- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Bilmem kaç yaşında çocuk kaybedenin derdi kendine doğmadan kaybedenin derdi de kendine ağırdır. Sen kim oluyorsun ki kıyaslama yapabiliyorsun ? Evlat kaybedince üzülmenin derecelerimi var. Bende bebeğimi kaybettim. Senin mantıksızlığına göre gülüp geçmem gerekirdi çünkü bebeğim doğmadı. Doğmadığı için kendisi icin tutulan yası hak etmedi öyle mi? Türlü kapris yaptım eşime dünyayı dar ettim. Senin mantıksızlığına göre eşim beni boşasaydı öyle mi ? Ağzını açıp tek kelime etseydi kim kimi boşardı acaba. Kadın derdini açmış aldığı tepkiye bak amacın ne, sen aslansın muhteşemsin sen dertlerinin üstesinden gelmişsinmi desinler o zaman tatmin olur musun? İnsanların üzerindeki yükü almayacaksan yorumun ne işe yarıyor ?seni kendine getirmek icin oyle yorum yazdim sonra gercekten ne yasadi diye sordum. evet bu konudan bahsetmemissin bence oncelikle o konulardan bahsetmelisin cocugunu nasil kaybettin ir rahatsizligi vardi kurtaj yaptirma karari mi aldin bu mu sana agir gelen nedir bak kac yasinda evlatlarini kaybediyor insanlar