- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
Aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi durumum hic iyi degil. Inanin oyle kirizler geliyor ki yasamak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem destek oluyo ama onuda canindan bezdiriyorum bazen sanki kadini hasta edicem diye korkuyorum.Yanınızda size destek olacak kimse yok mu?
Lohusa kadın yalnız bırakılmamalı derler ama..
Aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi durumum hic iyi degil. Inanin oyle kirizler geliyor ki yasamak istemiyorum
Sag olun o olmasa ne yaparim bilmiyorum.Kıyamam.. Nasıl birşey bilmiyorum ama sakin olun.
"meleğim doğdu" yazmışsınız ne güzel.
Umarım meleğinizin kokusu, tatlılığı sizi diplerden göklere çıkarsın.
Şifa diliyorum Allahtan, ferahlık versin.
Yanliz kalmiyorum suan ama krizler gittikce artiyo beraberinde hic bulantisi yapmaya basladi inanin daha oncede depresyon gecirdim ama ilk defa olumu dusundumSuan degil ama baya yasadim bu durumu. Zor atlattim. Merak etmeyin gececek.
Yalniz kalmamaya calisin. Arada gelip bebise 1 2 saat bakacak biri varsa yuruyuse cikin kuafore gidin hic bir sey yapamazsaniz guzel bir dus alin. Ben baya fenaydim. Annem bebege bakti her gun kahvemi alip yuruyus yaptim. Geldim dus aldim. Sonra yine aksam 1 saat gibi ciceklerle ugrastim bakim sulama besleme temizlik vs. Stres aticak bir seyler bulun.
begenmissiniz yorumumu ama cevap yazmamissinizz. kotu olma sebebiniz bebeği kabullenememekmiAranizda lohusa depresyonu yasayan varmi durumum hic iyi degil. Inanin oyle kirizler geliyor ki yasamak istemiyorum
Bebegi isteyerek yaptim planli oldu hatta hamile kalmam icin tedavi olduk anne olmak aldigim en iyi karardi diye bilirim dogdugunda da hayatimin en guzel anlami diye dusundum hala oyle biz aile olarak depresyona yatkiniz biraz.benim kizim 5 aylik. 5 ay once cok agir geçirmiştim. geçirmeyen cok azdir bunu. bebegimi kabullenemediniz
kusura bakmayin internetim yavas oldugu icin yazdiginiz cevabi gec gordum. suan sizi sorumluluk uykusuzluk yorgunluk depresyona i itiyor olabilirmiBebegi isteyerek yaptim planli oldu hatta hamile kalmam icin tedavi olduk anne olmak aldigim en iyi karardi diye bilirim dogdugunda da hayatimin en guzel anlami diye dusundum hala oyle biz aile olarak depresyona yatkiniz biraz.
ben lohusayken devamli derdimi anlatip bu cevabı duymak isterdim :) geciyormus gercektenGecicek canim üzülme
Bende asagilik komleksi var en ufak laf en ufak soz kafami duvara carmama yetiyor yada kendime vurmamakusura bakmayin internetim yavas oldugu icin yazdiginiz cevabi gec gordum. suan sizi sorumluluk uykusuzluk yorgunluk depresyona i itiyor olabilirmi
bu asagilik kompleksi degil. ofkenizi kontrol edemiyosunuz. ev cok kalabaliksa buda sizi bunaltir. sizi anlayan yardimi dokunan bir kisi kalsa yeter. mumkunse eşinizi bebek bakimina alistirinBende asagilik komleksi var en ufak laf en ufak soz kafami duvara carmama yetiyor yada kendime vurmama
dogumdan beri asla 2.yi yapmam dedim ama benden bigun dusunurmuyumki yasadiklarimi unutup .dBen de bu depresyonu çok ağır yaşadım. Senin durumun nasıl bilmiyorum ama doğuma güle oynaya giden ben 3 gün sonra bunalımdaydım. İnan oturup kendimimi bebeğimimi öldürsem diye düşünürdüm. Nefesim kesiliyordu içim daralıyodu. Öfkeden mutsuzluktan sıkıntıdan çocuğumu gözüm görmüyordu. Çok kötü bir anne olacağımı ve oğlumu hiç sevemeyeceğimi zannedip bir de vicdan azabıyla yanıyordum. Ama geçiyor. Sadece kendine hep bunu hatırlat. GEÇECEK. GEÇECEK. GEÇECEK... Ben 3 ay sonra kendime gelmeye başladım. Şimdi yıl aradan sonra Allah nasip ederse 2. bebeği düşünüyorum. Bu kez ruhsal anlamda kendimi daha güclü hissediyorum. Bu kez o üç ayı kaçırmıycam. İnşallah bebeğimin her saniyesinin tadını çıkarıcam. Sana tavsiyem kendine zaman yarat yarım saat bile olsa imkanın varsa yürüyüş yap. ve yakınlarından yardım istemekten çekinme.