depresyon!!!!

Psikolog en güzeli bence cevrenizdeki insanlarla dertlesmektense. Dusunun sadece sizin ve psikologun arasında kalıyor ne anlatırsanız anlatın ve gercek anlamıyla rahatlatıyor
gerçekten de diğer insanlara ne kadar anlatabiliyorsun ki? arkadaşlarıma hiç güvenmiyorum..

gerçekten kurtulmak istiyorum artık o kadar üstüme geliyor ki oysa ben ona ne yapabilirim... bir tek benim söylediklerim onun zoruna gidiyor çünkü beni sevmiyor hep hakaret ediyor

Kk sayesinde boyle anneye sahip olan tek kendim olmadigini gordum...bende annem yuzunden cok piskologa gittim hepsinin dedigi ayaklarimin ustunde durup ondan uzak durmami oldu..o zmanlar sartlar geregi olsa anlayamadim uzak duramadim taki hayatimda duzelme imkani kalmayacak sekildr s...cna kadar..bir kac yildir kendimi onun belasindan turlu turlu duygusallikla basimda cevirdigi entrikalardan koruyorum artik gorusmeyerek..

Kk sayesinde boyle anneye sahip olan tek kendim olmadigini gordum...bende annem yuzunden cok piskologa gittim hepsinin dedigi ayaklarimin ustunde durup ondan uzak durmami oldu..o zmanlar sartlar geregi olsa anlayamadim uzak duramadim taki hayatimda duzelme imkani kalmayacak sekildr s...cna kadar..bir kac yildir kendimi onun belasindan turlu turlu duygusallikla basimda cevirdigi entrikalardan koruyorum artik gorusmeyerek..
Geçmiş olsun diyeyim o zaman canım.. bende mesaji yazarken kimse bana hakvermez diye düşünüyordum ama demek ki yaşayıp anlayan varmış gerçekten.. insan çocugunun kötülüğnü nasıl ister? Yüzüme karşı neler neler söylüyor diğer kız kardeşlerime de öyle.. babamı sevmediğinden yapıyor dicem ama bir tek abimi seviyor. Abim ne derse desin kızmıyor.. ilerde abin evlenince onun yanında kalacam gelinim bakar bana diyor. Yani henuz tanimadigi gelinini bizden çok seviyor...

Geçmiş olsun diyeyim o zaman canım.. bende mesaji yazarken kimse bana hakvermez diye düşünüyordum ama demek ki yaşayıp anlayan varmış gerçekten.. insan çocugunun kötülüğnü nasıl ister? Yüzüme karşı neler neler söylüyor diğer kız kardeşlerime de öyle.. babamı sevmediğinden yapıyor dicem ama bir tek abimi seviyor. Abim ne derse desin kızmıyor.. ilerde abin evlenince onun yanında kalacam gelinim bakar bana diyor. Yani henuz tanimadigi gelinini bizden çok seviyor...

Boyle bi hastalik oldugunu biliyormuydun...
Ceza evlerindeki kadinlarin cogunun annesinde boyle bi hastalik oldugu bile tespit edilmis..erkek cocuguni padisah gibi goruyordur..bu
kendilerine sevmedikleri

bu kadinlar kiz cocuklarini, ozellikle buyuk olan kiz cocugunu kendiyle ozdeslestirip ona hakaret edip kucuk dusurerek kendini raharlatiyor

bu kadinlar kiz cocuklarini, ozellikle buyuk olan kiz cocugunu kendiyle ozdeslestirip ona hakaret edip kucuk dusurerek kendini raharlatiyor
aa çok şaşırdım ilk defa duyuyorum teşekkürler söylediğin için.. öyleyse bu hastalıktan annemde var çocukluğumuzdan beri hep bana ve kızkardeşlerime hakaret eder ne yapsak begenmez. Abime toz kondurmaz o erkek, o abi der.. Annem doğu tarafından olduğu için böyle davrandığını düşünüyorduk bizde. hani o taraflar erkeğe önem verir ya

fazla sarılmasın bu devirde kimse kimseyi çekmiyor
kadınlar değil kaynana kocaya bile tahammül etmiyorlar

fazla sarılmasın bu devirde kimse kimseyi çekmiyor
kadınlar değil kaynana kocaya bile tahammül etmiyorlar
babaannemle aynı evde kalıyoruz herkesi kendi gibi sanıyor sanırım. Zaten kendimi bildim bileli şöyle der yaşlansak elin adamı (damat) eve koymaz bizi falan. varsa yoksa oğlu işte. yarın birgün o gelin buna bi bakmasında göreyim onu tek tek hatırlatacam bu lafları

babaannemle aynı evde kalıyoruz herkesi kendi gibi sanıyor sanırım. Zaten kendimi bildim bileli şöyle der yaşlansak elin adamı (damat) eve koymaz bizi falan. varsa yoksa oğlu işte. yarın birgün o gelin buna bi bakmasında göreyim onu tek tek hatırlatacam bu lafları

O gunler cabuk gelir canim annenin gozyaslariyla sana yalvardigi helallik istedigi gunlerde gelir

O gunler cabuk gelir canim annenin gozyaslariyla sana yalvardigi helallik istedigi gunlerde gelir
O zaman diyeceğimi biliyorum ben ona. Ama insallah ona bakmak zorunda kalmak çünkü içimde hiç sevgi kalmadı. Aynı evde yaşamak istemem tekrar...

çok bunalıyorum... son 1 senedir kendi kendime konuşmaktan kafayı yicem. yaz tatili başladı eve geldim sıkıntılarım geçer zannettim ama aksine fazlasıyla arttı. Acaba diğer anne ve babalarda mı benimkiler gibi problemli ?? Tabi hiç zannetmiyorum kimin annesi durduk yere kızına küsüyor? ya da sürekli kızına beceriksiz muamelesi yapıyor ki?
Dert dinleyecek bayanlar....??
Annemle yaşamıyorum ama babam tam bir sıkıntı tanımlayamıycam Allah yardımcın olsun

Back
X