- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Sonradan böyle oldu..Siz sevgilisiniz yani sevgili olan insanlar birlikte güler, eglenir, vakit geçirir, aktivite yapar, keyifli olurlar yani bu insan nasıl sevgili oluyor peki?
Hiçbir şeyden keyif almıyorum diyorsa sizden de keyif almıyor açıkçası aşık olduğunu da düşünmüyorum demekki sadece ihtiyaçlarımı gidersin de yanımda kalsın tarzında sizinle birlikte
Aman diyim asla kelimesinden uzak durun. Neye asla dediysem başıma geldiBana neşe vermeyen biriyle aşkımdan ölsem asla evlenmem
Neden? Evlilik insanın kendi elinde olan bir şey değil mi?Aman diyim asla kelimesinden uzak durun. Neye asla dediysem başıma geldi
Yok evlenmeyi dusunmuyorum. Ama destek olmak istiyorum sadece,engel olamadığım bir dürtü ile. Ne halin varsa gör depresyonunda boğul diyip çekip gitmeye içim sinmiyor, vicdan yapıyorum. İyi oldugunu goreyim öyle gideyim diyorum. Neden kendime böyle bir misyon yüklüyorum ben de bilmiyorumNeden? Evlilik insanın kendi elinde olan bir şey değil mi?
Biri sana kumpas kurmadigi sürece, hile-cebir kullanmaklari sürece o masada sen varsın, hayır deme hakkına sahipsin.
Ha seversin, olsun dersin..merhamet edersin, evlenmek istersin, o insanin bileceği iş. Bazen anlık duygularımıza kanar, salak salak kararlar alırız. Sonra bir şekilde pişman olur - dönmeye çalışıriz. Ama bu insanın kendi elinde.
Kimse yanlışlıkla evlenmez. Evlendiyse de demek ki artısi eksisinden çoktur.
Ben yapı olarak mutsuz insandan nefret ederim. Mutsuz insanlarla arkadaşlık bile yapmak istemem. Çünkü enerjimi emerler. Tabii ki eşime dostuma mutsuzken destek olurum ama canımdan kanım olsun, en yakınım olsun eğer ısrarla şikayet edip hayatini duzeltmek için bir şey yapmazsa ona rahatsızlığımi bildirir ve muhabbetimi azaltirim.
Yapı olarak böyle bir insanım yani. Tutup da enerjimi emen, uyuşuk, negatif dusunen, beni de dibe çeken biriyle neden evleneyim ki?
Ha vicdan yaparım, çok severim, ayrılmaya kıyamam falan, o da benim salakligim olur. Kaderi suclayamam, kendimi suclarim.
Sizde de bence durum bu. Evlenirseniz de bile bile evlenmiş olacaksınız. Kendi düşen ağlamaz . Yanlış kararlar da insanlar içindir.
Çok basit, işte arkadaş demiş yaYok evlenmeyi dusunmuyorum. Ama destek olmak istiyorum sadece,engel olamadığım bir dürtü ile. Ne halin varsa gör depresyonunda boğul diyip çekip gitmeye içim sinmiyor, vicdan yapıyorum. İyi oldugunu goreyim öyle gideyim diyorum. Neden kendime böyle bir misyon yüklüyorum ben de bilmiyorum
Kahramanlık kompleksine girmiş olabilirsinizne rehabilitasyon merkeziyim ne de kahramanlık kompleksine girmiş dengesiz biriyim. Kronik depresyonu olan birinin kurtarıcısı olmaya soyunup hayatımı mahvedemem bence
Ya da tek kelimeyle vefa da diyebiliriz. Çünkü bu kisi her animda yanımda oldu ve bana destek oldu. İnsan unutamıyor bunlari. Çok zorlaniyorumÇok basit, işte arkadaş demiş ya
Kahramanlık kompleksine girmiş olabilirsiniz
İyi de kronik ve geçmeyen depresyonsa o zamanlar da depresyonda değil miydi? Demek ki siz onu depresyondayken de sevdiniz. Devam edin mademYa da tek kelimeyle vefa da diyebiliriz. Çünkü bu kisi her animda yanımda oldu ve bana destek oldu. İnsan unutamıyor bunlari. Çok zorlaniyorum
Hayır değildi son 2 yıldır böyleİyi de kronik ve geçmeyen depresyonsa o zamanlar da depresyonda değil miydi? Demek ki siz onu depresyondayken de sevdiniz. Devam edin madem
Canım bazı insanlar bunu huy ediniyor. Bizim bi servisçi dayı vardı. Sürekli melankolik. Dayı neye dertleniyorsun diyesim gelirdi. Hayır, tanıyoruz da az çok. Yine çevremde böyle biri daha vardı benle tanışmak istedi. Ne zaman konusmaya başlasak 2 dk sonra melankoli haline giriyordu. Çekemem dedim sepet havasını bastım. Herkesin derdi tasası var hayat zaten herkese zor bir de bunun ergen tavırlarını mı çekeceğim dedim. Bence gerçek depresyon da böyle bir şey değil. Bunu huy edinmisler sürekli bir acındırma hali. Ortada bir şey var mı desen yok. Acaba bu kişi de öyle mi?Hayır değildi son 2 yıldır böyle
Kendi kendini düşünmeyen birini neden siz düşünüyorsunuz ki? En başta da dedim, terapi harici her şeye okey diyorsunuz neden mesela? Demek ki umudu yok, siz onun yanında olmanıza rağmen ben de onun yanında olayım düşüncesi yok. Ee?Ya da tek kelimeyle vefa da diyebiliriz. Çünkü bu kisi her animda yanımda oldu ve bana destek oldu. İnsan unutamıyor bunlari. Çok zorlaniyorum
Son iki yıldır böyleyse demek ki bir ömürlük depresyon değil. Kronik depresyon değil, eski haline donebilir.Hayır değildi son 2 yıldır böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?