- Konu Sahibi gunduzgece123
Canım benimde hamileliğim de başladı hastalanma korkusu .. hamileliğim biyolojik yönden çok ağır geçti hamilelik değil de hastalık kapmış m ve hayatım öyle geçecek gibi geliyordu. Şuan lohusa ym ve baş dönmesi kalp çarpıntısı n dan çok huzursuz oluyorum tekrar hasta mi olacağım diye .. Elhamdulillah dualarımi da ediyorum .. Nasıl geçti sizinkiMerhaba ben de de çok kötü korku oldu ölüm korkusu hasta olacağım öleceğim biyerimdem bi hastalik cikacak diye surekli korkuyodum iki kere psikoloji doktoruna gittim bi ise yaramadi insanin kendi kendinin doktoru olmasi lazim bi de sanirim iman eksikliginden de kaynaklandigini dusunuyorum. Namaz kilip dua etmeye basladim sonra atlattim suan ikinciyi dogurdum. Birbucuk aylik iyiyim suan bi de yalniz kalmayin ben annemlerin yanina geldim cok yardimci oldu annem ben sadece bebegimle ilgileniyorum. Komşular geliyo sohbet ediyoruz kendi evimde böle bi imkanım yoktu tektim bide ilk çocukta çok acemi oluyo insan. Sana tavsiyem çok dua et ve tek kalma evde insan evde tek olunca herşey ona bakıyo yetisemiyo insan herşeye bilgili biri olursa bi yol gösteren olur en azindan