- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konularda vardı. Evlenmek istediğini söylüyor ama birikim yapmıyor arkadaşlarına yediriyor. Başka kızlarla muhattap oluyor ister istemez.Peki neden ayrildiniz
Bende sürekli uyuyorum kimseyle konuşmuyorumBen çok üzgünken ilk aşamada hep ağlarım. Uyurum, baya uyurum. Sonra aşırı bir enerji sarar. Dünyadaki bütün işleri yapabilecek güç gelir. Kafamı başka şeylere yönlendirdikçe de o bunalım biter zaten.
Haklısın o zaman ayrılmaktaÖnceki konularda vardı. Evlenmek istediğini söylüyor ama birikim yapmıyor arkadaşlarına yediriyor. Başka kızlarla muhattap oluyor ister istemez.
En iyisini yaptinda sevgiliyken ayrildin ya cocuklu dul kalsaydin yoluna bak benceSevgilimden ayrıldım 2 gündür başım ağrıyor hayatın anlamı yok bitkin uykusuzum. Bu hep böyle mi gidecek. O kadar kötüyüm ki ben ayrıldım buna mecburdum. Varlığı da yıpratıyor yokluğu da.
Bu ruh halini en kısa zamanda nasıl yenebilirim hanımlar.?
Bana teselli veren en olumlu yorum.Hayatina anlam katan şey sadece bir erkek miydi?
Kesinlikle katılıyorum.En iyisini yaptinda sevgiliyken ayrildin ya cocuklu dul kalsaydin yoluna bak bence
Bana teselli veren en olumlu yorum.![]()
İyi yapmissin ayrilmakla o zaman,vakit gecirecek ugraslar bulsan,kursa gitmek,orgu ormek vsÖnceki konularda vardı. Evlenmek istediğini söylüyor ama birikim yapmıyor arkadaşlarına yediriyor. Başka kızlarla muhattap oluyor ister istemez.
Teşekkür ederim, umarım.Zor zamanlardan geçiyorsunuz, çok da yeni üstelik. Ayrılık acısını örtmek yerine biraz yaşamak lazım. İlla ki anılar bir süre peşinizi bırakmayacak ama zamanla uzaklaşacaksınız onlardan.
Her bitiş, yepyeni bir başlangıç. Mutlu olursunuz umarım.
Öyle bir ortam ne yazık ki yok sanırım kafayı yiyeceğimNormal tabi daha çok yeni ayrılık. Her biten ilişkinin bir yas dönemi oluyor. Bence üzüntüyü baskılayarak devam etmek daha kötü, ileride bir şekilde çıkar.
Ama kafayı dağıtmak için yapılacak şeyler var. Örneğin komedi dizileri izleyebilirsin. Romantik komediler de iş görür. Bestseller kitaplar okuyabilirsin, akıcı, elden düşmeyen ama sabun köpüğü. Zihin meşgul oldukça düşünmeye fırsat bulamazsın.
Bu dönemde bir de arkadaşlarla gezip tozmak lazım. Bol bol sohbet etmek, neşeli ortamlara girmek, gülmek eğlenmek daha hafif atlatmanızı sağlar.