- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 36
- Konu Sahibi bodrum salatasi
-
Yurtdışına evlenmek de güllük gülistanlık değil Almancı ailelerin kafalar genelde 70lerde...
Yurt dışı dediğiniz durum bana biraz tuhaf geldi açıkçası.Eşine yardım etmeyen bir sürü erkek orada da var çünkü.Kültür olarak bakıyorsanız olaya oranın kültürüne alışmış biri zaten görücü ister mi bilemedim...
Bence de öyle. Konu sahibine sadece iyi örnekler denk gelmiş. Ben de yurt dışında olan tanıdıklarıma bakınca hiç eşlerine yardım ettiklerini görmedim.Yurt dışı dediğiniz durum bana biraz tuhaf geldi açıkçası.Eşine yardım etmeyen bir sürü erkek orada da var çünkü.Kültür olarak bakıyorsanız olaya oranın kültürüne alışmış biri zaten görücü ister mi bilemedim...
Bu durumun üstüne Türkçe bilmesini bekliyorsunuz değil mi? Çünkü diğer konunuzda ingilizcem iyi değil demişsiniz. İyice daraltıyor arayışınızı.
Konu sahibine mi yazacaktınız ?
Bu durumun üstüne Türkçe bilmesini bekliyorsunuz değil mi? Çünkü diğer konunuzda ingilizcem iyi değil demişsiniz. İyice daraltıyor arayışınızı.
Yok sizin yorumunuza ekleme yapmak istedim, bakınız olarak.
Türkiyede de eşine yardım eden erkekler var demek ki keramet yurtdışında değil. Buralardan siz kendiniz bulsanız
Olay erkek ile konuşunca ona yazılıyorum anlamasın diye kaçıyorum sanki 29 yaşında değil daha küçüğüm
Bence de öyle. Konu sahibine sadece iyi örnekler denk gelmiş. Ben de yurt dışında olan tanıdıklarıma bakınca hiç eşlerine yardım ettiklerini görmedim.
okumuş bir insanın yazdıkları bu şekildeyse okumamışlar ne yazar merak ediyorum. Kafanıza göre birini bulacaksınız ev işleri de dışarı işleri de ortak olsun istiyorum diyeceksiniz. Üstüne bastıra bastıra söylediğiniz gibi okumuş ve güzel bir kızsanız kafa dengi birini bulmak o kadar zor olmamalı çevreniz kaptan mağara adamlarıyla dolu değilse. Bir de şu cinsiyetinizle barışın artık 29 yaşında bir kadın olduğunu söylemekten bu kadar çekinmemeli okumuş bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?