Depresyon (lohusalık)

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi durumum hic iyi degil. Inanin oyle kirizler geliyor ki yasamak istemiyorum

Aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi durumum hic iyi degil. Inanin oyle kirizler geliyor ki yasamak istemiyorum

Suan degil ama baya yasadim bu durumu. Zor atlattim. Merak etmeyin gececek.
Yalniz kalmamaya calisin. Arada gelip bebise 1 2 saat bakacak biri varsa yuruyuse cikin kuafore gidin hic bir sey yapamazsaniz guzel bir dus alin. Ben baya fenaydim. Annem bebege bakti her gun kahvemi alip yuruyus yaptim. Geldim dus aldim. Sonra yine aksam 1 saat gibi ciceklerle ugrastim bakim sulama besleme temizlik vs. Stres aticak bir seyler bulun.

Kıyamam.. Nasıl birşey bilmiyorum ama sakin olun.
"meleğim doğdu" yazmışsınız ne güzel.
Umarım meleğinizin kokusu, tatlılığı sizi diplerden göklere çıkarsın.
Şifa diliyorum Allahtan, ferahlık versin.
Sag olun o olmasa ne yaparim bilmiyorum.

Bebegin hayırli olsun bitanem.seni cok iyi anliyorum. Bende yaşadim. Eve gelen misafirleri kovuyordum oğluşuma nazar degecek diye. 40ım çıkınca gecti ama. Senin ne gibi sıkıntın oluyo

Suan degil ama baya yasadim bu durumu. Zor atlattim. Merak etmeyin gececek.
Yalniz kalmamaya calisin. Arada gelip bebise 1 2 saat bakacak biri varsa yuruyuse cikin kuafore gidin hic bir sey yapamazsaniz guzel bir dus alin. Ben baya fenaydim. Annem bebege bakti her gun kahvemi alip yuruyus yaptim. Geldim dus aldim. Sonra yine aksam 1 saat gibi ciceklerle ugrastim bakim sulama besleme temizlik vs. Stres aticak bir seyler bulun.
Yanliz kalmiyorum suan ama krizler gittikce artiyo beraberinde hic bulantisi yapmaya basladi inanin daha oncede depresyon gecirdim ama ilk defa olumu dusundum

Lojusalık depresyonunu dıbıne kadar yasayanlardanım ılk etapta cocugu kabullebemedım agladıgında goturun dıye bagırmaya baslıyordum sonra hamılelıkte cok kılo almıstım hamıle kalmadan once cok zayıftım eskı kıyafetlerının ıcıne gıremedıgım ve cevremden aldıgım aa be kadar cokmussun kılo almıssın yorumlarıda tuz bıber oldu bebek olmadan once cok rahat bı hayatım vardı sorumluluk olayı agır bastı uykusuzluktan butun sınırlerım alt yst olmustu işe gıtmedım 2 yıl bunun gibi seyler ve depresyonun dınine vurdum bu tam olarak 3 ay surdu su an guluyorum yadadıklarıma susn ısr gıderken aglıyorum cocugumu bırakmak ıstemıyorum geryere bebegımle gudıyorum onunla konusup sıhbet edıyorum onsyz bır hayat dusunemıyorum aldıgım 25 kıloyu ıse 26 kılo olarak gerı verdım yanı demem o kı hersey gecıyor bıraz zaman sabır

benim kizim 5 aylik. 5 ay once cok agir geçirmiştim. geçirmeyen cok azdir bunu. bebegimi kabullenemediniz
Bebegi isteyerek yaptim planli oldu hatta hamile kalmam icin tedavi olduk anne olmak aldigim en iyi karardi diye bilirim dogdugunda da hayatimin en guzel anlami diye dusundum hala oyle biz aile olarak depresyona yatkiniz biraz.

Bebegi isteyerek yaptim planli oldu hatta hamile kalmam icin tedavi olduk anne olmak aldigim en iyi karardi diye bilirim dogdugunda da hayatimin en guzel anlami diye dusundum hala oyle biz aile olarak depresyona yatkiniz biraz.
kusura bakmayin internetim yavas oldugu icin yazdiginiz cevabi gec gordum. suan sizi sorumluluk uykusuzluk yorgunluk depresyona i itiyor olabilirmi

Ben de bu depresyonu çok ağır yaşadım. Senin durumun nasıl bilmiyorum ama doğuma güle oynaya giden ben 3 gün sonra bunalımdaydım. İnan oturup kendimimi bebeğimimi öldürsem diye düşünürdüm. Nefesim kesiliyordu içim daralıyodu. Öfkeden mutsuzluktan sıkıntıdan çocuğumu gözüm görmüyordu. Çok kötü bir anne olacağımı ve oğlumu hiç sevemeyeceğimi zannedip bir de vicdan azabıyla yanıyordum. Ama geçiyor. Sadece kendine hep bunu hatırlat. GEÇECEK. GEÇECEK. GEÇECEK... Ben 3 ay sonra kendime gelmeye başladım. Şimdi yıl aradan sonra Allah nasip ederse 2. bebeği düşünüyorum. Bu kez ruhsal anlamda kendimi daha güclü hissediyorum. Bu kez o üç ayı kaçırmıycam. İnşallah bebeğimin her saniyesinin tadını çıkarıcam. Sana tavsiyem kendine zaman yarat yarım saat bile olsa imkanın varsa yürüyüş yap. ve yakınlarından yardım istemekten çekinme.

kusura bakmayin internetim yavas oldugu icin yazdiginiz cevabi gec gordum. suan sizi sorumluluk uykusuzluk yorgunluk depresyona i itiyor olabilirmi
Bende asagilik komleksi var en ufak laf en ufak soz kafami duvara carmama yetiyor yada kendime vurmama

Bende asagilik komleksi var en ufak laf en ufak soz kafami duvara carmama yetiyor yada kendime vurmama
bu asagilik kompleksi degil. ofkenizi kontrol edemiyosunuz. ev cok kalabaliksa buda sizi bunaltir. sizi anlayan yardimi dokunan bir kisi kalsa yeter. mumkunse eşinizi bebek bakimina alistirin

Ben de bu depresyonu çok ağır yaşadım. Senin durumun nasıl bilmiyorum ama doğuma güle oynaya giden ben 3 gün sonra bunalımdaydım. İnan oturup kendimimi bebeğimimi öldürsem diye düşünürdüm. Nefesim kesiliyordu içim daralıyodu. Öfkeden mutsuzluktan sıkıntıdan çocuğumu gözüm görmüyordu. Çok kötü bir anne olacağımı ve oğlumu hiç sevemeyeceğimi zannedip bir de vicdan azabıyla yanıyordum. Ama geçiyor. Sadece kendine hep bunu hatırlat. GEÇECEK. GEÇECEK. GEÇECEK... Ben 3 ay sonra kendime gelmeye başladım. Şimdi yıl aradan sonra Allah nasip ederse 2. bebeği düşünüyorum. Bu kez ruhsal anlamda kendimi daha güclü hissediyorum. Bu kez o üç ayı kaçırmıycam. İnşallah bebeğimin her saniyesinin tadını çıkarıcam. Sana tavsiyem kendine zaman yarat yarım saat bile olsa imkanın varsa yürüyüş yap. ve yakınlarından yardım istemekten çekinme.
dogumdan beri asla 2.yi yapmam dedim ama benden bigun dusunurmuyumki yasadiklarimi unutup .d

Back
X