Depresyonda miyim ¿

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Selam . Sürekli uyumak ve hic bi sey yapmak istemiyorum cok halsiz ve bitkinim. Sabahlari uyaninca genelde her seyden nefret ederek uyaniyorum sizce bunlar normal mi mutsuz muyum

Evet bencede mutsuzsunuz sizi heyecanlandırıcak bişeyler olmalı hayatınızda çıkıp sosyalleşseniz iyi olur dediğiniz gibi depresyonlada ilgili bir durum olabilir.

Havalardan da olabilir, amaçsızlıktan boşluktan da. Tatilde misiniz? Motive edecek videolar izleyebilir, kitap okuyabilirsiniz

Bu durum ne kadardir sürüyor?
Aslina bakarsan burun estetigi oldum benim icin buyuk bir karardi maalesef istedigim gibi olmadi cok stres yaptim yuzum hep sivilce olmustu ilk gunler bunlar. simdi pek takmiyorum ama. Sonra 1 ay gecti sacimi boyadim fotoyu gosterdigim halde adam alakasiz bi boya yapti. Hic bi sey istedigim gibi olmuyo diye kendimi uzdum agladim. Bunu da atlattim sayilir olmuyorsa olmuyor dedim demesine. Simdi de kendimi yalniz hissediyorum

Havalardan da olabilir, amaçsızlıktan boşluktan da. Tatilde misiniz? Motive edecek videolar izleyebilir, kitap okuyabilirsiniz
Tatildeyim evet ama tatilim de istedigim gibi gecmedi. Surekli evdeydim .baslarda kitap okuyodum guzel simdi onu da yapasim yok

Tatildeyim evet ama tatilim de istedigim gibi gecmedi. Surekli evdeydim .baslarda kitap okuyodum guzel simdi onu da yapasim yok
Ne güzel işte evdeyseniz akşam üstü bisiklete binin, kitap okuyun, sene içinde izlemek istediğiniz filmleri izleyin. Bir de benim çok işime yarayan bişeyi tavsiye edeyim, kendinizi mutsuz hissettiğinizde hemen bi duşa girin, kremlerinizi sürün, cildinize kendinize bakın. Canlandıracaktır eminim

Canim selam 1.si narkozu atamadin 2. Mevsim gecislerinde bilhassa bahar aylarinda sinir sistemi zayif kisiler etkilenir hemde burnunu taktin kafana bende sivilceleri takmistim aneztezi dokundu yuzum.cok sismisti sivilce gozenek ne var sa cikti yuzumde 6 aydir boyleyim ,sozum meclisten disari bend3 ayni durumdayim baharda deliler azarmis der buyuklerimiz

Bence şuan burun estetiği yaptıranlarin genel durumu bu tv izlesem bile burunlara bakıyorum her seyi buruna bağlıyorum herkesden burnum hakkında yorum bekliyorum. Eşim iyice kafa gitti senin diyor bestanbul benimde yüźümu sivilce bastı anesteziden sonra bide yediklerime hic dikkat etmiyorum ondan da iyice şişmeye basladım
Rapunzela canım evdeyim demişsin evde olmak berbat bişey gerçekten daha çok kafaya takıyosun her şeyi. Keşke çalışırken olsaymışım diyorum evde daha zormuş. Yani depresyon degil canım hepimizin şuanki ruh hali öyle

Ayni yollardan gectim arkadasim yeni toparliyorum :)

D vitamini eksikliği de olabilir depresyon da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…