- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
HAyır lütfen çok üzüldüm sana.Bende 13 gun oldu dogum yapali bebeğim 10 gun kuvezde kaldi dogarken su yuttug icin cok zor bir 10 gundu gozlerimi kapattim ayni seyler canlanio neyseki simdi iyi kucagima aldim Allaha şükür fakat simdi balkona bile cikamiuorum bebegime bosey olcak die mersin cok.sicak die yaylaya geldik annemlerin yanina klimada hasta olmasin die yardim.edenim çok şükür fakat evime gidemedigim.icin kendimi cok kotu hissediyorum sanki hep boyle olcakmis gibi ki ben evimi cok.seven biriyim evsiz barksizmisim gibi heran cocuguma bisey olcakmis gibi uyurken basina birini dikmeden odadan disari cikamiyorum kulagimda hala yenidogan yogun bakiminin zil sesi var heran onu benden geri alacaklar sanki aglamaktan direncim kalmadi artik
Benim yavrum da 5 gün küvezde kaldı.
Ve hiçkimsem yoktu hala kimsem yok.
Tek başıma baktım 1.800 gr el kadar bebeğe.
Lütfen yavrun şuan yanında ailen yanında,
Böyle yaparak kendini üzme bebeğini çok seviyorsun ona en çok ihtiyaç duyduğu zamandasın.
Bol bol sarıl yavruna,emzir öp kokla sevdiklerinle bebeğin uyuduğunda çayınızı kahvenizi için.
Niceleri var çok şükür hemen atlatmışsınız.
Keyif alabileceğin şeyleri ailenle yap ne güzel yanlız değilsin işte.
Güzel düşün güzel olsun. Yavrun şuan senin yanında sağlıklı huzurlu günler diliyorum.