gündür. Farz et ki o öldü. 3 gün üzül sonra hayatına devam et. Kimse için değmez...

Zor zamanlardan geçiyorsunuz, çok da yeni üstelik. Ayrılık acısını örtmek yerine biraz yaşamak lazım. İlla ki anılar bir süre peşinizi bırakmayacak ama zamanla uzaklaşacaksınız onlardan.

Her bitiş, yepyeni bir başlangıç. Mutlu olursunuz umarım.

Zor zamanlardan geçiyorsunuz, çok da yeni üstelik. Ayrılık acısını örtmek yerine biraz yaşamak lazım. İlla ki anılar bir süre peşinizi bırakmayacak ama zamanla uzaklaşacaksınız onlardan.

Her bitiş, yepyeni bir başlangıç. Mutlu olursunuz umarım.
Teşekkür ederim, umarım.

Normal tabi daha çok yeni ayrılık. Her biten ilişkinin bir yas dönemi oluyor. Bence üzüntüyü baskılayarak devam etmek daha kötü, ileride bir şekilde çıkar.

Ama kafayı dağıtmak için yapılacak şeyler var. Örneğin komedi dizileri izleyebilirsin. Romantik komediler de iş görür. Bestseller kitaplar okuyabilirsin, akıcı, elden düşmeyen ama sabun köpüğü. Zihin meşgul oldukça düşünmeye fırsat bulamazsın.

Bu dönemde bir de arkadaşlarla gezip tozmak lazım. Bol bol sohbet etmek, neşeli ortamlara girmek, gülmek eğlenmek daha hafif atlatmanızı sağlar.

Normal tabi daha çok yeni ayrılık. Her biten ilişkinin bir yas dönemi oluyor. Bence üzüntüyü baskılayarak devam etmek daha kötü, ileride bir şekilde çıkar.

Ama kafayı dağıtmak için yapılacak şeyler var. Örneğin komedi dizileri izleyebilirsin. Romantik komediler de iş görür. Bestseller kitaplar okuyabilirsin, akıcı, elden düşmeyen ama sabun köpüğü. Zihin meşgul oldukça düşünmeye fırsat bulamazsın.

Bu dönemde bir de arkadaşlarla gezip tozmak lazım. Bol bol sohbet etmek, neşeli ortamlara girmek, gülmek eğlenmek daha hafif atlatmanızı sağlar.
Öyle bir ortam ne yazık ki yok sanırım kafayı yiyeceğim

Back
X