- 2 Aralık 2014
- 14
- 6
- 38
- 32
- Konu Sahibi ftmnrsvncn
-
Bende hemen hemen sizin gibiyim.Neden böyle oluyorum hiç bilmiyorum. Bazen çok mutlu oluyorum bazen de yoktan sebeplerden canımı sıkıyorum. Günlerdir içim daralıyor, yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum. Gerçekten her şey üstüme üstüme geliyor yutkunamıyorum bile. Elle tutulabilir bir sebebim bile yokken çatacak yer arıyorum. Böyle dönemlerde kendimi dünyanın en değersiz insanı hissediyorum içten içe hoşlanmadığım ve ya dürüst olmak gerekirse kıskandığım insanlarla yarıştırıyorum. Ama sonucunda kendimi daha çirkin ve ya eksik hissediyorum. Sanki herkes beni bırakacak da yalnız kalacakmışım gibi geliyor. En ufak bir şeyde umudumu kaybediyorum derin düşüncelere dalıyorum kendimle yüzleşmekten kaçıyorum bazense aşırı bir ego patlaması yaşıyorum. Çok garip duygular içerisindeyim anlam veremiyorum kendime. Benle aynı duyguları paylaşanlar varsa buyursunlar dertleşelim..
Balık burcuyumIkizlwr burcu musunuz
Bir gün iyi bir gün kötü hakkınız varDestek alın. .
İnsan her daim aynı olmuyor. .
Galiba deliriyoruz :)Bende hemen hemen sizin gibiyim.
Çok fazla duygusalım malesef bu da başkaları tarafından duygularımın kullanılmasına ve bunu farkettiğimde güvenimin son bulmasına neden oluyor. Gidişat öyle gösteriyor yolun sonu psikologBende balık burcuyum , benim gibi aşırı duygusalsanız anlayabiliyorum sizi .
Bir uzmandan destek alın.
Ikizler gel gitli olur genelde :)sizinkini cozemedimBalık burcuyum
Yolun sonu diye düşünme , ben imkanlar elverdiği sürece her insanın bi psikolog , bir rehberlik uzmanından yardım alması gerektiğine inanıyorum.Çok fazla duygusalım malesef bu da başkaları tarafından duygularımın kullanılmasına ve bunu farkettiğimde güvenimin son bulmasına neden oluyor. Gidişat öyle gösteriyor yolun sonu psikolog
Çok fazla duygusalım malesef bu da başkaları tarafından duygularımın kullanılmasına ve bunu farkettiğimde güvenimin son bulmasına neden oluyor. Gidişat öyle gösteriyor yolun sonu psikolog
O zamanda da oluyor da o dönem biteli 1 hafta oldu canımMuhtemelen regl dönemi.
Kendimden biliyorum((
Kesinlikle etkilenme konusuna katılıyorum hele şu son dönemde ülkede yaşananlar iyiden iyiye moralimizi bozdu malesef... insan gerçekten dertleşecek birilerini arıyor ama psikolog ama bir dostYolun sonu diye düşünme , ben imkanlar elverdiği sürece her insanın bi psikolog , bir rehberlik uzmanından yardım alması gerektiğine inanıyorum.
İşlerimi yoluna koyduğumda ilk yapacaklarımdan biri bu olacak.
Yaşam günümüzde bana çok ağır geliyor , her şeyden çok çok etkileniyorum.
Çok içli insanlarız be.. içteki dünyam dıştakinden daha güzel sanki hem orda herkes iyi..Ben de baligim.
Takacak bir sey yok, biz superiz , dunya b.k bunu kabul etmek gerek bence:)
Hadi hadi senin de özellikle geceleri bazen durduk yere bazen eften püften şeylere ağladığını biliyoruzzz ^^Ben de baligim.
Takacak bir sey yok, biz superiz , dunya b.k bunu kabul etmek gerek bence:)
Evet haber izledim çok üzüldüm az önce...birde aşırı kaygılarım var o yüzden uyuyamıyorum ankarada yaşıyorum çok korkuyorum çok mutsuzumO zamanda da oluyor da o dönem biteli 1 hafta oldu canım
Kesinlikle etkilenme konusuna katılıyorum hele şu son dönemde ülkede yaşananlar iyiden iyiye moralimizi bozdu malesef... insan gerçekten dertleşecek birilerini arıyor ama psikolog ama bir dost
Ruhumu okudun vallahi daha yarım saat olmadı ağlayalıHadi hadi senin de özellikle geceleri bazen durduk yere bazen eften püften şeylere ağladığını biliyoruzzz ^^
Balık burcu olmak ...
Ben de normalde istanbulda yaşıyorum tatil için memleketim trabzona geldim her gün kötü şeyler oluyor kendimden çok çocuklara masum canlara üzülüyorumEvet haber izledim çok üzüldüm az önce...birde aşırı kaygılarım var o yüzden uyuyamıyorum ankarada yaşıyorum çok korkuyorum çok mutsuzum
İkizlerin daha duygusalı diyelim balığa daIkizler gel gitli olur genelde :)sizinkini cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?