Depresyondayım...... :(

FxixSxixLTxixxixxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
98
0
86
Tekirdağ
Öncelikle iyi geceler kk'lılar

Yardımınıza çok ihtiyacım var. Derdimi hemen anlatmaya başlıyorum. Belki bileniniz vardır ben nişanlıyım. 1 seneden beri nişanlıyım. Benim nişanlımla sorunum şu ;
Üç senden beri beraberiz ve bir seneden beri nişanlıyız. Üç senden beri nişanlım doğru düzgün bir yerde çalışmadı şuanda da çalışmıyor. Bugüne kadarki derdim bu ve hala da devam ediyor. Ben adam olmasını bekliyorum ama o hala bugün yarın diye geçiştirip duruyor. Kötü tarafı da ben onu çok seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bırakmak istedim ama yapamadım. Yakın davranıyorum olmuyor. Soğuk davranıyorum anlamıyor anlamıyor anlamıyor...
Daha ne yapmam gerekli bilemiyorum. Ailem, arkadaşlarım, iş arkadaşlarım kısacası çevremdeki herkes nişanı atmamı istiyorlar bende düşündüm ama yapamadım çünkü seviyorum.
Evlendiğimiz zaman (tabiki bu gidişle evlenebilirsek) hala çalışmazsa diye de çok korkuyorum. Onunla ilgili önümü göremiyorum. Ayrılmakla ayrılmamak arasında kaldım. Sevdiğim için ayrılamıyorum ama bu olan olaylar yüzünden de ayrılmak istiyorum.
Üç sene içinde toplam bir sene çalıştı yada çalışmadı. Çoğu zaman kendi kendime ağlıyorum, kimseyle konuşmuyorum, içime kapandıkça kapanıyorum. Lütfen bana yardım edin zor durumdayım.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zor bir durum neden çalışmak istemiyor olabilirki evlenmek istiyorsa gerçekten bazı şeylerin farkında olması gerekir ailenize danışıp öyle karar verin ama iyi düşünün tabiyki önce sıkı bir konuşma yapı nişanlınızla anlatın yaşadığınız ikilemi belki sizi kaybetme duygusu bazı şeyleri hızlandırabilir..

kusura bakma canım ama yine çok net olacağım, sitedeki yavaşlıktan zaten zar zor yazıyorum konulara yorum....bu durumda senin değil de nişanlının depresyonda olması gerekirdi...sevdiği kız var ve nişanlı, aile, yuva kuracağım ama iş yok diye...tamam, kimseye acımasızlık edemem yapımda yok, bu zamanda ekmek aslanın ağzında değil midesinde ama nişanlın galiba birinin ona gel, buyur demesini bekliyor, kimse kimseye durduk yere iş vermez...bazı insanlar para için, ekmek için ne insanlarla uğraşıyor, milletin ağız kokusunu çekiyor..bence kesin bir dille konuş onunla, birşeyler için harekete geçsin...ondan bir çuval para kazanmasını beklemiyorsun ya, sadece düzenli bir işe girsin istiyorsun...bu hemen mümkün olmasa bile en azından uğraşması seni sevindirir ve bir yerlerden başlamalı artık..yaşınız kaç bilmiyorum ama nişan takacak kadar sorumluluk almışsınız...bu sorumluluğu alan erkek tüm görevlerini yerine getirmeli derim ben...sen de tabi ki destek ol, fazla da baskı yapıp bunalıma sokmak olmaz ama tavrını da koyman gerek...

Arkadaşım nişanlılık dönemi evliliğe hazırlıktır..
Hele ki bir de flört ederek birbirinizi tanıyarak,severek bu işe kalkmışsınız şimdiye sizin düğün hazırlıkları yapıyor olmanız gerekirdi..fisfisfis
Ama zaten başından beri çalışmıyormuş ki adam?
Yarın "sen beni bugüne kadar tanımadın mı,ben böyle bir adamım işte!" diye karşına dikilirse daha çok üzülmez misin?:delphin:
Nefret ederim ben tembel erkeklerden! Tam çalışıp koşturacağı yerde oturmayı tercih ediyor,iyi düşün derim,seni daha çok üzmez inşallah:teselli:

ben ona destek te oldum hem maddi hemde manevi
hani bir laf vardır ya ''maymun gözünü açtı'' diye ama geç oldu biraz
konuştum hemde defalarca öyle yaptım böyle yaptım olmuyor işte
en kötüsü de seviyorum :(
hep tamam düzelticem kendimi
güzel bi iş bulucam
bakalım bu son ama :(:(:(

tembel olup olmadığını anlamışsındır
bazı erkekler var müdürlük gibi tepeden inmek istiyorlar alt kademedeki işleri beğenmiyorlar
öyle çok erkek biliyorum bu yüzden bekliyor,iş beğenmiyor.
ya da kendine uygun iş bulamıyorlar.
ama sorumsuz gibi geldi bana yoksa her halukarda çalışırdı.
nişanlı sonuçta..
biraz da gamsızsa,işin var..

walla işin bayağı zor.. balık baştan kokar sözü tam yeridir bence...çevremde bu tip erkekler dolu...tüm gün boş boş otururlar...kahveden çıkmazlar...git iş bul deyince oram buram ağrıyo derler...üstüne üstlük karısını çalıştırıp onun parasına göz dikerler falan bunun gibi bir sürü örnek sayardım sana...hazır ewlenmemişken iyi düşün derim...çok seviyor olabilirsin...belki oda seni seviyodur..her ne kadar burdan belli olmasada...ama herşey karşılıklıdır sencede öyle değil mi??sen onun için fedakarlık yapıyosan oda senin için birşeyleri zorlaması gerekir..he olsun ben onu çok seviyorum beklerim yola gelicektir dersin ama huylu huyundan vazgeçmiyecektir!!! emin ol!!gerçekten önemli bir karar senin bu yaşların bir daha gelmiyecek cnm ...yazık değil mi sana elin beş para etmez adamı için kendini heba ediyosun...kimbilir ailende ne kadar üzülüyodur...gerçekten değmez cnm arkadaşım...aşk bi yere kadar ...yol yakınken dön derim:kahve:

ben ona destek te oldum hem maddi hemde manevi
hani bir laf vardır ya ''maymun gözünü açtı'' diye ama geç oldu biraz
konuştum hemde defalarca öyle yaptım böyle yaptım olmuyor işte
en kötüsü de seviyorum :(
hep tamam düzelticem kendimi
güzel bi iş bulucam
bakalım bu son ama :(:(:(

Çok üzgünüm..
Sadece sevmek hatta çooook sevmek karın doyurmuyor..:delphin:
İş bulmak kolay değil anlıyorum ama ciddi bir beraberliği olan bir erkeğin hayata daha farklı bakması gerekir..
Eğitim düzeyini bilmiyoruz ama şu anda tam paraya ihtiyacınız olduğu dönem,taşı sıkıp suyunu çıkarmalı..:bbo:

peki ne ile geçiniyor nişanlın canım çalışmıyorsa. evlilik bambaşka bişey sorumluluk isteyen bir kurum. onda şimdiden yoksa bu sorumluluk bırak. sevgi karın doyurmayacak evlendiginde çünkü. bir ömür diyoruz evliliğe ama seninki bu şekilde şimdiden belli sonucu.

cnm arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum, eskiden olsa belki bu kadar net söyleyemezdim ama tam da bugün karşı komşum aynı dertler yüzünden eşinden ayrılıp ev tuttu, artık kendine başka bi hayat kurdu, onlarda severek evlenmişlerdi 10 yıl önce, ama sevgi karın doyurmuyor çok klişe gibi gelsede doğru maalesef:((

Ya ben is bulamadigina asla ve asla hic bi sekilde inanmiyorum acikcasi
Is begenmiyor deseniz daha dogru olabilir.. benneyaptımki

Bacim isin zor..
Nisanlin belliki tembel biri ve calismayi sevmiyor,
ama ondan degismesinide bekliyemessin acikcasi hic sanmiyorum degisecegini, tabi bilemem o senin nisanlin sen taniyorsun onu sonucta. :sm_confused:
Ama nisanli biri, yakin zamanlarda dügün yapacagini bilir, ev kuracagini ve ev gecindirmek zorunda olacaginida bilir.
iLeriyi hicmi düsünmüyor merak ediyorum? :kızgın:
Sonucta evlenicek ev gecindiricek , cocuklari olucak vs....
Bilmiyorum ama bence dogru düzgün bi ise girip, orda uzun süre calismiyorsa, ben evlenme derim hemde kesinlikle evlenme. :1no2:
Ask sevgi karin doyurmuyor,
Evlendikten sonra eve ekmek getirmesinde ben ozaman göriyim o aski sevgiyi benneyaptımki

nişanlının artık tek başına olmadığını, ikinizin hayatının bir olduğunu anlaması ve sorumluluk alması gerekiyor bir an önce, önümü göremiyorum diyorsun, hayatın insanlara ne getireceği belli olmaz tabi ama sen yine de önünü görmeden evlenme kararında acele etme canım. kısa zamanda mutlu olursun umarım.

peki ne ile geçiniyor nişanlın canım çalışmıyorsa. evlilik bambaşka bişey sorumluluk isteyen bir kurum. onda şimdiden yoksa bu sorumluluk bırak. sevgi karın doyurmayacak evlendiginde çünkü. bir ömür diyoruz evliliğe ama seninki bu şekilde şimdiden belli sonucu.

şuan da oturdukları aparmanda 3 tane daireleri vardı biri şimdi oturdukları biri nişanlımın biri de kardeşinindi sözde
evlerde annesinin üzerineydi
ilk önce birini sattılar yediler parayı
sonra da ötekini beş
para kalmadı şuanda bir sürü borçları var
bir arsa var onu satarlarsa borçları kapatıp ev elıcaklar bize
evlenmemiz arsanın satılmasına bağlı
arsada baya para tutuyo ama 1 seneden beri satılamadı o arsa da

Sabahları işe giderken aşlı başlı insanlar cok ilgimi çekiyor..bunlar artık sıcak yataklarında yatma yaslarındalar yani emeklilik çağındalar...ama kar kış demiyor acıyorlar tezgahı el işi,simit,mendil vb satmaya calışıyorlar karda kışta bile..işte bunların önünde eğilmek lazım...nişanlın genç bi adam..çalışmaması berbat bir durum...ne denebilir bilmiorum sana ama bence artık ailen ailesiyle görüşsün konuşsun..düğün hemen olmaz oğlumuzu bir işe artık yerleştirelim desinler..nişanlının yanında.en mantıklısı bu bence..ben bi de bi şe sorucam sana seni isitemeye geldiklerinde işi var mıydı?işsiz adam nasıl kız ister ki?kaç yasında bi de?ailesi zengin de onlara mı güveniyor eger zenginlerse bari bi iş yeri acsınlar..bak vakit geçtikçe yapamaz belli bir yastan sonra boyunduruk altına girmek de zordur...iyi düşün konuş ciddi bir şekilde.

şuan da oturdukları aparmanda 3 tane daireleri vardı biri şimdi oturdukları biri nişanlımın biri de kardeşinindi sözde
evlerde annesinin üzerineydi
ilk önce birini sattılar yediler parayı
sonra da ötekini beş
para kalmadı şuanda bir sürü borçları var
bir arsa var onu satarlarsa borçları kapatıp ev elıcaklar bize
evlenmemiz arsanın satılmasına bağlı
arsada baya para tutuyo ama 1 seneden beri satılamadı o arsa da

canım bunlar ailecek böyleymiş ya..hazıra dağ dayanmaz ya...senin iş zor...

biliyorum canım
geçen akşam konuştum artık ne yapıcaksan yap dedim
bu senenin sonuna kadar
3 senemi verdim az da değil
bilmiyorum
ama hala böyle devam ederse biticek
belki acı çekicem ama yapacak başka yol bırakmıyor bana haksız mıyım

nedir bu seviyorum çooook seviyorum falan çıgınlık delilik resmen arkadaşım önüne bak sorumsuz umarsız para kazanmaktan aciz sana bakmaktan aciz bi adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsun annene babanadamı acımıyorsun Allah bilir ne kadar üzülüyorlardır senin için onları böyle saçmalıklarla üzmeye hakkın yok aklını başına al biraz amaa kocam yatar ben bakarım diyorsan ona diyecek lafım yok lütfen pişman olacagın şeyler yapma nişanlın belliki tembel bi insan bu bi kişilik özelligidir sen bunu degiştiremezsin millet yemez içmez ev sahibi olmaya çalışır senin nişanlında aileside hazırı satıp yiyorlar...ben hiç gelecek göremiyorum evlenmeye hazır bir erkekte olması gereken en büyük özellik sorumluluk sahibi olmasıdır lütfen ailenin sözünü dinle

biliyorum canım
geçen akşam konuştum artık ne yapıcaksan yap dedim
bu senenin sonuna kadar
3 senemi verdim az da değil
bilmiyorum
ama hala böyle devam ederse biticek
belki acı çekicem ama yapacak başka yol bırakmıyor bana haksız mıyım

haklısın canım ama bi süre daha bekle bakalım o kadar yıl vermişsin ona...cv doldursun ve dagıtın beraber onu teşvik et biraz yanında git belki kendine güveni yoktur korkuyordur kabul görmemekten ama nişanlı artık bunu anlamalı yani.evlilik para ister...:delphin:

haklısın canım ama bi süre daha bekle bakalım o kadar yıl vermişsin ona...cv doldursun ve dagıtın beraber onu teşvik et biraz yanında git belki kendine güveni yoktur korkuyordur kabul görmemekten ama nişanlı artık bunu anlamalı yani.evlilik para ister...:delphin:

evet canım ama daha nasıl teşvik ediyim canım arkadaşım
yapmadığım etmediğim kalmadı bakalım dün bir yere iş görüşmesine
gitmiş bakalım ne olucak
bu aralar kendini düzeltmeye çalışıyor
bana da söz verdi
en kısa zamanda iş bulup kendine çeki düzen vereceğine bekleyerek göreceğiz bakalım
nasıl olacak bende çok merak ediyorum:çok üzgünüm:

Back
X