- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Çok haklısınız. Bozulmaya başladı galiba benim de. Çünkü ben önceden şen şakrak kabına sığmayan biriydim. Şükür yine mutlu bir tipim, ama gözümdeki o ışıltı gitti, cıvıl cıvıllık gitti
Siz bilirsiniz.Kronikleşmiş. Yaşam biçimi olmuş
Kesinlikle hayır!!! Kaç kaç kaç...Kizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Depresyon çok ciddi bir hastalık ve hiçbir şekilde geçmemesi insanı yer bitirir evlense bile o şekilde evliliği devam ettirmesi çok zor yataktan çıkamaz kiKizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Öyle ömürmü geçer?Kizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Benim de var. Ailem ve çevrem çok endişeliydi, eşimin beni 1 ayda yollayacağını falan düşünüyorlardı.Geçmeyen depresyonum var. Açıkçası kendimle evlenmezdim. Allah eşime sabır versin
Hayır evlenmezdimKizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Tabii ki hayır. Ben ne rehabilitasyon merkeziyim ne de kahramanlık kompleksine girmiş dengesiz biriyim. Kronik depresyonu olan birinin kurtarıcısı olmaya soyunup hayatımı mahvedemem bence siz de kendinize gelin. Başka sorun yok demişsiniz ama bu başlıbaşına çok büyük bir sorun değil mi zaten?Kizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?