Depresyondayım

ftmnrsvncn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
14
6
38
32
Neden böyle oluyorum hiç bilmiyorum. Bazen çok mutlu oluyorum bazen de yoktan sebeplerden canımı sıkıyorum. Günlerdir içim daralıyor, yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum. Gerçekten her şey üstüme üstüme geliyor yutkunamıyorum bile. Elle tutulabilir bir sebebim bile yokken çatacak yer arıyorum. Böyle dönemlerde kendimi dünyanın en değersiz insanı hissediyorum içten içe hoşlanmadığım ve ya dürüst olmak gerekirse kıskandığım insanlarla yarıştırıyorum. Ama sonucunda kendimi daha çirkin ve ya eksik hissediyorum. Sanki herkes beni bırakacak da yalnız kalacakmışım gibi geliyor. En ufak bir şeyde umudumu kaybediyorum derin düşüncelere dalıyorum kendimle yüzleşmekten kaçıyorum bazense aşırı bir ego patlaması yaşıyorum. Çok garip duygular içerisindeyim anlam veremiyorum kendime. Benle aynı duyguları paylaşanlar varsa buyursunlar dertleşelim..

Bende hemen hemen sizin gibiyim.

Bende balık burcuyum , benim gibi aşırı duygusalsanız anlayabiliyorum sizi .
Bir uzmandan destek alın.

Bende balık burcuyum , benim gibi aşırı duygusalsanız anlayabiliyorum sizi .
Bir uzmandan destek alın.
Çok fazla duygusalım malesef bu da başkaları tarafından duygularımın kullanılmasına ve bunu farkettiğimde güvenimin son bulmasına neden oluyor. Gidişat öyle gösteriyor yolun sonu psikolog

Çok fazla duygusalım malesef bu da başkaları tarafından duygularımın kullanılmasına ve bunu farkettiğimde güvenimin son bulmasına neden oluyor. Gidişat öyle gösteriyor yolun sonu psikolog
Yolun sonu diye düşünme , ben imkanlar elverdiği sürece her insanın bi psikolog , bir rehberlik uzmanından yardım alması gerektiğine inanıyorum.
İşlerimi yoluna koyduğumda ilk yapacaklarımdan biri bu olacak.
Yaşam günümüzde bana çok ağır geliyor , her şeyden çok çok etkileniyorum.

Ben de baligim.
Takacak bir sey yok, biz superiz , dunya b.k bunu kabul etmek gerek bence:)

Muhtemelen regl dönemi.
Kendimden biliyorum ((
O zamanda da oluyor da o dönem biteli 1 hafta oldu canım
Kesinlikle etkilenme konusuna katılıyorum hele şu son dönemde ülkede yaşananlar iyiden iyiye moralimizi bozdu malesef... insan gerçekten dertleşecek birilerini arıyor ama psikolog ama bir dost

Evet haber izledim çok üzüldüm az önce...birde aşırı kaygılarım var o yüzden uyuyamıyorum ankarada yaşıyorum çok korkuyorum çok mutsuzum

Evet haber izledim çok üzüldüm az önce...birde aşırı kaygılarım var o yüzden uyuyamıyorum ankarada yaşıyorum çok korkuyorum çok mutsuzum
Ben de normalde istanbulda yaşıyorum tatil için memleketim trabzona geldim her gün kötü şeyler oluyor kendimden çok çocuklara masum canlara üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…